Min hund elsker når pakken kommer. Han ved den er til ham.. altid lækre kvalitets godbidder.. og Legetøjet.. er holdbart.. og fantasifuldt.. Har dog flere gange fået de samme godbidder.. som månede... Ver mais
A empresa respondeu
Sikker vinder hver måned. Min Golden Retriever Max, ved hvordan en BullerBox ser ud, når der kommer pakker. Han er glad, jeg er glad. Indeholder sjovt legetøj med forskellige temaer, og 3 poser lækre... Ver mais
A empresa respondeu
De skall inte ens få en stjärna av oss. Köp inte av detta företag! Vi har inte fått vår box sedan I juli och vi har betalat och sen beställde jag xtra gosedjur som också är betalat men inte f... Ver mais
A empresa respondeu
Man skal konstant i kontakt med dem for at få den boks man har betalt for. Der er ikke noget der kommer til tiden. Jeg har nu skrevet og ringet i over en måned uden at få svar, jeg tror ikke der sidde... Ver mais
A empresa respondeu
BullerBox – Forkælelse til din hund, drevet af nye ejere siden 1/1-2025 🐶🎁 BullerBox er en abonnementsboks fyldt med sjovt legetøj og lækre godbidder, som tusindvis af heldige hunde modtager hver måned. Hver boks indeholder 5-6 spændende overraskelser, der stimulerer og glæder din hund. Vigtigt: BullerBox er under helt nyt ejerskab fra 1/1-2025. Efter konkursen hos de tidligere ejere er virksomheden nu en del af en familieejet virksomhed, der har vægtet høj service og kundetilfredshed siden 1917. Vi arbejder målrettet på at genopbygge tilliden til brandet og sikre en gennemsigtig, pålidelig og kvalitetsbevidst service. Vi tilbyder desuden 100% tilfredshedsgaranti – hvis din hund ikke elsker alt i sin BullerBox, sender vi gratis en erstatning med i næste levering. Det sikrer logrende haler og ingen skuffede hundeøjne! 🧡🐾 Anmeldelser fra før 1/1-2025 afspejler ikke den nuværende ejerskab og service. Vi håber, du vil give os en chance for at vise, hvad den nye BullerBox står for! Vi står altid klar til at hjælpe på mailen: happy@bullerbox.dk eller telefon: 42702070 📦 Læs mere og bestil her: https://bullerbox.dk/fast/subscribe
Ørbækvej 268B, 5892, Gudbjerg, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bestilte 3 mnd og skulle få en måned gratis. Blitt trukket for tre bokser, men kun mottatt en. Ved henvendelse i september fikk jeg svar at augustutgaven var forsinket, men ville bli sendt om kort tid. Ikke mottatt.

Resposta da BullerBox
Sendte en mail for over en måned siden. Og har ikke fået svar.
Jeg har bestilt 6 pakker. Og har kun modtaget 2.
De snyder og tager penge uden at sende pakkerne

Resposta da BullerBox
Jeg fik en mail fra dem om køb af 6 boxe på en betaling. Ved et uheld kommer jeg til at klikke på linket og så trækker i med det samme pengene. Normalt skal man altså lige klikke at man bekræfter først. Jeg er stadig igang med mine første 6 måneder og har ikke fået min gratis måned endnu.
Jeg kan ikke se på deres webside, at jeg kan annullere købet.
Ærligt er jeg træt af jeres forretningsmetoder, i trækker bare pengene for ekstra i en boks med det samme man har valgt noget, det er ikke helt efter reglerne, ved online handel må man først trække beløbet når man sender varen.
Jeg får heller igen kvittering/faktura så jeg kan se hvad jeg betaler for. Jeg havde bestilt 4 poser ekstra godbidder og har betalt for dem 3 gange nu, men de sidste 2 måneder har jeg kun gået 1 pose.
Jeg bestilte også nogle hundeposer i ruller, men fik dem hank…
Legetøjet til min hund skriver i er meget holdbart, dog har hunden bidt det helt i stykker på 2 dage fra de sidste 3 boxe.
Det er heller ikke fair at i lover prisen på 6 bullerboxe er et fast beløb hver måned og så hæver i prisen før perioden med den aftale er udløbet. Det ville have været mest rigtig at vente med at hæve prisen til bagefter. De havde i først omgang hævet et stort beløb for alle 6 månder på en gang, fik dog er noget skriveri frem og tilbage på mail pengene tilbage og så træk de hver måned som aftalt.

Resposta da BullerBox
Havde i alt betalt for et abonnement for 6 måneder, har fået 1 box, alle de andre 3 jeg burde have fået nu, er hverken blevet sendt eller modtaget.
Prøvede at kontakte kundeservice for et hører hvad i alverden der foregik, de kontaktede aldrig tilbage og pengene er spildt.
Hverken brug tid eller penge på dette firma.

Resposta da BullerBox
Hold jer langt væk. Snyd og bedrag. Har betalt for ialt 8 bokse - har fået 3 (senest i juli). Da jeg bad om at få mine bokse eller pengene tilbage, holdt de op med at svare mig🙁

Resposta da BullerBox
Så dåligt att dom inte kontaktar eller svarar . 3 månaders betalning o inga boxar kommit, så dålig service. Vad ni än gör … låt er ej luras. Nästan 1800 kr har jag blivit blåst på. Vill gärna veta om dom kursat

Resposta da BullerBox
Vi har aldrig modtaget nogle af de boxe vi har betalt for og det kommer vi tydeligvis heller ikke til da bullerbox nu står til at være under konkurs - vi har snakket med dem flere gange siden vi bestilte start angust og vi har oplevet et sødt og imødekommende personale dog er vi skuffet over at man trækker tingene ud og fortæller at boxen kommer liiiige om lidt selvom de helt sikkert har vist at deres boxe aldrig ville blive sendt på dette tidspunkt :(

Resposta da BullerBox
Läser att dom har gått i konkurs??? Varför meddelar dom inte sina medlemmar? Jag skrev till dom att juli boxen inte hade kommit,då svara de på mail att det är strul med leveransen och att det var försenat men att min hund skulle få 2 st extra godispåsar tack vare förseningen. Den 29aug får jag i postnord appen att den väntar på att hämtas hos leverantören... Sen drog de pengarna igen för nästa månads box men inga boxar har anlänt och här om dagen så är paketet borttagen från postnord appen också.och jag har mailat x antal gånger till dom men ingen återkoppling. Blir riktigt irriterad, om det nu stämmer att de har gått i konkurs så avsluta gärna våra abonnemang då också samt meddela era kunder.

Resposta da BullerBox
Vores abonnement har egentligt fungeret fint indtil nu, hvor de pludselig er ukontaktbar og ikke svarer på mine henvendelser. Har forsøgt at få afklaring i halvanden måneds tid på hvorfor de pludselig er stoppet mit abonnement før tid. I det mindste har jeg ikke betalt for noget jeg ikke har fået, som jeg kan se flere andre bøvler med.

Dårlig service!
Jeg for forsøgt at få fat i jer i nogle måneder nu. Jeg har stadig ikke modtaget mine bokse som ER betalt.
Første gang svarede I og sagde den var forsinket, men klar til at komme afsted. Intet modtaget og høre ikke fra jer siden.
Mega ærligt, for har ellers altid været glad for jer.

Resposta da BullerBox
Jag har bara fått en låda. De har inte svarat på mina e-postmeddelanden.

Resposta da BullerBox
Hos Bullerbox betaler du boxen uden af få noget leveret. De svare hverken på mail eller på telefon. Utrolig dårlig oplevelse.

Resposta da BullerBox
Der har ikke været andet end bøvl. Hæve penge kan de men sende kasser er vist svært for dem. Mangler en kasse som er betalt. Men de svarer ikke på mail samt kan sidde og vente i timevis ved telefonen. Ingen svarer.
Bestemt ikke et sted der kan anbefales.

Resposta da BullerBox
Bullerbox drog pengar från mitt konto två gånger, men inga paket levererades. Svarar inte på mejl.

Ikke mottatt bestilt vare. Ikke mottatt betalt vare. Ingen svar å få på Mail

BESTILLE IKKE MAN FÅR INGEN TING
DE ER ÅBENBART GÅET KONKURS OG HJEMMESIDE KØRE STADIG. Vi har været kunde igennem flere år, og været glade for servicen men det her er da under alt kritik
Føj i skylder mig 379,-

Resposta da BullerBox
Jeg mottok kun den første pakken, selv om jeg har betalt for et halvt år. De svarte på mail de første gangene jeg skrev til de, og spurte hvor det var blitt av neste pakke, men de har nå sluttet å svare. Jeg har forsøkt å ringe, men etter å ha venter i telefonkø i 1,5 timer forsto jeg at de ikke svarer på telefonen. Dette ser ut til å være svindel.

Resposta da BullerBox
Engang var vi rigtigt glade for bullerbox, vi valgte at holde en pause, og ville så forkæle mine hunde lidt igen og bestilte så en box hvor de træk pengene 6 september, jeg har stadig ikke modtaget vores box, de svare ikke på mail bare helt vild dårligt kundeservice.
Lad værd med at bestille.

Resposta da BullerBox
Bare lad vær, bestilt og betalte for 6 mdr skulle så have 1 mdr gratis.
Har pr modtaget 3 ud af 5 der skulle leveres, de tager ikke telefon og besvare ikke mails.
Kør forbi en maxi zoo istedet.

Resposta da BullerBox
Dåligt.betalat en box 25 augusti,fortfarande varken sett box eller fått pengarna tillbaka

Resposta da BullerBox
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.