C.L. Seifert Sverige AB Avaliações 2.599

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt bra service! Jag fick snabb återkoppling och blev bemött på ett väldigt trevligt och professionellt sätt. Trots att jag själv missade att lägga till vissa saker i min beställning så var de vä... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick hjälp av Gustav med att få en ny mössa genom mössgarantin. Han var förstående och tydlig med vad som behövdes och hjälpte mig även att få ett storleksinlägg. Super bra service!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi på LBS Trollhättan är otroligt nöjda, både med besöken men även tacksamma för att vi fick via er fond beställa mössor till elever i ekonomiskt svåra situationer. Tack

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service! Gustav var otroligt hjälpsam och lyckades fixa min ändring snabbt och smidigt. Väldigt trevligt bemötande och man märker verkligen att han bryr sig om att allt ska bli perfekt. Kän... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de chapéus e bonés
  2. Loja de Chapéus

Informação fornecida por fontes externas variadas

C.L. Seifert grundades 1865 och är idag marknadsledande inom produkter mot blivande studenter. Vi finns idag representerade i Sverige, Danmark, Finland och Island. Vi är stolta över att vara Kunglig hovleverantör och vill alltid bidra till att skapa glada studenter genom att fokusera på; kvalité, traditionellt hantverk samt ärligt och servicefokuserat beteende.

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

3 mil avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Företaget har samarbetat på ett mycket…

Företaget har samarbetat på ett mycket enkelt och smidigt sätt. Inga problem är för stora och allt har gått att lösa! Ett mycket enkelt och bra samarbete helt enkelt!

Finaste 🤍
Vi blir så otroligt glada av att höra det, precis som det skall vara! Vi vill det bästa för er! Så kul att kunna hjälpa er. 🫶🏼

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ett företag man ska samarbeta med!

CL Seifert är ett otroligt bra företag som kan det de gör och är ytterst hjälpsamma när de behöver deras hjälp och expertis. Allt från studentmössor utav kvalité till riktigt fina och givande samarbeten gör CL till ett prima företag att använda sig av och samarbeta med. Rekommenderar verkligen till andra företag, elevkårer eller studentkommittéer eller dig som ska köpa din mössa härifrån! :)

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Åh vilket fint omdöme Isaac🤍 Vad fantastiskt att höra!
Vi är så dedikerade till dig och din student och vi är så glada av att få vara en del av din studenttid! Njut av allt! 🎓

Väldigt snabb service

Väldigt snabb service, alltid trevliga och hjälpsamma!

Kära Jessica🤍
Det betyder så otroligt mycket för oss att höra! Vi blir överlyckliga och vill göra din studenttid till ett minne för livet! 🎓

Toppen bemötande

Toppen bemötande, service och hanterande av vårt samarbete! Jätte bra hantering av ev misstag och ersättningar🤩

19 de setembro de 2025

Finaste Anna 🤍

Stark tydlighet och kommunikation

Väldigt tydligt vad som behövde göras, kostnaderna och hur tillverkningen bakom själva mössorna görs var otroligt intressant! Ett trevligt arbete som jag definitivt hade gjort om ifall jag ställdes inför studentmössorna igen. Speciellt tack till Pontus!

19 de setembro de 2025

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Åh vilket fint omdöme Mira🤍 Vad fantastiskt att höra!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var väldigt roligt att sammarbeta…

Det var väldigt roligt att sammarbeta med C.L. Seifert men det skulle ha varit lättare att bli given mer info.

Tack snälla för det fina omdömet Alva 🤍
Vi är så tacksamma över att få hjälpa dig med din bästa tid i livet. Njut av din studenttid! 🎓

Otrolig service

Som ordförande för en elevkår som har samarbetat med C.L.Seifert kan jag starkt rekommendera dem. Deras service och hjälp har varit top notch från början till slut och deras verksamhet fortsätter att utvecklas för att inte bara vara leverantör för Sveriges bästa studentmössor utan även med att hjälpa elevkåren med andra aktiviter vilket är en enormt bra idé!

Under mössprovningen på skolan kom kunnig personal som berättade om de olika mössorna och tillvalen, samt hjälpte alla elever att mäta storlek och svarade på alla frågor, finns inget att klaga på där!

11 de setembro de 2025

Finaste 🤍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag vill absolut rekommendera CL…

Jag vill absolut rekommendera CL seifert! Då jag själv varit med i student kommiten så har jag märkt att CL verkligen brinner för sina skolor som dom samarbetar med och jag har fått en oerhört bra bild av CL som företag och hur dom jobbar. Så jag kan säga säkert att alla borde anlita CL som partner!

