Vidunderligt sted! Stemningen er god, servicen er både effektiv og man føler sig meget velkommen. Bedste bøfsandwich længe til prisen. Helt klart værd at svinge forbi, hvis du er til god mad og to... Ver mais
A empresa respondeu
Maden smager super godt, bøfsandwichen er klart recomenderet af mig. Både tjænere og køken personalet var super søde og udførte god service. Kæmpe klap på skulderen til Emil, Christopher og Jesper.👍
A empresa respondeu
jeg er kommet på café kridt igennem 21 år., og jeg har aldrig nogensinde oplevet, at der var/er dårlig service. altid smilende personale, altid god mad - uanset om det er noget let og nemt, eller om... Ver mais
A empresa respondeu
Café Kridt byder dig velkommen i vores hyggelige og afslappende rammer. Du skal være velkommen til morgenavisen og en kaffe - du skal føle dig velkommen til frokost med veninden eller bare en øl og burger med gutterne. Du skal sådan set bare føle dig godt tilpas - barn eller voksen. Vi ligger stor vægt på god kvalitet, gode priser og en fantastisk oplevelse. På Café Kridt er det en selvfølge at anvende friske råvarer af højeste kvalitet, og på menukortet findes noget for enhver smag inden for både brunch, lette retter, sandwich, salater, burgere og aftenretter foruden desserter, kolde og varme drikke.
Madevej 31, 6200 , Aabenraa, Dinamarca
Glimrende. Mad og servering i en klasse helt for sig af Katja og Jesper.

Resposta de Café Kridt
Mig og diddybludsne fik os lige en god omgang fritter. 6-7 mands daten var sku noget af en succes. Deres letter er også god kvalitet så hvis man lig ska pede så går det☺️🫶

Resposta de Café Kridt
Mig og mine bluds var hernede og spise nachos og burgere💔✌🏾 Rigtig fin burger de laver🤪😹. Kan godt anbefales😭🙏

Resposta de Café Kridt
God oplevelse ☺️ Sødt personale og god mad.

Resposta de Café Kridt
Hyggeligt sted med god atmosfære. God mad til en fin pris

Resposta de Café Kridt
Helt klart værd at svinge forbi, hvis du er til god mad og top klasses service

Resposta de Café Kridt
god service og mad samt hyggelig atmosfære

Resposta de Café Kridt
Til frokost i dag fik jeg burger og pommes. Og det var virkelig en dårlig oplevelse.
Burger bollen havde fået alt for meget, den var så hård og sprød at den var svær at spise. Jeg kom til at tænke på tvebakker.
Pommes var så fyldt med krydderier at det eneste jeg kunne smage var salt. Alt alt for saltet.
Virkelig ærgerligt.
De andre jeg var sammen med havde samme oplevelse.
Så vi spiste ikke op.
Vi fik sodavand, og glasset var så fyldt med store isklumper, at det var begrænset hvor meget sodavand der kunne være i glasset.
Den gut der fyldte is i glas, tager is med ske, men den anden hånd holder han rundt om glasset for at isterninger ikke falder ved siden af (vil jeg tro) men han har ingen handsker på. Det er simpelthen ikke i orden. Så kan man jo lige så godt tage de store isterninger direkte med hænderne.
Føj.....

Resposta de Café Kridt
Super god service, sød ung mand. Har reserveret bord, hvor der flag og hjerter.

jeg er kommet på
café kridt igennem 21 år., og jeg har aldrig nogensinde oplevet, at der var/er dårlig service. altid smilende personale, altid god mad - uanset om det er noget let og nemt, eller om det er noget mere. mine unger elsker det også, og de nyder at de kan hygge mens vi andre nyder maden samt de hyggelige omgivelser i caféen. jeg vil til hver en tid, hellere sidde og nyde atmosfæren i denne café, end nogen anden. der er noget helt specielt over stedet.

Resposta de Café Kridt
Det mest hyggelige og hjertevarme sted. Familie-eget og man føler sig bare velkommen. Maden var lækker og der var rent og pænt. Vi kommer igen.

Resposta de Café Kridt
Skuffende oplevelse 😔 vi bestilte brunch og fik kaffe og juice serveret efter 5-10 min. Min kaffe skvulpede over og ned i underkoppen, det var tjeneren ligeglad med han gik bare. Som det mindste kunne han have tilbudt mig en serviet. Så gik der en halv time mere (de stod og snakkede oppe ved disken) så kom maden endelig. Vi fik dog en kop kaffe mere for vi havde drukket den første kop. Og så var der i øvrigt møg beskidt under sofa og andre steder. Sløvt personale. Vi kommer ikke igen.

Resposta de Café Kridt
Tusind tak for en fantastisk god kundeservice i café kridt Aabenraa i Føtex. Vi blev betjent af Emil b der var bestemt ingen tvivl om at han var mega kundemindet og meget smilende vi blev taget godt imod med det samme vi kom der ind. Så helt klart fem stjerner herfra og et kæmpe tak

Resposta de Café Kridt
Fantastisk service, især fra den unge man, tror han hed Sirius, er ved at blive gammel så husker dog ik, men ellers fantastisk mad, kan sagtens anbefales

Resposta de Café Kridt
Hurtige betjening alt var som det sku være ingen klag her fra her fra.
Vi blev betjent af Sirius, glad mand.

Resposta de Café Kridt
God service og høflige medarbejdere. Vil anbefalde for at hygge sammen med venner, familie eller kollegaer.

Resposta de Café Kridt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.