Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Min hund elsker når pakken kommer. Han ved den er til ham.. altid lækre kvalitets godbidder.. og Legetøjet.. er holdbart.. og fantasifuldt.. Har dog flere gange fået de samme godbidder.. som månede... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sikker vinder hver måned. Min Golden Retriever Max, ved hvordan en BullerBox ser ud, når der kommer pakker. Han er glad, jeg er glad. Indeholder sjovt legetøj med forskellige temaer, og 3 poser lækre... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De skall inte ens få en stjärna av oss. Köp inte av detta företag! Vi har inte fått vår box sedan I juli och vi har betalat och sen beställde jag xtra gosedjur som också är betalat men inte f... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man skal konstant i kontakt med dem for at få den boks man har betalt for. Der er ikke noget der kommer til tiden. Jeg har nu skrevet og ringet i over en måned uden at få svar, jeg tror ikke der sidde... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de suprimentos para animais de estimação

Escrito pela empresa

BullerBox – Forkælelse til din hund, drevet af nye ejere siden 1/1-2025 🐶🎁 BullerBox er en abonnementsboks fyldt med sjovt legetøj og lækre godbidder, som tusindvis af heldige hunde modtager hver måned. Hver boks indeholder 5-6 spændende overraskelser, der stimulerer og glæder din hund. Vigtigt: BullerBox er under helt nyt ejerskab fra 1/1-2025. Efter konkursen hos de tidligere ejere er virksomheden nu en del af en familieejet virksomhed, der har vægtet høj service og kundetilfredshed siden 1917. Vi arbejder målrettet på at genopbygge tilliden til brandet og sikre en gennemsigtig, pålidelig og kvalitetsbevidst service. Vi tilbyder desuden 100% tilfredshedsgaranti – hvis din hund ikke elsker alt i sin BullerBox, sender vi gratis en erstatning med i næste levering. Det sikrer logrende haler og ingen skuffede hundeøjne! 🧡🐾 Anmeldelser fra før 1/1-2025 afspejler ikke den nuværende ejerskab og service. Vi håber, du vil give os en chance for at vise, hvad den nye BullerBox står for! Vi står altid klar til at hjælpe på mailen: happy@bullerbox.dk eller telefon: 42702070 📦 Læs mere og bestil her: https://bullerbox.dk/fast/subscribe

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Dybt useriøst firma

Vi plejede at være glade for Bullerboxen. Men ikke længere, efter priserne er steget i takt med at legetøj og godbidder er blevet dårligere kvalitet. Så vi har opsagt.

Derudover har vi stadig heller (efter meget dialog med dem over mail) ikke fået august boksen, og nu er det d. 12. september.

Man kan desværre ikke give mindre end 1 stjerne.

12 de setembro de 2024

Hej

Tak for din feedback. Vi forstår godt din frustration og vil meget gerne forklare situationen.

BullerBox blev overtaget af os pr. 1/1-2025, efter at de tidligere ejere gik konkurs. Vi er en familieejet virksomhed, der siden 1917 har haft kundeservice og kvalitet i fokus, og vi arbejder hårdt på at genopbygge tilliden til brandet.

Vi starter nu op i Danmark igen, men vi har en klar plan om løbende at udvide til de lande, hvor BullerBox tidligere har været aktivt. Hvis du bor uden for Danmark, anbefaler vi, at du holder øje med vores sociale medier i dit land, hvor vi vil dele opdateringer om, hvornår vi åbner op for nye markeder. Vi glæder os til at bringe BullerBox tilbage til endnu flere logrende haler! 🐶✨

Vi arbejder målrettet på at højne kvaliteten af indholdet i BullerBoxen, så din hund får endnu bedre og mere holdbare produkter i hver pakke. Samtidig vægter vi kundeservice på et helt nyt niveau, hvor vi ønsker at skabe en gennemsigtig, troværdig og positiv oplevelse for vores kunder. Vores mål er, at du som kunde skal føle dig tryg og tilfreds, hver gang du modtager en BullerBox.

Vi har netop nu en introtilbudskampagne, hvor du får 50% rabat på den abonnementsperiode, du vælger. Du kan læse mere og bestille her:

👉 https://bullerbox.dk/fast/subscribe

Vi ved, at nogle tidligere kunder har oplevet manglende leveringer fra de tidligere ejere. Som plaster på såret, giver vi en ekstra BullerBox uden beregning, hvis du gentegner dit abonnement.

✅ I kommentarfeltet skrive, at du tidligere har oplevet manglende leveringer.

