Westermarkt 126/127, 5042 SZ Tilburg, Noord Brabant, NL
Ik heb geen ervaring met andere verkopers van hoortoestellen. Mijn ervaring is tot nu toe heel positief. De audioloog, Jasper Simons, die me helpt is erg vriendelijk en geduldig. Wel jammer dat het re... Ver mais
De ontvangst in de winkel was goed en de “behandeling” bij de audicien was uitstekend. Alleen de telefoonapp was niet zo,n succes. Deze heb ik tot volle tevredenheid vervangen door een afstandsbedi... Ver mais
Aardige man die verstand heeft van zaken. Het traject wat ik ging volgen bij kno arts door hem ge adviseert was ook top de afspraken liepen op volgorde met max 5 minuten tussen pauze tussen de verschi... Ver mais
Westermarkt 126/127, 5042 SZ, Tilburg, Noord Brabant, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ben dinsdag voor een klein ongemak op de westermarkt geweest,het veertje dat mijn hoor apparaat in mijn oor moet houden was gebroken.dat is snel opgelost.door vriendelijke medewerkster.daar voor mijn dank.en plus punt voor beter horen.

Resposta da Beter Horen - Tilburg: Westermarkt
ik ben zeer vakkundig geholpen
goeie uitleg en uitgebreide gehoor tests

Resposta da Beter Horen - Tilburg: Westermarkt
Al 7 jaar kom ik bij Beter Horen aan de Westermarkt in Tilburg. Voorheen had ik steeds goede ervaringen, maar het laatste jaar ben ik meerdere keren diep teleurgesteld over de wijze waarop ik als trouwe klant word behandeld. Door verandering in de teamsamenstelling is de sfeer bij Beter Horen aan de Westermarkt in Tilburg totaal veranderd. Ik ervaar veel te weinig inlevingsvermogen bij mijn gehoorprobleem en bovendien is de service sterk achteruit gegaan. De manier waarop ik word benaderd door het personeel vind ik zeer onvriendelijk. Ik heb besloten om niet meer naar deze locatie van Beter Horen te gaan.

Resposta da Beter Horen - Tilburg: Westermarkt
Na een doorverwijzing van de huisarts en KNO arts kon ik vrijwel direct terecht bij Beter Horen.

Resposta da Beter Horen - Tilburg: Westermarkt
Goede service. Je kunt er ook elke middag binnenlopen voor een klein advies

Resposta da Beter Horen - Tilburg: Westermarkt
De medewerker was vriendelijk behulpzaam en meedenkend

Duidelijke uitleg
Hebben alle tijd voor u
en goede nazorg en service

Resposta da Beter Horen - Tilburg: Westermarkt
Goed en duidelijk uitgelegd hoe het hele proces zou gaan verlopen. Daar is ook rustig de tijd voor genomen. Er werd goed meegedacht over verschillende oplossingen. Prettig contact.

Resposta da Beter Horen - Tilburg: Westermarkt
Die dame was kundig- duidelijke uitleg-vriendelijk.
Het belangrijkste is natuurlijk kijken wat het beste voor mij was, wat betreft mijn apparaat. nu ik het enkele weken heb is het juiste wat ik bedoelde en daar gaat het toch om. Ad Vermeulen

Resposta da Beter Horen - Tilburg: Westermarkt
de eerste 2x dat ik een afspraak had met een medewerkster ,had ik totaal geen positieve ervaringen.
Ik vond dat ik niet goed geïnformeerd was, en ook niet de benodigde ( goede) uitleg had gekregen. Nadat ik had gemeld, dat ik een andere medewerker wilde hebben ( wat ook gebeurt is ) ben ik door deze andere mevrouw tot volle tevredenheid geholpen. Hierbij is ook alles goed uitgelegd . Dus uiteindelijk ben ik tevreden.

Resposta da Beter Horen - Tilburg: Westermarkt
Heel fijn geholpen door vriendelijke en deskundige medewerkster.

Resposta da Beter Horen - Tilburg: Westermarkt
Beginnen met een goede uitleg over het gebruik van de nieuwe apparaten. Aanvullend de mogelijkheden en afsluitend de service inhoudelijk.

Resposta da Beter Horen - Tilburg: Westermarkt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.