Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Min hund elsker når pakken kommer. Han ved den er til ham.. altid lækre kvalitets godbidder.. og Legetøjet.. er holdbart.. og fantasifuldt.. Har dog flere gange fået de samme godbidder.. som månede... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sikker vinder hver måned. Min Golden Retriever Max, ved hvordan en BullerBox ser ud, når der kommer pakker. Han er glad, jeg er glad. Indeholder sjovt legetøj med forskellige temaer, og 3 poser lækre... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De skall inte ens få en stjärna av oss. Köp inte av detta företag! Vi har inte fått vår box sedan I juli och vi har betalat och sen beställde jag xtra gosedjur som också är betalat men inte f... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man skal konstant i kontakt med dem for at få den boks man har betalt for. Der er ikke noget der kommer til tiden. Jeg har nu skrevet og ringet i over en måned uden at få svar, jeg tror ikke der sidde... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de suprimentos para animais de estimação

Escrito pela empresa

BullerBox – Forkælelse til din hund, drevet af nye ejere siden 1/1-2025 🐶🎁 BullerBox er en abonnementsboks fyldt med sjovt legetøj og lækre godbidder, som tusindvis af heldige hunde modtager hver måned. Hver boks indeholder 5-6 spændende overraskelser, der stimulerer og glæder din hund. Vigtigt: BullerBox er under helt nyt ejerskab fra 1/1-2025. Efter konkursen hos de tidligere ejere er virksomheden nu en del af en familieejet virksomhed, der har vægtet høj service og kundetilfredshed siden 1917. Vi arbejder målrettet på at genopbygge tilliden til brandet og sikre en gennemsigtig, pålidelig og kvalitetsbevidst service. Vi tilbyder desuden 100% tilfredshedsgaranti – hvis din hund ikke elsker alt i sin BullerBox, sender vi gratis en erstatning med i næste levering. Det sikrer logrende haler og ingen skuffede hundeøjne! 🧡🐾 Anmeldelser fra før 1/1-2025 afspejler ikke den nuværende ejerskab og service. Vi håber, du vil give os en chance for at vise, hvad den nye BullerBox står for! Vi står altid klar til at hjælpe på mailen: happy@bullerbox.dk eller telefon: 42702070 📦 Læs mere og bestil her: https://bullerbox.dk/fast/subscribe

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Vanvittig dårlig levering

Vanvittig dårlig levering. Vi mangler vores gratis boks efter vi meldte os ud efter de 6 måneder. Vi meldte ud efter mange problemer med dem. Jeg har henvendt mig 2 gange hvor de blot skriver “den er forsinket. Du får ekstra med boksen” jeg kan se mange har oplevet det på det seneste.

11 de setembro de 2024

Hej

Tak for din feedback. Vi forstår godt din frustration og vil meget gerne forklare situationen.

BullerBox blev overtaget af os pr. 1/1-2025, efter at de tidligere ejere gik konkurs. Vi er en familieejet virksomhed, der siden 1917 har haft kundeservice og kvalitet i fokus, og vi arbejder hårdt på at genopbygge tilliden til brandet.

Vi starter nu op i Danmark igen, men vi har en klar plan om løbende at udvide til de lande, hvor BullerBox tidligere har været aktivt. Hvis du bor uden for Danmark, anbefaler vi, at du holder øje med vores sociale medier i dit land, hvor vi vil dele opdateringer om, hvornår vi åbner op for nye markeder. Vi glæder os til at bringe BullerBox tilbage til endnu flere logrende haler! 🐶✨

Vi arbejder målrettet på at højne kvaliteten af indholdet i BullerBoxen, så din hund får endnu bedre og mere holdbare produkter i hver pakke. Samtidig vægter vi kundeservice på et helt nyt niveau, hvor vi ønsker at skabe en gennemsigtig, troværdig og positiv oplevelse for vores kunder. Vores mål er, at du som kunde skal føle dig tryg og tilfreds, hver gang du modtager en BullerBox.

