Dom tar hand om djuren på ett väldigt bra sätt. Min katt är annars jättestressad. Min upplevelse på Öresunds djurklinik i Lund är så bra, har gått dit med alla våra tre djur. Skulle välja dom före E... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Min hund och jag fick träffa sköterskan Ida. Hon tog väldigt väl hand om oss, utan stress samt lyssnade och svarade på alla våra frågor. Alla i receptionen var jättetrevliga och det tog verkligen en h... Ver mais
Vi kom in akut med våran hund Doris, som är en staffe. Tisdagen den 5 maj, blev Doris svårt biten av en annan hund, där örat gick sv en bit som ni sytt ihop så fint. Vi fick vård direkt när vi kom in,... Ver mais
Vi upplevde tyvärr bemötandet som ganska avfärdande vid flera tillfällen. Som orolig djurägare vill man kunna ställa frågor utan att känna sig dum eller få svar med en nedlåtande ton. Vi reagerade... Ver mais
Detalhes da empresa
- Veterinário
- Hospital Veterinário
- Serviço Veterinário de Emergência
- Pet Shop
- Loja de suprimentos para animais de estimação
AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011. Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. Inom företaget erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. AniCura erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter. AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård och har 450 djurkliniker och djursjukhus i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Företagets 11 000 passionerade medarbetare tar varje år hand om över 3,6 miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans. AniCuras vision är att ”tillsammans skapa framtidens djursjukvård”. Visionen är framtagen för att skapa så mycket nytta som möjligt för våra kunder och innehåller vissa nyckelord som vi anser är viktiga för din kundupplevelse.
Informações de contato
Vendevägen 89, 18232, Danderyd, Suécia
- info@anicura.se
- anicura.se
Respondeu a 18% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Esperienza fantastica!
Esperienza fantastica!! Ho fatto operare il mio bouledogue francese al palato e narici. L’intervento e’ stato eseguito dalla Dott Asti, dottoressa meravigliosa, che si è’ presa cura del mio Gustavo con professionalità e amore. È’ andato tutto benissimo: e il mio cucciolone è’ in grandissima forma e finalmente respira come un cane normale!! Complimenti anche a tutto lo staff medico e infermieristico…tutti stupendi!!! Grazie di cuore..❤️
Alla jättegulliga och måna om djurens…
Alla jättegulliga och måna om djurens bästa. Synd bara att det är så dyrt.
Bästa bemötande och noggrann personal
Fick snabb tid för både undersökning…
Fick snabb tid för både undersökning och operation. Supernöjd !
Bästa veterinärerna i sta'n!
Ett mycket trevligt och professionellt…
Ett mycket trevligt och professionellt bemötande. Såväl jag som min katt Tesoro är väldigt nöjda.
Otroligt trevlig veterinär
Trevlig veterinär som bemötte min lika reserverade hund på ett bra sätt. Lugn och omtänksam. Kunnig personal som ger god omsorg till djuren.
Super nöjda
Super bra mottagande av all personal. Fick bra bemötande och mycket information och vägledning innan hemgång. Dom var väldigt noga med att ge information om alla möjliga val vi hade att ta beslut om när det gäller fortsatt vård av våran katt
Väl bemötande av vet
Väl bemötande av vet. och övrig personal
Alltid fått ett fint och professionellt…
Alltid fått ett fint och professionellt bemötande av oss och våra djur. Vi har stort förtroende för er.
Mycket trevlig personal som lyssnar och…
Mycket trevlig personal som lyssnar och svarar på frågor .
Har löpande behandlat våra djur med…
Har löpande behandlat våra djur med omtanke och vänlighet, från råttor till katt.
Mkt bra bemötande
Mkt bra bemötande, trevlig personal! Man känner att sitt djur tas om hand på ett professionellt sätt. Är jättenöjd!
Varje enskilt besök jag haft hos…
Varje enskilt besök jag haft hos AniCura oavsett klinik så har de alltid bemött kund och husdjur med omtanke, kunnighet och öppenhet.
Kunnig & trevlig personal
Jag har fullt förtroende för Anicura
Jag har fullt förtroende för Anicura. Vet att mina djur är i säkerhet.
Mycket seriösa och duktiga vetrinärer…
Mycket seriösa och duktiga vetrinärer som hade stor förståelse och mjukhet till våran rädda hund och bra planering för hur vi kan hjälpa våran lilla voffsing,trevligt bemötande på i receptionen och vetrinär,sköterska🤩👍
Väldigt bra bemötande!!🥰
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.