Min absolut favorit butik i Århus ❤️ Mit hjem er fuld af dejlige ting derfra, gulvtæpper, puder, lys i smukke farver og kopper i køkkenet. Ønsker og håber I altid vil være en fysisk butik, bybilledet... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Skønne ting og tøj - fandt den smukkeste skjorte der hurtigt og problemfrit blev sendt til Sønderborg.
Helt fantastisk god kundeservice kan man få ved Balsalen.dk. Den skal man lede længe efter… Bestilte varer online i går eftermiddags, og har modtaget dem idag. Ringede efterfølgende til dem igår sent... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Shop hos Balsalens nye online univers - Livsstil, Unika & Bolig- Stort udvalg af danske og internationale brands
Informações de contato
Guldsmedgade 22D, 8000, Aarhus, Dinamarca
- info@balsalen.dk
- balsalen.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Skønne ting og tøj
Personlig og god betjening
Personlig, hurtig og god betjening 😊
Jeg har haft en meget god oplevelse og kan klart anbefale Balsalen og deres produkter.
Nemt og hurtigt!
Dejlig oplevelse - nem bestilling, hurtig levering og lækker sko just ankommet.
Hurtig og god service
Hurtig og god service. God kvalitet i varen - matchede det man så i annoncen og mit ønske
Spændende webshop
Spændende webshop, varen jeg købte levede helt op til forventningerne. Nem og overskuelig at bestille og hurtig levering. Kan klart anbefales fe
Super skøn butik med et super skønt udvalg
Super skøn butik med mange skønne varer.
Jeg har nu prøvet at handle hos dem online og vil klart anbefale “Balsalen”.
De sender hurtigt og returnerer man får man også hurtigt pengene retur
Jeg vil helt sikkert handle hos dem igen
hurtig ekspedition
God oplevelse ved afhentning! Venlig betjening!
Venlig betjening ved afhentning! Spændende butik!
Virkelig god service
Virkelig god service. De strækker sig langt for at hjælpe en.
Fantastisk butik i Aarhus
Ville helt klart bruge den fysiske butik i Aarhus, hvis ikke jeg var bosat på Sjælland. Men med online køb får man lige en bid af den gode oplevelse - så det er bedre end ingenting.
Balsalen er garant for god stil og kvalitet. Et sted jeg shopper, når jeg lige fortjener lidt ekstra ;-)
Meget professionelt firma
Meget professionelt firma. Flotte ting af god kvalitet. Har købt et tæppe af vævet jute, smukt og rigtig god kvalitet. Jeg har bestilt et mere. Priserne er yderst rimelige. Meget hurtig levering. Jeg kan varmt anbefale Balsalen til alle, der ønsker noget specielt til boligen.
En skøn forretning
En skøn forretning med smukke kvalitets produkter.
Jeg er meget tilfreds
Super betjening
Jeg bestilte en striktrøje, tile en rigtig god pris, som kom efter ganske få dage. Desværre var trøjen ikke rette størrelse, hvorfor jeg ringede til Balsalen, hvor jeg fik en super god betjening. De sendte straks en trøje i rette størrelse, sammen med en retur label. Super oplevelse
Nem at bestille og hurtig levering
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.