Mijn linker hoorapparaat valt steeds uit. Reeds diverse malen teruggeweest en dan werd hij opgestuurd voor reparatie. Kon ik telkens weer twee weken wachten tot het weer terug was. Laatste reparatie... Ver mais
De Mandel 4, 6227 CS Maastricht, Limburg, NL
De dame waarmee wij in gesprek zijn gekomen en ons door het hele proces leidde , verdient een grote dank je wel. zeer klantvriendeijk, goed de tijd nemen om duidelijkheid te verschaffen. goede u... Ver mais
Goed geluisterd naar mijn wensen. Juiste hoortoestel ontvangen. Dus goed geholpen.
De Mandel 4, 6227 CS, Maastricht, Limburg, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goed geluisterd naar mijn wensen.
Juiste hoortoestel ontvangen.
Dus goed geholpen.

Resposta da Beter Horen - Maastricht de Mandel
Laatste reparatie was vijf weken geleden, maar gisteren veel het linker apparaat weer uit. Dat is lastig voor iemand die met ouderen werkt en die die apparaten iedere dag nodig heeft. Zonde van het vele geld dat ik ervoor betaald heb. Volgende keer is de kans groot dat ik naar een andere audicien ga voor hoortoestellen

Resposta da Beter Horen - Maastricht de Mandel
Prima uitleg en advies en zeer deskundig en vriendelijke bediening.

Resposta da Beter Horen - Maastricht de Mandel
Alles goed gegaan, alleen mijn bestelde hoortoestellen hebben veel te lang op zich laten wachten voordat ze terug waren in de winkel en konden worden afgeleverd. Hier moet de leverancier van de toestellen echt op worden aangesproken!

Resposta da Beter Horen - Maastricht de Mandel
Ze hebben zich alle moeite gedaan om tot een goed resultaat te komen en dat is gelukt ben erg te vreden met de nieuwe toestellen.

Resposta da Beter Horen - Maastricht de Mandel
zeer klantvriendeijk, goed de tijd nemen om duidelijkheid te verschaffen.
goede uitleg bij het aanmeten van het hoorapparaat,
b.v. bij het preparen van de maatvoering.
goed duidelijk maken van zaken betreffende de factuur.
voor ons is zij een topper.
dank je wel Llyn

Resposta da Beter Horen - Maastricht de Mandel
Uitleg inzake verzorging van hoortoestellen te sumier. Duidelijke voorbeelden niet gegeven en ook niet zichtbaar op internet. Verbetering hierin gewenst voor toekomstige klanten.
Tevens, toekomstige, klanten aangeven dat er, voor het (af)halen van verzorgingsspullen, beter een afspraak gemaakt kan worden (dit ivm anders lange wachttijd in winkel).
Bedankt

Zorgzaam en zorgvuldig !
Ik ben diverse keren terug gegaan in jullie winkel, twijfelde, steeds heel vriendelijk geadviseerd en weer een nieuwe afspraak gemaakt!

Resposta da Beter Horen - Maastricht de Mandel
Ben zeer content met mijn begeleiding door het hele proefproces en, uiteraard, met de uiteindelijke oplossing. Ben van een zeer slechthorende (met nauwelijks verbetering gevende hoorapparaten) 80+er, wonderbaarlijk verjongd als een goedhorende 40+er.
Met dank aan de kundige audicien Lynn Vanthoor.
Het eerste wat de verkoopster ons meldde, was dat alle hoortoestellen die onder het ziekenfonds vallen van slechte kwaliteit zouden zijn. Na een gehoortest liet deze mevrouw weten dat het voor mijn vrouw alleen maar mogelijk zou zijn om hoortoestellen aan te schaffen die buiten het ziekenfonds vielen, tegen een bedrag van maar liefst € 5.000. We moesten volgens haar snel beslissen, want het was een “aanbieding”.
De verkoopster had een arrogante houding en deed alsof zij de enige specialist was. We hebben direct besloten om geen zaken met dit bedrijf te doen en zijn naar Specsavers gegaan. Daar kregen we een volledig ander verhaal: volgens hen was dit allemaal onzin. Na een gehoortest bleek dat hoortoestellen van type 5 (vergoed door de verzekeraar) prima geschikt waren voor mijn vrouw. Deze toestellen hadden bovendien 5 jaar garantie, waren oplaadbaar en konden via de telefoon bediend worden.
Kortom: dit bedrijf is naar onze ervaring puur gericht op financieel gewin en niet op de belangen van de klant. Wij zijn uitstekend geholpen bij Specsavers en raden hen van harte aan!

Resposta da Beter Horen - Maastricht de Mandel
De audicien heeft rustig de tijd genomen om alle onderzoeken te doen. Ze was vriendelijk en alle vragen werden beantwoord. Ze heeft een goed advies gegeven en de hoortoestellen goed afgesteld. De geluiden die storend voor mij waren zijn gedempt. Een verademing na mijn oude hoortoestellen.
De verkoper was vriendelijk , competent en efficiënt
Werd vriendelijk en accuraat
geholpen door kyara
En ben erg tevreden met mijn hoortoestellen en ben zeer tevreden
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.