Vi har netop nu en introtilbudskampagne, hvor du får 50% rabat på den abonnementsperiode, du vælger. Du kan læse mere og bestille her:

👉 https://bullerbox.dk/fast/subscribe

Vi ved, at nogle tidligere kunder har oplevet manglende leveringer fra de tidligere ejere. Som plaster på såret, giver vi en ekstra BullerBox uden beregning, hvis du gentegner dit abonnement.

✅ I kommentarfeltet skrive, at du tidligere har oplevet manglende leveringer.

✅ Oplyse hvilket abonnement du havde, samt hvornår det blev oprettet (hvis muligt).

Vi håber, du har lyst til at give os en chance for at vise, at vi driver BullerBox anderledes. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. 💛

Useriøst og upålideligt firma

Useriøst - grænser til fup

For længe siden tilbød de en ekstra gratis box hvis man betalte forud for 6 måneder

Vores hund fik allergi og jeg fik ændret min boks til kun at indeholde legetøj

Alt fungerede —- men da det kom til levering af den gratis boks - så stoppede det !!
Jeg er blevet holdt hen i flere måneder og sidst den 27.aug får jeg en mail med at de heller ikke forstår hvor den er blevet af - og at de vil komme ekstra legetøj i
Nu skriver vi så 1. Oktober …. Og INTET er sket …..trods der er rykket igen i den mellemliggende periode.

Det er simpelthen så useriøst!!!!

Oseriöst

Haft ett par år o fungerat bra. Senaste året har det blivit sämre med leverans och innehåll. Väntar fortfarande på en box som är 1,5månad försenad. Kontaktat dem flertalet gånger o de säger bara den ska skickas men inget händer. Pengarna är de snabba o dra på kontot för boxen men sen får man ingen och de hör inte av sig om något utan man ska jaga dem för någon slags info om vad som sker. Känns oerhört oseriöst och rekommenderar INTE. Och nu svarar de inte ens på ens mail där man undrar vad som händer och vill ha sina pengar tillbaka då tjänst som utlovats ej levereras.

evt. Lukke eller konkurs

Ikke modtaget måneds pakken fra Bullerboks!

Efter at havde siddet i kø i 40 minutter indenfor telefontiden, valgte jeg at køre til adressen H J Holst Vej 14b i Rødovre for at tale med dem i stedet.

De findes ikke på adressen længere, lokalerne er tomme. Så de er enten fraflyttet, lukket eller konkurs.

Jeg har derfor dags dato lukket for betaling via min bank.
Jeg skriver udelukkende dette aht. de øvrige herinde der ikke kan få fat på Bullerboks pga. manglende levering.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Trækker pengene lang tid før

Trækker pengene lang tid før, men levere ikke box’ene. Når man rykker efter sine boxe, så får en den ene undskyldning efter den anden.. Nu har jeg opsagt mit abonnement, men mangler stadig at få mine boxe fra august, september og den ekstra box man blev lovet ved tilmelding. Total dårlig stil..
Et fedt koncept, men når man ikke kan levere, men trækker pengene, ja så går idéen lidt af det igen

Forfærdelig service…

Forfærdelig service…
Vi har nu haft bullerbox siden juli måned og oprettet et 6 måneders abonnement. Vi har modtaget den “gratis” box man får med + 1 boks udover. Jeg mangler boxe fra august og september måned og har forsøgt 3 gange nu at ringe til dem hvor jeg er blevet mødt af, at den straks bliver sendt med lidt ekstra tilføjelse eller en telefonsvarer med at jeg har ringet uden for åbningstiden, vel vidende om at jeg ringer mellem 10-12.30 som efter sigende skulle være åbningstiden…!
Så øv med øv på ikke at få det man betaler for

26 de setembro de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bullerbox nej tak her fra

Bullerbox nej tak her fra.

Det er nu den 30/9-24 og har stadig ikke modtaget min bullerbox.
Jeg ringede til kundeservice og sad i kø i 2timer!🤬
Man betaler mange penge for dårlig kundeservice og mennesker som ikke holder deres leveringstid🤦🏽‍♀️

30 de setembro de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2 timer prøver at komme i kontakt med…

2 timer prøver at komme i kontakt med kundeservice..... 4 dag over mail.... ikke noget svar manglet stadig bor for august og september opdatering til alle andre de er gået konkurs

30 de setembro de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Løgnagtige og INGEN kundeservice!