✅ Oplyse hvilket abonnement du havde, samt hvornår det blev oprettet (hvis muligt).

Vi håber, du har lyst til at give os en chance for at vise, at vi driver BullerBox anderledes. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. 💛

Dårlig service

Jeg opsagde BullerBox i Maj. Men har endnu ikke fået den sidste pakke. Der bliver skrevet hver uge. D. 1 september fik jeg at vide at mand venter på fragtmand.
Jeg kan ikke anbefale det her sted.

Det er hellere ikke alt det legetøj . Man får med godt. Der er lige godt. Min lille hvalp der kun var få måneder den gang. Havde ødelagt det nye legetøj inden for 30 minutter.
Er meget spændt på hvornår den sidste pakke kommer.
Der er sendt ny mail i dag d. 7 september

18 de agosto de 2024

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Langsomme

Jeg har nu haft afprøvet bullerbox i et år, jeg har dog valgt at opsige det du, da jeg ikke synes det er i orden at de hver måned bryder loven, de trækker pengene fra min konto lang tid før de afsender kassen, der kan sagtens gå 14 dage, og de undskylder altid med en eller anden forsinkelse når man rykker for sin kasse. Det er bare ikke lovligt at tage pengene før varen afsendes.

Der er givet to stjerner da vi har været glade for indholdet når vi endelig får vores kasse.

3 de setembro de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Läskigt faktiskt hur ett företag får…

Läskigt faktiskt hur ett företag får fortgå med härskartaktiken bullerbox sysslar med.

De låtsas vara ett sååå fint företag som vill allt och alla väl 🐾, för att sedan bara mjölka en på pengar!

Jag försökte säga upp medlemskapet 3 MÅNADER innan mitt avtalet skulle upphöra — de drog nästan 2000 kr bara några dagar efter att jag sa upp.

Jag bad om förtydligande om antalet lådor och de extra tillbehör jag beställt då jag räknat ut att det var omöjligt att jag kan ha betalt så mycket för det jag tagit emot. De vägrar redogöra och slutar helt enkelt svara.

Nästan 6 månader senare skickar jag ett nytt Mail - då jag varken fått pengar eller bullerbox. Då jag har bråkat med de i många mail och var gång fått goddag yxskaft till svar så undrade jag om de i alla fall skulle krydda boxen som de lovat nu när jag är fast i dantes inferno av likadana leksaker varje månad och dålig kvalitet på godis.... INTE ENS DÅ KAN DE SVARA PÅ EN FRÅGA, NÄR DE FÅTT SOM DE VILLE OCH TAGIT MINA PENGAR UTAN LOV. F*n vad sur jag blir.

---
Bara för att visa vilket sk*t detta är, här kommer lite mejl;

"På min sida på bullerbox står det att jag endast kan säga upp medlemskapet genom att maila.
Därav att jag mailar. Ni försökte dra för 6 månader till för någon dag sedan, vilket nekades av mitt kort.

Förövrigt fundersam om vi verkligen har fått 5 bullerboxar (det är väll 7 totalt som ska komma för denna period som jag skrivit upp mig på, i och med +1?). Den i December kom i början på januari och när jag räknar här hemma har vi

- pizza + korv med bröd = fast food
- snöboll + öl = after skii
- ljus och zombie = scary/halloween?
- american football som precis com

När jag slår ihop det ni dragit ifrån mitt konto är det 2444, på 4 lådor blir det 611 kr st. Ja, jag har lagt till lite varje månad, men 300kr per månad?

Det är svårt att få en överblick på er hemsida om vad som kommit och vilka tillägg som varit med, så tyvärr behöver jag ju då be om förtydligande här på mailen.

Utöver det så ser jag att ni ville ha en bild på snuffel fågeln jag var missnöjd med pga storleken (knappt så lilla hunden hade nytta av den). Går inte riktigt ihop med 100% nöjdhetsgaranti när ni bara kan titta på det ni skickat?"

-- Bullerbox svarar något copy paste innehåll och difust. Undrar varför jag vill säga upp. Svaret får jag när de drar pengar igen (!).

"Hej,

Nu har det gått nästan två veckor utan att ni svarade på mina frågor eller skickat tillbaka pengarna.

Inte speciellt intresserad att fortsätta med prenumerationen när ni ignorerar frågor och det inte går att ta reda på vad som dragits för vad."

--- de svarar att de har svarat och undrar vad mitt problem är. Deras svar är lika diffust som tidigare, alltså " åh synd, kan vi skicka mera godis".

Ni svarar nu på frågan jag ställde för tre veckor sedan utan att ge mig underlag. Men jag får lita på er där, försöker bara få avslut på det här.

Jag försöker få klarhet i om ni ska betala tillbaka medlemskapet ni drog för 6 månader. Två dagar innan ni drog pengarna bad jag om att få säga upp medlemskapet. Se bifogad screenshot. "

Detta är för 6 månader sedan. Totalt 18 Mail fram och tillbaka :) kul va?! Något som skulle vara en kul grej för hunden slutar i flera timmar bullshit och att de bryter mot konsumentköplagen.

3 de setembro de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alt for dyrt for det man får. Dårlig kundeservice

Alt for dyrt for det man får. Desuden trækker de selvom jeg har afmeldt mig medlemsskab fra juni og har heller ikke modtaget noget. Jeg skulle have kigget herinde på anmeldelser før jeg meldte mig til. Lige pludselig satte de også prisen op og sagde jeg havde fået en mail om det og det var for sent at afmelde sig nu men kunne få nogle godbidder med. Seriøst det er virkelig ikke det værd og ja du får 2 stk legetøj og godbidder der er fine, men du kan selv finde lignende til halvdelen af prisen.

1 de setembro de 2024

Bondefangeri

Bondefangeri af værste skuffe
25.7 bestilte jeg en box til min hund 2 dage efter trak de igen for en ny boks uden jeg havde modtaget nogen boks efter brok kom der en boks hvor legetøj gik i stykker jeg klagede både over de to betalinger og kvaliteten de lovede bod og bedring og jeg har modtaget mange mail med løfter om forbedring og erstatning men det eneste der er sket i den sag er at de nu IGEN har trukket endnu en betaling

31 de agosto de 2024

Useriøst selskap

Useriøst selskap. Ikke gi disse kortinformasjon.

31 de agosto de 2024

Jeg har forsøgt at opsige 2 gange

Jeg har forsøgt at opsige 2 gange, det er ikke lykkedes endnu. Der kommer et svar tilbage på opsigelsen, med løfte om mere i boxen! Jeg vil bare gerne afmelde? Nu har de trukket penge igen. Det er useriøs behandling af kunder.

26 de agosto de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fortsatt dra pengar trota avslutad…

Fortsatt dra pengar trota avslutad prenumeration.
Hunden gillade inte dreas produkter.
Köp inte av dessa

23 de agosto de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Legetøjet går i nemt i stykker/bondefangeri/elendig kundeservice

Legetøjet går i nemt i stykker, Bondefangeri og verdens dårligste kundeservice. Selvom vi har købt og betalt dyre domme for hver af vores bullerbox (hvilket er en gang L O R T hvor alt legetøj er gået i stykker) så begyndte jeg at modtage en faktura på 2000+ kr. For et 6 måneders abonnement som jeg IKKE har bestilt. Jeg henvender mig flere gange på mail ang problemet og modtager så et svar der lyder, vi kan først afmelde dit abonnement når du har betalt de 6 måneder.. JEG HAR IKKE BESTILT NOGET ABONNOMENT!!! Hold jer væk! Og spred gerne budskabet!

14 de agosto de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har opsagt min bullerbox for 1 måned…

Har opsagt min bullerbox for 1 måned siden, der er ikke andet end problemer med fejl, fejl og endnu flere fejl. Forkert legetøj, samme ting flere måneder i træk, kommer ikke det i boxen som er lovet bla Kong. Da jeg opsagde den var der bla også sendt det samme, de ville sende noget nyt.

Jeg modtager 2 ting idag, EN LILLE BOLD FRA TRIXI SOM JEG FÅR FOR 5 GANG til 25,-KR, SAMT ET HAM BONE TIL 25,-KR SOM HVIS DE LÆSTE UNDER MIT ABONNEMENT AT DE IKKE SKAL SENDE TIL OS.
Så bliver da kun bekræftiget i, at det var det helt rigtige at opsige mit abonnement…Ikke engang det kunne de finde ud af..
Så nu er der fundet et nyt sted der kan levere en box hver måned med alt det vi vil have i, og med kvalitets legetøj som bla Kong mm.

