AniCura Sverige  Avaliações 1.612

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dom tar hand om djuren på ett väldigt bra sätt. Min katt är annars jättestressad. Min upplevelse på Öresunds djurklinik i Lund är så bra, har gått dit med alla våra tre djur. Skulle välja dom före E... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi upplevde tyvärr bemötandet som ganska avfärdande vid flera tillfällen. Som orolig djurägare vill man kunna ställa frågor utan att känna sig dum eller få svar med en nedlåtande ton. Vi reagerade... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veterinário
  2. Hospital Veterinário
  3. Serviço Veterinário de Emergência
  4. Pet Shop
  5. Loja de suprimentos para animais de estimação

AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011. Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. Inom företaget erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. AniCura erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter. AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård och har 450 djurkliniker och djursjukhus i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Företagets 11 000 passionerade medarbetare tar varje år hand om över 3,6 miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans. AniCuras vision är att ”tillsammans skapa framtidens djursjukvård”. Visionen är framtagen för att skapa så mycket nytta som möjligt för våra kunder och innehåller vissa nyckelord som vi anser är viktiga för din kundupplevelse.

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 18% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min hund och jag fick träffa sköterskan…

Min hund och jag fick träffa sköterskan Ida. Hon tog väldigt väl hand om oss, utan stress samt lyssnade och svarade på alla våra frågor. Alla i receptionen var jättetrevliga och det tog verkligen en hel del stress från mig och det kändes tryggt ❤️🐾

22 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dom tar hand om djuren på ett väldigt…

Skulle välja dom före Evidensia alla dagar i veckan. Enda nackdelen är att man inte kan ha djuret där över natten.

12 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

jag va hos Anicura animalen södertälje…

jag va hos Anicura animalen södertälje idag och träffade veterinär Eleonor , vilken otroligt fin veterinär och människa! har aldrig kännt mig så välkommen hos en veterinär som nu hon är helt fantastisk. varm gullig väldigt proffsig och fin med som i mitt fall hunden jag skulle varmt rekommendera andra att gå hit med sitt djur. // Kamilla och hunden Buddha

20 de maio de 2026

Proffsigt och inkännande bemötande

Proffsigt och inkännande bemötande vid utredning för operation av ben samt hjärtultraljud. Bra information om vård, mediciner och kostnader.
Lokalerna är dessutom ljusa, rena och lugna.

18 de maio de 2026

Bästa veterinärkliniken jag besökt

Jag och mina hundar blir alltid bemötta av kunnig och mycket trevlig personal.
Lätt att få tider .
Man känner alltid sig trygg när man söker hjälp för sitt djur .
Vill ge en extra stjärna till veterinär Ellinor Fredler som är otroligt kunnig och fantastisk mot sina patienter!
Har gått här i många år och är alltid nöjd då jag lämnar mottagningen

12 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Väldigt dåligt bemötande

Väldigt dåligt bemötande, personalen på receptionen var väldigt oprofessionella, omänskliga och otrevliga , väldigt respektlösa och inte kunniga alls. Blir inget återbesök dit iallafall.

13 de maio de 2026

Bra veterinärklinik

Har flera hundar med olika problem. Vi blir alltid bra bemötta och får kompetent vård på Aros Veterinärcentrum i Västerås.

15 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Måste säga att Anicura Jägarvallen är…

Måste säga att Anicura Jägarvallen är helt fantastisk! Vilken trevlig, kunnig och engagerad personal! När jag fick söka akuthjälp för ett ormbett så fick min hund bästa tänkbara hjälp och vård ⭐️. Personalen uppdaterade mig hur hunden mådde flera gånger. Både veterinären och djurskötaren. Jag kan verkligen rekommendera Anicura Jägarvallen!!

1 de maio de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kompetensen är mycket god

Bra lokaler.
Personalen är kompetent och tar hand om både människa och djur på ett omsorgsfullt och bra sätt.
Inget trugas eller klemas bort gällande djurens mående vilket jag personligen uppskattar högt.

13 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi kom in akut med våran hund Doris efter att hon blivit påhoppad och biten av en annan hund.

Vi kom in akut med våran hund Doris, som är en staffe. Tisdagen den 5 maj, blev Doris svårt biten av en annan hund, där örat gick sv en bit som ni sytt ihop så fint. Vi fick vård direkt när vi kom in, och ni kom och kollade till hennes tillstånd väldigt ofta, fram tills det var dax för operation. Tack till alla som var med och hjälpte Doris ❤️ hon mår under omständigheterna helt okej så tack

5 de maio de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.