Jeg har aldrig oplevet et firma der er så bedøvende ligeglade med deres kunder. Man kan sku ikke klage over deres kundeservice - for der er ingen!
De lyver; og tror åbenbart deres kunder er dumme nok til at tro dem.
Jeg ventede over 30 dage på min første boks, da jeg modtog den passede den overhovedet ikke til min hunds behov og ydermere havde de allerede trukket penge for næste box, så 2 betalinger - en boks der ikke passer til min hund og nu har jeg så snart ventet over 30 dage igen på den boks de trak penge til for over 35 dage siden.
Magen til møg service, og potedask min bare r..
Jeg har stoppet betalingerne og sendt dårlig karma deres vej til de godt 3000 følgere jeg har på mine sociale medier - de fortjener intet andet end dårlig reklame - og jeg håber virkelig ikke flere nye kunder falder for deres løgnagtige reklamer

26 de setembro de 2024

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Utilfredsstillende kundeservice

Kundeservice….
Er I bekendt med det?
Jeg har forsøgt at træffe jer i denne uge og fik besked om at I havde ændrede åbningstider, i går den 26/9 og i dag fredag 27/9.
Da jeg så forsøger, at træffe jer i dag, i den ændrede tid mellem kl. 15-17, så får jeg besked om at jeg ringer udenfor for åbningstid.
Hvis det er jeres måde at yde kundeservice, så må jeg sige, at det er yderst utilfredsstillende.
Ud over dette, har jeg også mailet til jer tidligere på ugen.
Man kan blive jeres kunde på 2 minutter, men man kan ikke træffe jer for at få svar på spørgsmål.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Manglende leveringer og dårlig kundeservice

Vi har haft et Bullerbox-abonnement i tre måneder, men desværre har vi kun modtaget to bokse, hvoraf den ene var forsinket med to uger. På trods af, at Bullerbox har trukket penge fra vores konto flere gange, mangler vi stadig at modtage to bokse.

Vi har kontaktet kundeservice fem gange, hvor vi hver gang blev lovet, at boksen ville blive sendt afsted med lidt ekstra som kompensation. Dette er aldrig sket, og vi står stadig uden de bokse, vi har betalt for.

Da vi bruger boksen til hundetræning, har vi været nødsaget til at købe andre produkter, fordi vi forventede, at boksen ville ankomme til tiden. Det er meget skuffende at skulle bruge ekstra penge og tid på grund af deres manglende levering.

Vi håber på, at Bullerbox snart får løst problemet, men vores oplevelse indtil nu har været meget utilfredsstillende.

Denne anmeldelse vil blive fjernet, når Bullerbox begynder at tage hånd om problemet. Derfor en stjerne herfra.

Dårlig service

Aldrig i mit liv at jeg oplevet så dårlig service som ved bullerbox.
De svare ikke på ens mails, de sender ikke boksen ud som lovet, men trække pengene det kan de nemt få gjort.

Vi venter stadigvæk på boksen fra september mdr og den skulle sendes ud senste d. 18 eller 25 i mdr, dog er det ikke til og finde ud af hvornår de sender deres bokse ud, da de skriver en dato til en via mail (når de endelige svare) men på deres hjemmeside står der andre datoer for hvornår de sender boksen.

Men en ting er sikkert at så snart det er muligt så opsiger vi vores bullerbox, men af flere grunde da indholdet ikke lever op til vores forventninger til en stor hund.

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk, de trækker penge uden at sende...

20 de julho de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har endnu ikke modtaget min…

Jeg har endnu ikke modtaget min Bullerbox på trods af lovning på dette via mailkorrespondance, da jeg skrev og rykkede for den.
Jeg bestilte d. 5/9 og her d. 21/9 har jeg endnu ikke modtaget noget.

Jeg kan ikke anbefale andre samme ærgerlige oplevelse hos dette firma..