16 de agosto de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det man ser i annoncerne lever ikke op…

Det man ser i annoncerne lever ikke op til virkeligheden. Boxene ser ud til at være fyldte men man får 3 små snoldede poser med godbidder (80gram)og 2 stk legetøj. Flere gange har jeg fået forkert str legetøj. Jeg skrev mig op til 6 mdr og ville så få en gratis box og det fik jeg også men undervejs ændrede de så prisen fra 248 med forsendelse til 389!!! Det synes jeg virkelig er noget svineri🤬oveni det så bliver pengene trukket fra ens konto 3-4 uger før man modtager Boxen og flere gange var boxene forsinkede!! Jeg skrev så min utilfredshed til dem og så var der ekstra godbidder og legetøj med i resten af Boxene 🤬hvilket i mine øjne betyder at de godt er klar over at der er for lidt i fra starten af!! Jeg vil ALDRIG anbefale Bullerbox til nogen som helst da de tager måsen på en😡

4 de agosto de 2024

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Opsigelse

Når man vil opsige, så kommer mails om hvorfor og så vider. Man vil bare opsige ikke mere. Indhold og prisen passer ikke, det er alt for dyrt. Boxen er nice for kort tid, men ikke for evigt. Derfor siger jeg op!

25 de julho de 2024

Super god oplevelse

Jeg skal hente min ny hvalp om 3 dage. Den skal selvfølgelig forkæles max og skal have en Bullerbox. Jeg har taget 6 måneder. Der var en fejl i prisen på deres hjemmeside som nu er rettet. Jeg har dog fået mit abonnement til den tidligere pris.
De svarede hurtigt på mine beskeder og har fixet det hele hurtigt.
Rigtig god kundeservice.

23 de julho de 2024

Hej Lykke,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er så glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi kunne hjælpe med at få jeres abonnement til den rette pris.

Vi håber, at din nye hvalp vil elske sin BullerBox og nyde alle de lækre godbidder og sjove legetøj, der venter 🍖🏈

Hvis I har nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Potedask fra Nicoline 🐾
Logre-Helt hos BullerBox

P.S. Vi ville elske at se billeder af din nye hvalp og høre om, hvordan den nyder sin BullerBox! Del gerne med os på sociale medier 📸

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nu er jeg ved at være så godt træt af…

Nu er jeg ved at være så godt træt af jer at man skal vente på en Bullerbox er ok men at man skal vente på den 2-3 måneder og så der mangler det halve i den er for f..... ikke iorden de Bullerboxe er sku dyre nok i for vejen samt at i tager flere penge er bare ikke iorden så kunne man give jer 0 stjerner så gjorde jeg det gerne.

17 de julho de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kunde Service er god til at hjælpe men…

Kunde Service er god til at hjælpe men dem
Der sidder lægger oppe og pakker det er godt nok dårlig Service mind. Når man bestiller noget Ekstra så er det ikke hele med

21 de maio de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De trækker penge selvom man har opsagt…

De trækker penge selvom man har opsagt sot abonnent
Det er ikke til at komme igennem på deres kundeservice

18 de junho de 2024

Varning!!!

Varning!!!
Betalde 1 november 23 för sex bojar, varav man skulle få utöver en box gratis. Denna box har vi aldrig fått och dessutom sa vi upp abonnemanget den 25/3 dvs lång tid före utgångsdatum, som då skulle vara maj. Den 19 april tog dom från kontot för ny period om sex månader, trots skrivelser till rättelse, hävdade man att vi inte hade följt ångerrätten. Dom bara jäklas. Detta är ett blufföretag, som är angelägen att håva in pengar på många olika ojusta sätt.

15 de maio de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har både Bullerbox til hunden og…

Vi har både Bullerbox til hunden og Felinebox til katten😍

Begge elsker deres box og legetøjet er et hit, ja og for gudsskyld ikke at glemme alle snacks🤤
Mængden af legetøj og snacks er simpelthen fantastisk og ville bestemt ikke kunne købes med samme kvalitet osv. til samme pris andre steder🙏🏼

Fantastisk kundeservice😍
Et eks på kundeservicen er -Vi modtog ikke vores den ene Bullerbox og måtte i kontakt med dem pr mail og telefon et par gange. Efter 2 ugers tid modtog vi ikke mindre end 2 Box’e samt ekstra indhold som kompensation og undskyldning🙏🏼

4 de junho de 2024

Hej Mette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Vi er så glade for at høre, at både din hund og kat elsker deres BullerBox og FelineBox 🐶😺

Vi udvælger nøje indholdet i boxene, for at sikre de lækreste smage og bedste kvalitet. Det er derfor dejligt at vide, at legetøjet og snacksene er et hit, og at mængden og kvaliteten lever op til jeres forventninger.

Vi sætter stor pris på din ros til vores kundeservice. Vi bestræber os altid på at give den bedste service, og det er skønt at høre, at vi kunne løse problemet med den manglende BullerBox 🥰

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Potedask fra Nicoline 🐾
Logre-Helt hos BullerBox

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais