Detalhes da empresa

1. Loja de perucas

Escrito pela empresa

Canana Couture Top kvalitets parykker, extensions og andre hår artikler Moderne parykker med tynd net, for at opnå det mest naturlige resultat. Vi levere parykker med de flotte hår grænser.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

De bedste parykker i Danmark

De bedste parykker i Danmark!
Ingen tvivl - så realistiske og utrolig god kvalitet. Jeg har ledt efter parykker i Danmark i 5 år og intet har været til nærmelsesvis så gode!
Virkelig god oplevelse også i butikken til konsultation. Utrolig glad for hjælpen og vejledningen.

3 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bedste parykker på markedet!

Canana couture er hår af bedste kvalitet!

Jeg har haft paryk i 15 år, og aldrig har jeg haft så lækre og fine parykker som disse!

23 de fevereiro de 2024

Resposta da Canana Couture

Tusinde tak for din anmeldelse. :-)
Det betyder utrolig meget. Jeg arbejder på at forbedre parykkerne endnu mere. Og håber de bliver endnu glade for de nye modeller som bliver lanceret til Marts.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service hos Jennifer og hår af…

Super service hos Jennifer og hår af god kvalitet med en helt naturlig og flot hårgrænse.

10 de outubro de 2023

Resposta da Canana Couture

Tusinde tak for din anmeldelse. Det bestyder utroligt meget for mig. Håber du vender tilbage igen :-)

Bedste Hilsner
Jennifer Canana

Fake !!

Fake !!! Dårlig service, dårlig kvalitet.
Hun har ingen butik som hun skriver hun har. Den adresse hun har skrevet findes hendes “butik” ikke på

15 de dezembro de 2022

Hej Louisa

Beklager at du oplevet en dårlig service. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, så vi kan hjælpe dig.

Vi er en registret virksomhed som findes. Alle kan finde vores produkter, få påsathår og andre hår relateret services i København på Store Kongensgade 67A, 1264 København.

Canana Couture

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste kvalitets parykker .

Jeg har alopecia på 6år snart .
Jennifer har ændret min hverdag og mit syn på mig selv med den kvalitet af parykker hun sælger .
Har været en del parykker igennem og ingen er som herfra .
Det er ret fantastisk at have hår som ligner så meget sit eget , ret fantastisk ikke at skulle tænke på om folk kan se man har paryk .

Jeg stor tude af glæde da jeg først var landet hjemme og fik installeret min paryk første gang .

Glæder mig ufatteligt meget til at det er tid og økonomi til at købe nyt hår igen ..

Varm anbefaling herfra .

13 de outubro de 2022

Hej Kinna :-)

Tusinde tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for mig. Det er en glæde at kunne levere et produkt som du er glad for og som gør en forskel for din hverdag.

Jeg ser fremtil at hjælpe dig igen, når du får brug for en ny paryk.

Jennifer Canana

Svindler

Jeg skrev til Jennifer på instagram 'cananacouture', fordi hun reklamerer med at hun sælger extensions. Jeg kører ind til butikken, men da der ingen butik er på adressen, ringer jeg til hende. Hun giver mig en anden adresse og siger hun ikke lige er der. Jeg køber extensions i den butik hun sendte mig til, i den tro, at det er af hende og i den kvalitet hun skrev til mig. Hun skrev at det extensions hun havde, var top kvalitet, 100% ægte, blødt og god holdbarhed på +12 måneder.
Da jeg glatter håret første gang, SMELTER DET. Det er på ingen måde ægte eller den kvalitet jeg blev lovet og hende og hendes samarbejdspartner har intet ville gøre. Jeg har ALDRIG nogensinde i mit liv oplevet så dårlig service!!! Jeg har spildt over 2000kr, så jeg vil på ingen måde anbefale dig at handle hos Canana Couture!

6 de setembro de 2022

Hej Maja

Jeg er ked af at dit køb i den anden salon har været sådan en kedelig oplevelse, og jeg har været i dialog med dig og jeg har forsøgt på bedste vis at hjælpe dig og salon ejeren jeg tideligere havde min forretning, da jeg gerne ville hjælpe jer, men desværre lykkes det ikke.
Jeg kan på ingen måde træffe beslutninger for andres virksomhed, men gjorde hvad jeg kunne da jeg tideligere havde min forretning i den salon, så forsøgte at være behjælpelig.

Du har ikke købt extensions igennem min virksomhed, men har købt extensions i en anden salon, hvilket din kvittering i øvrigt beviser, derfor bedes du lave anmeldese på den rigtige virksomhed.

Håber du får en god oplevelse næste gang du skal købe extensions og du er altid velkommen til at købe hos Canana Couture

Med Venlig Hilsen
Jennifer

DårligService Bigtime skuffet

Dårlig service i forhold til det du betaler for kan faktisk slet ikke anbefale det , er big time skuffet

8 de junho de 2022

Hej Lara
Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse. Da du kom ind i butikken prøvede du parykken og da du kom anden gang sagde du intet til os. Du fik den paryk du ønskede og derfor er vi uforstående overfor hvad du præcis er utilfreds med? Måske du kan uddybe og vi måske kan forbedre os?

Bedste hilsner
Jennifer C.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og en meget hjælpsom chef

Hej jeg er så glad på min datters vegne at hun endelig efter mange år har fundet en super professionel frisør som ved hvad det handler om . Alopecia i 10 år har budt på en del nedture og dårlige dyre parykker . SÅ kom Canana Couture på banen og har været en kæmpe stor støtte og hjælp . Tusind tak for det . De ved hvad det handler om 😊

2 de maio de 2022

Hej Jens :-)

Tusinde tak for at du gav dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder meget for os. Vi ser fremtil at levere flere smukke parykker til din datter.

5 store stjerner❤️

Canana har ændret min hverdag og forbedret min livskvalitet. Jeg lider af alopecia og har haft det i 10 år. Så jeg har prøvet nogle forskellige løsninger igennem årene. Canana Couture har de smukkeste parykker. Jeg har aldrig prøvet nogle så realistiske og smukke parykker som hun har, især til den pris! Udover dét, så er hun bare så sød og hjertevarm❤️ Jeg kan klart anbefale Canana Couture

1 de maio de 2022

Kære Amalie

Tusinde tak for din anmeldelse, den varmer utroligt meget og det har været en fornøjelse at kunne hjælpe dig og levere det du ønskede. Vi ser meget frem til at kunne hjælpe og rådgive dig fremadrette, Tusinde tak for at vælge os og ikke mindst de smukke videoer du har sendt os.

Fantastisk oplevelse

Absolut bedste oplevelse jeg har haft med parykker.

Fantastisk kvalitet. Håret er blødt, lacefronten er naturlig og farven er som på billedet.

Kundeservice var også tip top, meget opmærksomme og vejledte mig hele vejen med alle spørgsmål jeg havde.

Jeg foreslår virkelig at du køber din næste paryk hos Canana!

1 de maio de 2022

Hej Clara

Tusinde tak for dele din oplevelse og ikke mindst den fine anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi er også meget glade af de smukke billeder du sendte os af dig, med parykken, som vi har delt på instagram og facebook.

Vi håber vi er så heldige at du vælger os næste gang, du ønsker en ny paryk.

De Bedste Hilsner
Team Canana!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais