Admiral Strand Feriehuse Avaliações 740

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi har lejet feriehuset på Slåenvænget 4, Skåstrup strand ved Bogense. Sommerhuset var nyt og fint, men jeg vil gerne advare andre lejere om at strømafregning til sidst er meget stor. For en uge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

vi er lige kommet hjem fra en skøn forlænget weekend med børn og børnebørn i sommerhuset ved Dråby strand. En super oplevelse, hvor Dorte havde fuldstændig styr på indtjekning, rengøring o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Cabana

Escrito pela empresa

Hvis I booker et sommerhus ved Admiral Strand Feriehuse, er slutrengøringen inkluderet i lejebeløbet, og I slipper for at bruge den sidste dag af jeres ferie på at gøre rent.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Let booking

14 de maio de 2026

Hi,

Thank you for your feedback! We’re glad to hear that your booking experience was good. We appreciate your support and look forward to welcoming you again in the future.

~Camila

Slåenvænget 4, Bogense

Vi har lejet feriehuset på Slåenvænget 4, Skåstrup strand ved Bogense.
For en uge i August endte vi med at betale 8.845 kr i strøm. Det er værd at have med i sine overvejelser inden man booker feriehuset. Tør ikke tænke på hvor meget det koster i en vintermåned!
Booking nr 5250590
Hej Lene
Tak for svar på min anmeldelse. Jeg ved ikke helt hvad du mener med at jeres team har kontaktet mig for at hjælpe. Jeg har ikke modtaget nogen e-mail efter jeg har skrevet på trustpilot.
Jeg ville også blot give en heads up til fremtidige lejere!

23 de agosto de 2025

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi forstår, at de høje elomkostninger kan komme som en overraskelse og er noget, man bør tage i betragtning ved booking af sommerhuset. Vores team har kontaktet dig via e-mail for at hjælpe dig med din sag. Hvis du har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil med glæde hjælpe dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak admiral strand - sådan skal det gøres !! super feriehus og service

En super oplevelse, hvor Dorte havde fuldstændig styr på indtjekning, rengøring og det hele. Alt skinnede uden et støvkorn.
Sommerhuset er HELT nyt, og det er virkelig et sommerhus med go plads til alle.
Skønt med et rigtig stort spisebord, hvor alle kan være, og et super veludstyret køkken med
- 2 køleskabe og ét frys.
- 2 stk opvaskemaskiner
- 2 stk ovne.

Vi var heldige at vi havde super godt vejr, men HVIS man skulle få skidt vejr, så er der rig mulighed for at bruge aktivitetsrum, sauna, spa eller vildmarksbad - det havde vi dog ikke brug for, da solen strålede fra en blå himmel :)

Vi vil helt klart se hvad Admiral strand har at tilbyde af sommerhuse, når vi næste år skal afsted igen.

Tak for en super fin oplevelse !

1 de maio de 2026

Hej,

Mange tak for din vidunderlige og detaljerede feedback! Vi er glade for at høre, at du og din familie havde en fantastisk forlænget weekend på Dråby Strand, og at alt – fra indtjekning til renlighed – levede op til jeres forventninger. Det er især dejligt at vide, at huset fungerede så godt for en større gruppe, og at I nød den rummelige planløsning, det veludstyrede køkken og den store spiseplads.

Vi er også glade for, at det gode vejr bidrog til jeres oplevelse, og at I kunne se værdien af ​​aktivitetsrummet, saunaen, spaen og vildmarksbadet som ekstra komfortmuligheder.

Vi sætter pris på dine venlige ord og ser frem til forhåbentlig at byde jer velkommen tilbage næste år til endnu et mindeværdigt ophold.

~Oliver

Great house

Great house, but no ordered linen package at arrival. After phoning they will bring the package, but nobody appeared. Did a call again and then we got the message that it is not possible to bring the package. How must we sleep?? After a call with a very helpful lady we managed to get the linen package by ourselves at the Dancenter office. I hope they will discount the packages from our bill as a compensation.

25 de abril de 2026

Hi,

We are glad to hear that you liked the house. We understand how important a complete linen package is for a comfortable stay and regret the inconvenience caused by the delay. It is good to know that our staff member was able to assist you and that you eventually received the linen package. If you provide us with your booking number, we would be happy to look into the matter further to ensure your stay is as pleasant as possible.

~Sam

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det hele fungerede nemt og…

Det hele fungerede nemt og professionelt.