21 de setembro de 2024

hold jeg væk

Jeg har stadig ikke modtaget min box fra August.
Jeg har før været glad for bullerbox, men i august modtog jeg ikke min pakke, jeg kontakter dem og de skriver i en mail at de sender pakker d. 29-30 august. Den 9 septemer skriver jeg igen til dem og vi finder en løsning samt at de får sendt pakken fra august.
Vi snakker nu den d 21 sep og de har trukket penge både for box og fragt.
Virkelig under alt kritik

30 de agosto de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Der er ikke kommet nogen pakke i august…

Der er ikke kommet nogen pakke i august måned den er forsinket skriver de på mail ja det må man sige den er nu skriver vi 19 september så det bliver slut med dem herfra

19 de setembro de 2024

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kan ikke anbefale Bullerbox

Jeg har haft Bullerbox i et år. Min bomuldshund Bella er 8 år og vejer ca 7-8 kg
Jeg starter med det gode:
- Bella kan lide det hun får, og leger med sit legetøj. Hvis ikke, sender de noget nyt
- Jeg synes det er fedt man kan tilpasse boxen til hundens behov.
- Når man snakker med dem i telefon, er de super søde og imødekommende. Det har jeg efterhånden gjort rigtig mange gange…

Nu til alt det der er knap så godt:
- Legetøj holder ikke mere end 2 uger hvis min hund leger meget med det.
- Jeg fik aldrig mails om ændrede leveringstider eller ændrede priser, selvom jeg havde ringet til dem flere gange ang. dette problem.
- Der var ofte ting i boxen, som jeg har informeret dem om, at hun ikke skal have, da dette er en service de tilbyder. De ting hun ikke skulle have, bestod bla af ting hun ikke kan tåle. Deres svar på dette problem hver eneste gang var, at den info var gået tabt i systemet, og at det ikke ville ske igen, som det så gjorde alligevel. Så husk at kigge på indholdet inden du giver din hund det, hvis der nu er noget hunden ikke kan tåle.
- Den "gratis" bullerbox der blev lovet efter endt medlemskab er aldrig kommet frem
- Man betaler for medlemskabet i starten af måneden, og får først boxen til sidst på måneden hvis ikke næste måned. De kan endda nå at trække penge for næste pakke, inden den første pakke overhovedet er nået frem.
- Jeg har ringet til dem de fleste måneder jeg har haft et medlemskab hos dem pga det ene eller det andet problem.
- De har valgt Postnord som udbringer
- Det er lidt kedeligt at deres telefontid er så kort
- Jeg har skrevet en anmeldelse før, men jeg slettede den igen, da jeg aftalte med dem at jeg ville give dem en chance mere så de kunne gøre det godt. De har ikke ændret noget.

Jeg synes de skal stramme op, og tage deres kunder mere seriøst. De kan starte med at have fokus på hvad de leverer, og hvornår de leverer.
Alt i alt, min hund er glad, men det er jeg ikke.

19 de setembro de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bullerbox for august ikke modtaget

Som andre allerede skriver her, har jeg ikke modtaget min bullerbox for august. Pengene bliver altid trukket omkring den 25. måneden før, og da jeg ikke har modtaget pakken, skrev jeg til kundeservice. Her kommer en dårlig undskyldning efter anden. Bl.a. skrives der at pakken var klar men skulle bare hentes, sådan var det gået flere dage i træk. . Mit abonnement er nu opsagt..

Jeg mangler dog stadig min pakke for august, så er spændt på om jeg får den for September.

12 de setembro de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De trækker penge, men sender ikke noget

De trækker penge, og sender ikke pakken. Der er trukket penge den 25. August og det er nu den 15. September, og pakken er ikke engang på vej.
Det et ikke lovligt at trække penge før pakken sendes.

15 de setembro de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Trækker pengene længe inden pakken…

Trækker pengene længe inden pakken sendes og den sidste pakken for august er så slet ikke kommet. Får en sludder for en sladder om forsinkelse og at den er på vej når man kontakter dem, men her midt september er den så stadig ikke kommet og pengene er trukket for næste pakke. Nu bliver ens mail så ikke besvaret.
Svindlerfirma!!!!!!!!!!

13 de setembro de 2024

Team BullerBox 🐾✨

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais