We zijn heel vriendelijk en deskundig geholpen nadat bij een andere hoor winkel het gehoorapparaat van mijn vader was verwisseld. Er is een nieuwe mal gemaakt voor zijn apparaat en mijn vader hoort de... Ver mais
Emmastraat 36a, 1211 NH Hilversum, Noord Holland, NL
Dank Marco, voor een goed, duidelijk en verstaanbaar gesprek. Ik ben blij met je eerlijke advies om mijn 100-jarige moeder geen gehoorapparaat aan te meten. Familie, bezoekers enz... moeten aa... Ver mais
Een iets betere uitleg, zeker voor de eerste keer, wat je allemaal krijgt of moet betalen, dus specificaties van het geheel. Dit was nu heel onduidelijk
Emmastraat 36a, 1211 NH, Hilversum, Noord Holland, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Verschillende malen heb ik aangegeven dat ik geen verzekering , de pluskaart, wil..Maar deze staat wel op de rekening..Na gebeld te hebben, hebben ze beloofd het na te kijken en een nieuwe rekening te sturen….bij ontvangen deze week van de nieuwe rekening blijkt da het bedrag er nog steeds niet is afgetrokken…wacht op uw reactie voordat ik de hoorapparaten betaal…..

Resposta da Beter Horen - Hilversum
Fijn geholpen en hele goede service. Ook de gehoortoestellen zijn fijn
Koen Vermeulen in Hilversum was een professionele en behulpzame man. Bovendien vond ik gehoor apparaatjes op een oplader fijner dan elders met batterijtjes.
Onderzoek in twee stappen goed gedaan.
Snelle levering.
Ik werd fantastisch geholpen. Duidelijke uitleg over de hoortoestellen en de daarbij passende randapparaatjes.
De nazorg is ook geweldig. Dikke pluim!
We werden prettig en goed geholpen zeker aan te raden