18 de abril de 2026

Hej,

Det glæder os meget at høre, at alt fungerede nemt og professionelt for dig. Vi stræber altid efter at give vores gæster en problemfri og behagelig oplevelse, og det er dejligt at vide, at vi levede op til dine forventninger. Tak fordi du delte din oplevelse med os!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Udfordringer for at finde sommerhus

Det var svært at finde sommerhus til 12 voksne, da de fleste har medregnet børn, som kan bruge køjer.
Det lykkedes til sidst godt.

16 de abril de 2026

Hej,

Tak fordi du delte din oplevelse. Vi forstår, at det kan være udfordrende at finde passende indkvartering til en større gruppe voksne, især når mange ejendomme er indrettet med børn i tankerne. Vi er glade for at høre, at alt i sidste ende fungerede godt for jeres gruppe. Vi håber, I havde et dejligt ophold, og vi vil med glæde være vært for jer igen i fremtiden!

~Kasper

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækkert nybygget stort sommerhus som…

Lækkert nybygget stort sommerhus som levede op til vores ønsker

29 de março de 2026

Hej,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du nød dit ophold, og at huset levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du værdsatte pladsen og komforten i vores nybyggede feriehus. Vi vil med glæde være vært for dig igen i fremtiden!

Mere kunde end gæst!

Varmen virkede ikke.
Internettet virkede ikke.
Huset var ikke gjort rent.
Det ene soveværelse var ikke lavet færdigt - gulvet var ikke færdiggjort, ingen gardiner.
Varmepumpen var i stykker alle 12 dage, så den kørte på nødvarme, hvilket var el - ingen henvendte sig ift. elregningen?
Da vi ankom fredag virkede varmen ikke - jeg talte med 6 forskellige personer, som ikke rigtig ville tage ansvar, men sendte mig videre.
Det virkede som om, at vi flyttede ind i et privat hjem - mange ting i skabe og skuffer.

19 de fevereiro de 2026

Hej,

Vi beklager den ulejlighed, du oplevede under dit ophold. Vores team har kontaktet dig via e-mail for at hjælpe og løse de problemer, du rapporterede. Vi beder dig venligst om at tjekke din e-mail og vende tilbage til os, hvis du har brug for yderligere hjælp.

~Emma

Huset på Øvej 31 er virkelig slidt

Huset på Øvej 31 er virkelig slidt. Store huller i sofabetræk. Flere lamper virker ikke . Saunaen kan ikke blive ordentlig varm kun 60grader. Paneler og døre skaller malingen af. Bruserne er helt kalket til så der stort set ikke kan komme vand ud.
Kundeservice reagerer ikke.
Ærgerlig oplevelse når man er 15personer på tur.

14 de março de 2026

Hej,

Vi beklager den ulejlighed, du oplevede under dit ophold, og forstår, hvor skuffende det må have været, især med en stor gruppe.

Som tjekket har vores team allerede kontaktet dig via e-mail og behandlet dine bekymringer. Vi beder dig venligst gennemgå e-mailen og skrive tilbage, hvis du har brug for yderligere hjælp.

~Clara

Aldrig mere Dancenter/Admiral Strand

Man skal lede længe efter et udlejningsfirma der har så ringe standard, som Dancenter/Admiral Strand.
Allerede ved ankomst blev der registreret fejl og mangler, og vi brugte det første lange stykke tid på at lede efter vand og varmemåler. For at få af vide at varmen slet ikke kunne læses af nogle steder. Det er på ingen måder i orden, at man ikke har mulighed for at følge med i forbruget, og i princippet kunne de bare sætte et tilfældigt tal på regningen.
Ingen information ved ankomst, og en sauna der ikke virkede og en spa med fejl og mangler.
Vi ringede flere gange i løbet af weekenden og de efterfølgende dage efter hjemkomst, men ingen vil tage ansvar for noget, og man bliver kastet rundt i systemet.
Venter stadig på et opkald, der forhåbentlig kan sætte et punktum i denne sag, men man skal åbenbart vente længe, og I de fleste tilfælde selv tage kontakt igen og igen. Første og helt klart sidste gang der bliver lejet sommerhus gennem Admiral Strand/Dancenter.

Opdateret efter svar fra Admiral Strand:
Jeg har sendt en mail i torsdags, så hvis I bare tjekker op på den, har I alt hvad I skal bruge fra mig. Det er noget nemmere, at at gøre det her 👍🏻

27 de fevereiro de 2026

Hej,

Vi beklager at høre om de problemer, du oplevede under dit ophold – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores gæster.

For at hjælpe os med at undersøge din sag og gennemgå detaljerne for dit ophold, bedes du venligst oplyse dit bookingnummer. Når vi har det, kan vi finde din reservation og undersøge sagen nærmere.

Pænt og rent

Lækkert sommerhus og fint sted.

6 de março de 2026

Hej,

Tak for din venlige anmeldelse! Vi er glade for, at du nød det dejlige sommerhus og dets fantastiske beliggenhed. Vi håber at byde dig velkommen tilbage til endnu et vidunderligt ophold snart!

~Camilla

Booking processen var nem

Booking processen var nem. Vejanvisning fin - kører lige til huset. Der var to nøglebokse og hvilken der skulle bruges var ikke klar, ingen anvisning om hvor forbrugsmålere var placeret, forsøgte at ringe på de tlf numre der var opgive men skulle hele tiden trykke 1 uden at kunne komme videre.. til sidst fandt vi dem. Køkkenskuffer ikke rengjorte, der var krummer og madrester (tør kogt spaghetti), vinduer ikke rengjorte og det ene vindue ud til med stor revne. Ellers var resten af huset fint rengjort.
Fin indretning og rigelig plads

19 de fevereiro de 2026

Tak for din feedback.

Vi er glade for at høre, at bookingprocessen, rutevejledningen, indretningen og lokalet levede op til dine forventninger. Vi beklager dog meget forvirringen med nøgleboksene, vanskelighederne med at nå os og de rengøringsproblemer, du oplevede. Dette er ikke den standard, vi sigter mod at levere.

Send os venligst en e-mail på **lejerservice@dancenter.com** med dine bookingoplysninger, så vores team kan undersøge ulejligheden og arbejde på at give dig den bedst mulige løsning.

Hurtig nem booking

Hurtig nem booking, fair priser.

14 de fevereiro de 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din!

Vi er glade for å høre at du syntes bestillingsprosessen var rask og enkel, og at du var fornøyd med prisene våre.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen ved ditt neste opphold!

~Kasper

Dejlig ferie i uge 7 2026

Fuld ud tilfredse med leje af rækkehus i Hvide Sande, flot hus, rent og funktionelt 👍

8 de fevereiro de 2026

Hej,

Det glæder os meget at høre, at I er fuldt ud tilfredse med lejen af rækkehuset i Hvide Sande, og at huset levede op til jeres forventninger med sin flotte, rene og funktionelle indretning. Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres positive oplevelse, og vi håber, at I fik en dejlig ferieoplevelse i området. Skulle I have brug for hjælp eller ønsker at booke igen i fremtiden, er I altid velkomne til at kontakte os.

~Oskar

Skønt beliggende mindre hus

Skønt beliggende mindre hus, pænt og rent, men der var hverken opvaskemaskine eller opvaskebalje 🙁. Det ville også have været lækkert med en grydeske til at røre rundt i maden med. Det lykkedes os ikke at få noget varmt vand ud af bruseren, så vi udskød badet til vi kom hjem.

30 de janeiro de 2026

Hej,

Tak for din feedback og for at fremhæve både de positive sider og de områder, hvor dit ophold ikke var godt nok. Vi er glade for, at du fandt huset rent og pænt beliggende, men vi er meget kede af at høre om det manglende køkkenudstyr og manglen på varmt vand i bruseren – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores gæster skal have. Din feedback er blevet noteret og vil blive videregivet, så disse problemer kan kontrolleres og forbedres. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, da det hjælper os med at gøre det bedre for fremtidige gæster.

Bare et lille råd

Bare et lille råd, hvis I vil booke sommerhus ved Vesterhavet. Gå langt udenom Dancenter eller Admiral Strand, som er sådan cirka det samme. Jeg bookede et luksus sommerhus i september. 14000 for en weekend med børn, svigerbørn og børnebørn. Fejl, mangler, skidt og skimmelsvamp, var hvad vi blev mødt af + en fejl i vandmåleren, så de trak 900 mere end de skulle. Det var en kamp at komme i kontakt med dem, og fik bare en besked om at jeg skulle tage billeder og sende en en mail. Det gjorde jeg så, men blev så bare kastet rundt med henvisning til levebetingelser, der ikke eksisterede osv. Til sidst fik jeg besked om, at jeg bare kunne klage. Det ville så koste mig 250 kr. at oprette en klagesag. Jeg opgav, som de fleste nok gør. Først her i januar fik jeg vandpengene retur efter adskillige opringninger. En skændsel for turismen ved Søndervig og omegn. Huset ligger i Husby.
Kopieret fra min mors opslag. Jeg var gæst, og var så uheldig, og skulle sove i et af værelserne med skimmelsvamp.

26 de setembro de 2025

Hej,

Vi beklager den ulejlighed, du oplevede under dit ophold. Som nævnt har vores team allerede kontaktet dig via e-mail for at yde hjælp og har tilbudt kompensation for de problemer, du rapporterede.

Vi beder dig venligst om at tjekke din indbakke og skrive tilbage til os, hvis du har brug for yderligere hjælp.

~Oskar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft en rigtig god oplevelse.

Vi har haft en rigtig god oplevelse.
Vil ikke tøve med at leje hus en anden gang.

23 de janeiro de 2026

Hej,

Det glæder os meget at høre, at I har haft en rigtig god oplevelse og at I vil overveje at leje hus hos os igen. Vi sætter stor pris på jeres tillid og håber at kunne byde jer velkommen tilbage til endnu en dejlig ferieoplevelse. Hvis der er noget, vi kan hjælpe med fremover, er I altid velkomne til at kontakte os.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slidt, møgbeskidt og svindler firma

Slidt, møgbeskidt og svindelfirma

Jeg har lejet et sommerhus på Øbyvej 11 i anledning af mine forældres sølvbryllup. Vi ankommer til et møgbeskidt sommerhus som ikke var rengjort, der er fyldt med hundehår i sofaen, defekt inventar, et aktivitetsrum hvor intet fungerer, der er rådden vand i poolen, sølvfisk i og omkring poolområdet, ødelagte kliner med skarpe kanter, en livsfarlig vandrutsjebane som ikke er monteret fast, et spabad som var ude af drift og som lignede det ikke havde været i brug i længere periode, cigeratskodder, ølkapsler ligger smidt rundt udenfor, konfetti rester fra nytår, ulækre dyre og puder og en defekt hoveddør. Vi har aldrig oplevet noget lignende! Vi forsøgte ad flere omgange at kontakte udlejer, men vi hørte intet fra dem og der blev ikke handlet på noget.
Jeg opfordrer på det kraftigste at folk får afbestilt deres booking!!!! Total svindler firma!
Vi havde små børn med som ikke kunne bruge de faciliteter vi havde betalt for og et firma der nægter kompensation.

19 de janeiro de 2026

Hej,

Vi er kede af at høre om din oplevelse og de problemer, du oplevede under dit ophold. Dette er bestemt ikke den standard, vi stræber efter at levere, og vi forstår, hvor foruroligende det må have været, især under en så særlig lejlighed.

For at kunne hjælpe dig yderligere og undersøge denne sag ordentligt, bedes du oplyse dit bookingnummer. Når vi har modtaget det, vil vi gennemgå din sag og finde den bedste måde at hjælpe på.

~Clara

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Endnu en rykker modtaget i dag på trods…

26/12-25
Som opdatering på virksomhedens svar til mig, kan jeg tilføje at vi har modtaget endnu en mail fra dem, men ikke med fuld gyldig dokumentation, som ellers efterspurgt x mange! Det er samme screenshot vi får tilsendt, men vi mangler stadig dokumentation for:

hvornår billedet blev taget, og det viser ikke, at vi skulle have modtaget faktura i april.

2. Fakturaen er først udstedt den 2/8-2025, og vi har stadig ikke modtaget nogen oprindelig faktura.

3. Lejebetingelserne beskriver ikke, at lejer har pligt til at tømme opvaskemaskinen. Slutrengøring er inkluderet i prisen, og huset blev efterladt ryddeligt.

På denne baggrund kan vi stadig ikke se, at kravet på 250 kr. + efterfølgende rykkergebyrer (100 kr. + 200 kr.) er berettiget, og sagen betragtes som afsluttet fra vores side.
———————

10/12-25
Endnu en rykker modtaget i dag på trods af min tidligere anmeldelse, hvor admiral strand skriver de vil kigge nærmere på min sag.
De har stadig ikke fremsendt dokumentation som efterspurgt.
De forholder sig overhovedet ikke til de mails vi sender tilbage men sender blot ny rykker.
Virkelig uprofessionelt

10 de dezembro de 2025

Hej,

Dine bekymringer er blevet videregivet til det relevante team til yderligere gennemgang, da manglen på gyldig dokumentation og de fortsatte påmindelser på trods af dine opfølgninger er forståelige. Vi undersøger aktivt sagen og vil sikre, at dette behandles som en prioritet. Vi holder dig informeret om eventuelle opdateringer.

Gode sommer huse og til ok pris

Gode sommer huse og til ok pris
Rent og pænt

9 de dezembro de 2025

Hej,

Mange tak for din fantastiske feedback! Vi er glade for at høre, at du nød sommerhusene og fandt dem rene, pæne og til en god pris. Det er dejligt at vide, at vi kunne hjælpe med at gøre dit ophold behageligt.

Vi sætter stor pris på dine venlige ord og håber at byde dig velkommen tilbage snart!

~Lene

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais