Duikerlaan 334, 2903 AC Capelle ad IJssel, Zuid Holland, NL
Vervanging van oordoppen... Samen overlegd welke het beste waren ivm nieuwe leverancier.. Professionele en heel vriendelijke begeleiding cq advies... Ik heb nu voor het eerst in 30 jaar oor... Ver mais
Gehoor ging wat achteruit. Bleek dat het apparaat grondig schoongemaakt moest worden. Bij binnenkomst ( zonder afspraak ) direct geholpen en klachten opgelost. Dat is fijn geholpen worden. Nieuwe fil... Ver mais
Wij zijn fantastisch geholpen, door volgens mij heet ze Edith.Super vriendelijk en heellll geduldig.Ze heeft er veel tijd in gestoken en de service is prima.Ik zal zeker iemand in mijn omgeving daar n... Ver mais
Duikerlaan 334, 2903 AC, Capelle ad IJssel, Zuid Holland, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Buitengewoon tevreden over intake, voorstel en proefperiode. Ik heb de toestellen nu ca. een half jaar en niet alleen ik maar ook mijn vrouw zijn zeer tevreden.Beter Horen beheerst als geen andere het gehele traject van eerste test tot finale levering en blijvende begeleiding

Resposta da Beter Horen - Capelle ad IJssel
Ik werd goed geholpen en duidelijke uitleg over mijn gehoor en gehoorapparaat

Resposta da Beter Horen - Capelle ad IJssel
Very good product plus a over welming professional assistance

Resposta da Beter Horen - Capelle ad IJssel
Duidelijke communicatie, rustige adviseur en goede follow-up.

Resposta da Beter Horen - Capelle ad IJssel
Ik vind Beter Horen in Capelle aan den IJssel een fijne en ook rustige zaak. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en voldoen zo goed mogelijk aan je wensen. Kortom een prima zaak.

Resposta da Beter Horen - Capelle ad IJssel
Voor de aankoop en uitleg geef ik als cijfer een 9. Echter na een aantal weken was de verbinding tussen hoortoestellen en telefoon verbroken en ik heb op maandag ochtend gebeld, maar kon pas op vrijdag middag terrecht. Terwijl ik denk dat dit euvel om op te lossen voor jullie als technici enkele minuten werk is. Ikvind dit slechte naservice

Resposta da Beter Horen - Capelle ad IJssel
Ontzettend deskundig en geduldig geholpen ook over de evt verzekering door Jordy in Filiaal Capelle ad IJssel.

Resposta da Beter Horen - Capelle ad IJssel
Heel fijn en prettig geholpen, met verstand van zaken, prima advies ontvangen en daar op ook gekozen. Ben zeer tevreden met het eindresultaat
Zeer slecht bereikbaar en lang wachten tot antwoord geeft.
Als je belt dan krijg je voicemail te horen en ze zeggen dat binnen 48 uur zal terugbellen maar helaas was vergeten of niks gebeld.

De beste gehoorapparaat geprobeerd
Waren toch beter dan de goedkoopste die vergoed werden.
Waren duur maar toch gekocht
Echt goede verkoper met goede tips en adviezen
De algehele behandeling.
De manier waarbij ik op mijn gehoor werd getest.
De beleefdheid waarbij ik werd aangesproken.

Resposta da Beter Horen - Capelle ad IJssel
De koptelefoon voor TV was defect
Ondanks het feit dat duidelijk in de handleiding aangegeven wordt dat deze afzonderlijk, dus zonder oplader te bestellen is,werd ik toch gedwongen het hele pakket aan te schaffen

Resposta da Beter Horen - Capelle ad IJssel
Mevrouw Olga heeft alles perfect uitgelegd. Zeer klantvriendelijk. Een medewerkster waar Beter Horen trots op mag zijn !!
Geweldig geholpen door Olga. Vanaf begin tot eind een helder proces wat we gingen doorlopen. Uitgebreid mogen testen.

Resposta da Beter Horen - Capelle ad IJssel
Zelfs als vaste klant kan je geen vraag stellen en moet je eerst een afspraak maken, als je tijdens pauze komt laat hij je gewoon wachten zonder te vragen wat je komt doen en gaat op zijn gemak buiten een peukje roken. Kortom waardeloze service.

Vervanging van oordoppen...
Samen overlegd welke het beste waren ivm nieuwe leverancier..
Professionele en heel vriendelijke begeleiding cq advies...
Ik heb nu voor het eerst in 30 jaar oordoppen die ik gewoon " niet voel" en het geluid mega goed weergeven...
Wat een verademing....en dit allemaal omdat beter horen investeerd in product en mens...
Dank...ik HOOR echt BETER
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.