Buffetkøkkenet Avaliações 11

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

5 kæmpe store stjerner herfra

5 kæmpe store stjerner herfra! Har brugt buffetkøkkenet ved flere lejligheder og bliver aldrig skuffet men derimod altid positivt overrasket over de spændende salater og flotte retter. Om det er stort selskab eller bare den nemme løsning til en middag til 6 personer så kan jeg klart anbefale Buffetkøkkenet. Gode råvarer og varieret indhold i menuerne. Lækkert anrettet. Og det er til en pris man dårligt selv kan handle ind til. Ingen stress med madlavning og tid til at hygge med gæsterne. Vi er fan ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - og vores gæster er begejstrede 🙌

29 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at gå til og lækker menu

2 x Nytårs menu.
Afhentningen gik hurtig og var pakket i hensigtsmæssige emballage. Maden var mærket, så det var let at optælle og finde ud af hvad der hørte til hvilken ret. Tilberedningsvejledningen var letforståelig.
Maden var let at tilberede og smagte lækkert. Mange af tingene var velegnet til opvarmning/tilberedning i Airfryer.
Alt i alt en rigtig god oplevelse som varmt kan anbefales.

Hvis jeg skulle komme med nogle enkelt forslag til forbedring, var det at der også havde været et kuvertbrød med til menuen :-)
Noget andet var, at det ikke kom i en plastkasse og med 2 glas, som skal afleveres. Det ville være nemmer hvis alt var i pap og plastik, som kan bortskaffes.

31 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har lige holdt konfirmation for…

Vi har lige holdt konfirmation for vores datter og havde bestilt forret og buffet. Maden var super lækker, der var rigeligt og vi har været i rigtig god dialog med buffetkøkkenet undervejs. Kæmpe anbefaling herfra😁

Michael og Anna

23 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Til skræk og advarsel for nøddeallergiker

Jeg bestilte fra Buffetkøkkenet.dk til min 40års fødselsdag, da jeg havde været til et selskab hvor maden var god og derudover gerne vil jeg bakke op om det lokal samfund vi bor.
Jeg ringede og snakkede med Sanne da 5 af mine gæster har nøddeallergi og alle de retter jeg havde bestilt havde tilsat nødder. Jeg bad om at få nødder i skåle for sig, da en af mine gæster slet ikke kan spise noget der har været i berøring med det da hans luftveje lukker. Det fik jeg lovning på.
Da maden kom var der nødder i ALT 😵 Heldigvis havde de så skrevet det på retterne men det var alle retter.
Jeg forsøgte at rette henvendelse til Buffetkøkkenet men de er ikke vendt tilbage overhovedet.
Heldigvis var 365 åben og vi fik købt ind til at lave pasta-salat så jeg kunne give mine gæster mad uden at skulle kontakte ambulancen.

OPDATERING:
Jeg er i dag blevet kontaktet af Buffetkøkkenet og de ligger sig fladt ned og beklager.
Jeg får refunderet 5 stk kuverter for mine gæster.
Det er god kundeservice:

7 de outubro de 2023

Wauw Wauw Wauw:-)

Wauw wauw :-)
Er lige flyttet til 4700 og fik anbefalet Buffetkøkkenet af veninde der bor her og jeg må bare sige wauw. Havde bestilt konfirmations menuen til min søns fest og mums hvor var det bare lækkert , dejligt krydrede gode smage og fantastisk service - masser af mad - vi spiser nu rester på 3. dagen og det smager stadig fantastisk :-) Min allerstørste anbefaling af dette køkken. Tak

6 de setembro de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Var desværre ikke mad nok....

Vi var inviteret til fødselsdag og glæden var stor da vi opdagede at maden var fra buffet køkkenet i Næstved - men den glæde holdt kort.
Desværre var det kun muligt at tage en gang - der var simpelthen ikke mad nok :-(
Der var en chokolade kage med hjemmelavet is til dessert (isen smagte mest af flødeskum og isen krystaliserede helt vildt) Kagen som skulle være en svampet chokolade kage støvede nærmest i munden....så var en lidt øv fornemmelse.
Jeg har kun hørt godt om dette sted - men blev så skuffet...så derfor kun 2 stjerner herfra.

19 de novembro de 2017

God service

God mad der blev leveret til det aftalte tidspunkt og virksomheden var fleksibel i dagene op til maden skulle leveres. Perfekt!

22 de junho de 2015

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais