Beter Horen - Amstelveen Rembrandtweg Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Rembrandtweg 641-643, 1181 GV Amstelveen, Noord Holland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer onder de indruk van Beter Horen, werd fantastisch geholpen!! Zeer deskundige audicien!! En ik ben zéér enthousiast over mijn hoorapparaten!!!Er ging een wereld voor mij open. Ik draag ze... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed begrip van mijn hoorproblemen en daarop een goed advies gegeven. Apparaten uit de vrije markt voorgesteld en een cros. Waren mij beide onbekend, hoewel ik al 30 jaar hoorapparaten draag. Ben er... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Aparelhos Auditivos
  2. Serviço de Conserto de Aparelhos Auditivos

Informações de contato

• Rembrandtweg 641-643, 1181 GV, Amstelveen, Noord Holland, Holanda

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

25 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1.440 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een geweldige audicien en een prima…

Een geweldige audicien en een prima behndeling.

21 de julho de 2026

Beste meneer Hageman,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze audicien en de behandeling. We hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Slechte service

2x in amstelveen geweest. Vraag werd niet begrepen. Werd niet netjes geholpen. Moest maar online wat gaan zoeken.

5 de junho de 2026

Beste anoniem,

Bedankt voor uw bericht.
Onze excuses voor uw ervaring. Om in contact met u te komen hebben wij uw gegevens opgevraagd en helaas hebben wij niets ontvangen. Wij komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ben ontzettend bij met mijn 'nieuwe oren'!

Ben ontzettend bij met mijn 'nieuwe oren' dat ik de Vogeltjes weer kan horen, Gesprekken kan volgen, me niet meer onveilig voel in 't Verkeer. Ook superfijn dat ik geen last meer heb van oorsuizen! Ook heel blij met TV-kastje, de Oplader en de Service!

24 de fevereiro de 2026

Beste mevrouw Kesting-Andringa,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Amstelveen Rembrandtweg, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijk en behulpzaam, goede expertise.

Duidelijk, behulpzaam, geduldig.

23 de dezembro de 2025

Beste Leo,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Amstelveen Rembrandtweg en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er wordt de tijd genomen

Er wordt de tijd genomen voor een gehoor test en uitleg over de gehoor toestellen.
Ook werd er gezorgd dat de toestellen voor mij prima naar wens zijn afgesteld.

5 de agosto de 2025

Beste Theo,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Amstelveen Rembrandtweg en dat u tevreden bent met onze service. Wij zijn blij om te horen dat de hoortoestellen naar wens zijn afgesteld en hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste filiaal en vakkundig.

Deze filiaal heeft mij echt geholpen. Ik was naar verschillende filialen geweest van Beter Horen omdat geluid van mijn gehoorapparaat minder is geworden. Al die filialen zeiden ze dat er niets aan de hand is met de apparaat. Deze filiaal ontdekte dat mijn gehoorapparaat defect was en stuurde voor reparatie.
Heel hartelijk bedankt! Topservice.

8 de fevereiro de 2025

Klantonvriendelijkheid (regeltjes)

Op12 Feb. bezochten wij de winkel Beter Horen in Amstelveen Rembrandtweg 641-643. (Reguliere openingstijden)
Wij werden ondanks wat tegenstand,,,bij de gratie Gods,,,, binnen gelaten,het ging om een simpel onderdeeltje,,,Met argumenten toch maar geholpen.
Na ons kwam nog een bezoekster die op een duidelijke manier de toegang werd ontzegd,,terwijl het heel simpel om batterijtjes ging,,zij werd niet binnen gelaten laat staan geholpen.
Het geheel kwam bij ons heel onsympathiek over.
Ik vermoed dat u deze dame als cliënt voorgoed kwijt bent.

Fr.Beuming

12 de fevereiro de 2024

Resposta da Beter Horen - Amstelveen Rembrandtweg

Beste Fr. Beuming, bedankt voor uw bericht. Onze excuses voor uw ervaring. We hebben per email contact met u opgenomen. We horen graag van u terug. Met vriendelijke groet, Beter Horen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Rembrandtweg filiaal is ok.

Rembrandtweg filiaal is ok.
1. Groot probleem: als er een probleem is in het hoofdkantoor is het onmogelijk voor de klant om met het hoofdkantoor te communiceren. Zeer frustrerend!

2. fakturatie met security code is volslagen onzin - want komt niet bij de klant!

14 de fevereiro de 2024

Resposta da Beter Horen - Amstelveen Rembrandtweg

Beste G. Kremer, bedankt voor uw bericht. Fijn om te lezen dat u blij bent met de service in de winkel. Om u verder te kunnen helpen met uw vragen, kunt u een bericht sturen naar klachten@amplifon.com. We helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Beter Horen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit is belangrijker dan de prijs!

Goed begrip van mijn hoorproblemen en daarop een goed advies gegeven.
Apparaten uit de vrije markt voorgesteld en een cros. Waren mij beide onbekend, hoewel ik al 30 jaar hoorapparaten draag. Ben er zeer tevreden over.
De service was prima. Filiaal Rembrandtweg in Amstelveen.

28 de dezembro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik werd uitstekend geholpen door het…

Ik werd uitstekend geholpen door het team uit Amstelveen. Nog voor het eind van het jaar liep ik met 'oortjes' de deur uit. Zowel de onderzoeksfase, de testfase als de afwikkeling zijn op een prettige en deskundige manier opgepakt en uitgevoerd.

24 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vakkundige audicienmet geweldig advies!

En ik ben zéér enthousiast over mijn hoorapparaten!!!Er ging een wereld voor mij open. Ik draag ze de gehele dag vanaf dat ik ze heb gekregen.
Ook heb ik een 3 tal vriendinnen naar Beter Horen gestuurd voor vakkundig advies, dus geweldige reclame, maar die verdienen jullie ook!

9 de janeiro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik voelde me een beetje afgeraffeld.

Ik voelde me een beetje afgeraffeld.
Wel een uitleg maar niet echt heel duidelijk.
Ik hoor dit allemaal voor het eerst en je krijgt best veel informatie.
In het begin echt lopen zoeken naar hoe en wat.
Ook niet echt tijd om " even " langs de winkel te gaan.

18 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte service en zeer onbeschoft.

Was hier met mijn vader van 92. Hij is al 20 jaar klant en zijn gehoorapparaat was stuk. Klantenservice gebeld en te horen gekregen dat bij een kapot apparaat je gewoon langs mag komen. Eenmaal daar werden we afgeblaft door de medewerkster dat ze geen tijd had en we een afspraak hadden moeten maken. We hebben 3 kwartier zitten wachten. Ze had een klant. Mijn vader wilde alleen weten of het apparaat stuk was en opgestuurd moest worden. Uiteindelijk zei ze tegen mijn vader dat hij niet moest “drammen” en dat er niets was met het apparaat mis was en ze sloeg de deur dicht in ons gezicht. Onverrichte zaken vertrokken. Hele slechte ervaring en zeer onfatsoenlijk behandeld.

6 de junho de 2023

Beste silly channel,

Bedankt voor het achterlaten van een review. We betreuren uw ervaring met ons. We komen graag in contact met u om dit samen op te lossen. Zou u een mail willen sturen naar klachten@amplifon.com? We willen u graag helpen.