Meget hurtig svar ... Hurtig levering Meget lydhør over for mine specielle ønske og flotte højbede Der skal snart bestilles mer
A empresa respondeu
God kunde service, super produkt, som skulle "skræddersyes" til vores behov. God oplevelse at handle hos byVogn!
A empresa respondeu
Virkelig god oplevelse at handle med Byvogn. Vi fik hurtigt svar på vores spørgsmål og varen var færdig før aftalt tid og den lever fuldt ud op til vores forventning. Vil helt sikkert anbefale Byvogn... Ver mais
A empresa respondeu
God service, god handværk. Er meget tilfreds med byvogn og kan bare anbefale ham.
A empresa respondeu
byVogn designer og producerer højbede i cortenstål, havekunst og specialløsninger i stål til haven. Med baggrund i håndværk og mange års erfaring arbejder vi med fokus på kvalitet, funktion og holdbart design. Vi tilbyder både standardprodukter og løsninger på mål – altid med personlig service og tæt dialog med kunden.
Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meget hurtig svar ...
Meget lydhør over for mine specielle ønske og flotte højbede
Der skal snart bestilles mer

Resposta da Byvogn
Meget tilfredsstillende købsoplevelse med hurtig reaktion og god forståelse for mit behov.
Leveringen var hurtig, og prisen var samtidig konkurrencedygtig.
Kan klart anbefales.

Resposta da Byvogn
Vi købte højbede på mål og de var klar før anslået tid og var bare lige som de skulle være 👍

Resposta da Byvogn
Vi har været forbi byVogn et par gange herpå sensommeren, fordi vi ved en tilfældighed opdagede, at der tæt på Tversted i det nordjyske befandt sig en producent af spændende ting til haven.
Ud over forskellige former for bede i cortenstål, finder man også en masse skulpturer, plantestativer, brændeopbevaring og mange andre haveting godt forarbejdet i stål med denne smukke rødbrune farve. Ud over de nævnte produkter finder du også keramikkugler i forskellige størrelser og farvevariationer.
byVogn tager også imod specialbestillinger, så det er kun egen fantasi der sætter grænsen. Heldigvis er der på adressen rigtig mange ting og sager at lade sig inspirere af, og man er altid klar til at give et råd eller to med på vejen, for at du som kunde får mest ud af dine produkter købt hos byVogn.
Så står du og mangler noget unikt til haven, som du ikke finder ret mange steder, så smut en tur til Tversted. Det er køreturen værd underordnet hvor du kommer fra.

Resposta da Byvogn
Paw har været meget venlig, imødekommende og fleksibel ifm. fremvisning og levering.

Resposta da Byvogn
God kommunikation og god service - super fine produkter.

Kreativ oplevelse.
Tilføjer dine omgivelser et strejf af noget nyt.

Resposta da Byvogn
Flot vare, leveret til aftalt tid.
God og hurtig service. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger.

Resposta da Byvogn
Virkelig god service og hurtig levering 👏🏼👏🏼👏🏼

Resposta da Byvogn
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.