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Åh vilket fint omdöme Alwin🤍 Vad fantastiskt att höra!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Samarbetet med C.l Seifert har varit…

Samarbetet med C.l Seifert har varit jätte smidigt, perosnalen och cheferna som hjälpte oss har varit fantastiska och hjälpt oss genom hela processen att beställa våra mössor till studenten

Kära Yousef🤍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som representant för vår skola har jag…

Som representant för vår skola har jag haft ett nära samarbete med C.L. Seifert genom hela processen, och jag är väldigt imponerad.

Från första kontakt har kommunikationen varit tydlig, strukturerad och professionell. De har varit lyhörda för våra behov, flexibla i planeringen och alltid snabba i återkoppling. Det har gjort att vi känt oss trygga i varje steg och kunnat genomföra allt på ett smidigt sätt.

Det som verkligen sticker ut är engagemanget – man känner att de genuint bryr sig om både skolan och eleverna. Samarbetet har präglats av respekt, tillit och ett gemensamt ansvar för att allt ska bli så bra som möjligt.

Jag kan varmt rekommendera C.L. Seifert 🤍

Finaste Hedvig 🤍

Fantastisk service!

Alla på cl är så trevliga och servicen är helt fantastisk, de kan verkligen lösa allt. Allt utförs professionellt och de tog verkligen hand om oss elever på mössutprovningen och såg till att alla hittade en mössa och design de var nöjda med.

21 de outubro de 2025

Kära Olivia🤍

Ett lyckat samarbete!

Sedan start har vi haft en otroligt bra kontakt, alltid snabba svar och bra lösningar när det behövts. Ville alltid att allt skulle bli som vi tänkt och hoppats. Väldigt lyhörda, inte bara i nuet utan även inför framtiden. Tog bra till sig olika former av synpunkter inför framtiden.

Väldigt glad över vårt val av samarbete och skulle inte göra om det med någon annan!

Finaste Fanny 🤍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fick väldigt bra hjälp genom hela processen!

Vi fick väldigt bra hjälp genom hela resan. Ända sen det första mötet tills vi nu har fått våra mössor! Väldigt tacksam för C.L!

23 de fevereiro de 2026

Kära Otto 🤍

Smidigt och supertrevligt bemötande🤗

23 de fevereiro de 2026

Finaste Alice 🤍

Bra bemötanden

Fanny är väldigt trevlig, hjälpsam och har bra service. Hon har alltid hjälpt vår verksamhet med vårt arbete och underlättat!

20 de fevereiro de 2026

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Kära Sofia 🤍 Vad fantastiskt att höra!
Fanny är en riktig stjärna! 💫 Vi är så dedikerade dig och din student som är en tid för glädje och vi tycker det är så roligt att få hjälpa dig! 🎓

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra kommunikation och fick hjälp när vi…

Bra kommunikation och fick hjälp när vi hade problem! Väldigt trevlig personal!

10 de setembro de 2025

Tack snälla för det fina omdömet Wera 🤍

Superbra samarbete

Superbra kontaktperson! Roligt samarbete med mycket möjligheter. Fin kvalité på mössorna!

19 de fevereiro de 2026

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Åh vilket fint omdöme Ebba🤍 Vad fantastiskt att höra!

Jättebra samarbete och mössor

Jättebra samarbete, bra priser och bra mössor. Alla i klassen var jätteglada. Har rekommenderat till kommande klasser.

Finaste🤍

Stolthet

All förberedelse tillsammans med den fantastiska kundansvariga Hanna Jakobsson var fantastiskt, smidig, enkel och lätt att följa upp och även att utföra. Företaget är utmärksamt just för den smidiga och enkla hjälpen vi på vår skola har fått! Vi är alla extremt nöjda och även stolta att ha fått samarbeta med ett sånt fantastiskt företag som CL. Garanterat ett företag vi kommer att rekommendera till behövliga framöver! Stort tack!

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Kära Nohadra 🤍 Vad fantastiskt att höra!
Hanna är en riktig stjärna! 💫 Vi är så dedikerade dig och din student som är en tid för glädje och vi tycker det är så roligt att få hjälpa dig! 🎓

Super duktiga!!

Super trevlig personal som alltid vill hjälpa till. Super duktiga på att hjälpa till och anpassa utefter vårat och skolans behov

Finaste Siri🤍
Varma hälsningar, Felicia C.L. Seifert

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.