C.L. Seifert Sverige AB Avaliações 2.599

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt bra service! Jag fick snabb återkoppling och blev bemött på ett väldigt trevligt och professionellt sätt. Trots att jag själv missade att lägga till vissa saker i min beställning så var de vä... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick hjälp av Gustav med att få en ny mössa genom mössgarantin. Han var förstående och tydlig med vad som behövdes och hjälpte mig även att få ett storleksinlägg. Super bra service!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi på LBS Trollhättan är otroligt nöjda, både med besöken men även tacksamma för att vi fick via er fond beställa mössor till elever i ekonomiskt svåra situationer. Tack

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service! Gustav var otroligt hjälpsam och lyckades fixa min ändring snabbt och smidigt. Väldigt trevligt bemötande och man märker verkligen att han bryr sig om att allt ska bli perfekt. Kän... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de chapéus e bonés
  2. Loja de Chapéus

Informação fornecida por fontes externas variadas

C.L. Seifert grundades 1865 och är idag marknadsledande inom produkter mot blivande studenter. Vi finns idag representerade i Sverige, Danmark, Finland och Island. Vi är stolta över att vara Kunglig hovleverantör och vill alltid bidra till att skapa glada studenter genom att fokusera på; kvalité, traditionellt hantverk samt ärligt och servicefokuserat beteende.

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

3 mil avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi i Rudebecks Elevkår samarbetade med…

Vi i Rudebecks Elevkår samarbetade med CL Seifert 2025/2026 och är väldigt nöjda med upplägget. Vi fick mycket hjälp och stöd från Fanny, som var vår kontaktperson och hjälpte till väldigt mycket under arbetet med försäljning, och utdelning av mössor till studenterna på vår skola. Vi rekommenderar samarbete med CL, och tycker Fanny gjort ett väldigt bra arbete! 🙌

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Kära Felix🤍 Vad fantastiskt att höra!
Fanny är en riktig stjärna! 💫 Vi är så dedikerade dig och din student som är en tid för glädje och vi tycker det är så roligt att få hjälpa dig! 🎓

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack till underbara Fanny!

Samarbetet med Fanny har betytt massor, och har verkligen gjort början av min studenttid så himla minnesvärd. Allt engagemang, all pepp och omtanke hon visat har gjort detta till en upplevelse jag kommer bära med mig länge.
Jag hade verkligen inte kunnat få en bättre person som hjälp genom allt detta 🥰

Kära Leia🤍
Så roligt att höra! Fanny är fantastisk och vi vill inget hellre än att du får precis det du önskar. Studenten är en gång i livet! Vi blir överlyckliga att vi kunde hjälpa dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Extremt snabb och smidig kommunikation…

Extremt snabb och smidig kommunikation och allmänt trevliga !

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Tack snälla för det fina omdömet Salomon🤍
Vi är så tacksamma över att få hjälpa dig med din bästa tid i livet. Njut av din studenttid! 🎓

Härligt samarbete

Vi hade jättebra samarbete med C.L Seifert. Fanny har varit underbar och trevlig och alltid gjort sitt bästa för både oss i elevkåren/studentkommittén och även eleverna!

12 de fevereiro de 2026

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Kära Mayar🤍 Vad fantastiskt att höra!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fanny i c.l seifert har varit så himla…

Fanny i c.l seifert har varit så himla snäll och hjälpt oss med så mycket vi uppskattade verkligen samarbetet med er och hoppas på ett samarbete nästa år också

12 de fevereiro de 2026

Kära Shahed🤍

C.L Seifert AB 100% pålitligt

C.L Seifert AB har verkligen gjort mer än vad de har behövts! Både när det kommer till allt med student till att starta upp en webbshop för skolans studenter. Vi i Västerhöjds Elevkår har aldrig blivit missnöjda med något vi fått av dem! Lätt första hands val när det kommer till student!

2 de fevereiro de 2026

Finaste Tiba🤍
Vi blir så otroligt glada av att höra det, precis som det skall vara! Vi vill det bästa för er! Så kul att kunna hjälpa er. 🫶🏼
Nu är det er tur och vi önskar er det finaste året! 🎓

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vart ett jätte bra samarbete och har…

Vart ett jätte bra samarbete och har vart så kul att få vara med och fixa! Fått bra info och tydliga instruktioner kring allt

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Tack snälla för det fina omdömet Lovisa🤍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra produkter och lätta att arbeta med

Min kontaktperson har varit väldigt trevlig och mycket öppen till att hjälpa till. Hon är alltid tillgängliga vid behov av hjälp och hela arbetet har varit utan strul eller problem. Kvalitén av produkterna har varit perfekta.

Kära Eric🤍
Det betyder så otroligt mycket för oss att höra! Vi blir överlyckliga och vill göra din studenttid till ett minne för livet! 🎓

Fanny C.L seifert

Fannys arbete med kåren har varit lång, men håller samma kvalité som den första dagen! Hon är alltid kontaktbar och kommer med snabba lättförståeliga svar. Och hon jobbar alltid för att eleverna ska få det bästa som går att förhandla fram. Vilket absolut syns och märks av, även bland eleverna på skolan.

Kära Filippa🤍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En upplevelse man inte glömmer

Det har varit en fantastisk upplevelse att få jobba med företaget och hur lätt hela mössprovnings processen var och med hjälp av Fanny så vart allt ännu lättare hon hjälpte verkligen vartenda steg på vägen inför mössprovningen.

17 de novembro de 2025

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Kära Alma🤍 Vad fantastiskt att höra!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Världens finaste o härligaste tjej🩷🩷

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Tack snälla för det fina omdömet Dania🤍

Superbra!!

Det har varit ett superlätt och bra samarbete med Fanny! Kommunikationen har varit toppen och hon har lyssnat och hjälpt oss! Har bara positivt att säga😊TACK!

1 de outubro de 2025

Kära Lovisa🤍

Så sjukt bra upplevelse

Så sjukt bra upplevelse! Fanny är otrolig och så tillmötesgående! Min mössa var för stor men dem fixade min mössa helt perfekt! Rekommenderar starkt.

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Kära Wilma🤍 Vad fantastiskt att höra!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Studentmössa

Bra leverans, bra kundservice och bara en sak som var negativt och det var att jag fick ett trasigt champagneglas men fick snabb kontakt med kundtjänst och snabb återkoppling från dom som jobbar med studentmössorna

Kära Linus,

Tusen tack för ditt omdöme och feedback! 🤍

Vi är jätteglada att du är nöjd med både leveransen och kundservicen.

Vad typiskt att champagneglaset var trasigt vid leverans men fantastiskt att du fick snabb hjälp av oss. Det är viktigt för oss. Du tar studenten en gång i livet och allt ska vara perfekt för dig!

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och lycka till med studentfirandet! 🎓✨

Du är värd det bästa! Vi finns här för dig hela vägen.

Önskar dig allt gott!

Varma hälsningar,
Elsa C.L. Seifert

Realgymnasiets tid med C.L

Fanny vi arbetade med var super snäll, hon hade alltid ett bra humör och var allmänt framåt och ville allas bästa. Jag har haft en jättebra tid med Fanny och C.L Seiferts mössor är riktigt fina!
Jag kan inte tacka Fanny nog för all hjälp hon gett oss❤️

10 de abril de 2025

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Finaste🤍 Vad fantastiskt att höra!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt lätt att samarbeta med man fick…

Väldigt lätt att samarbeta med man fick information bra och lätt förstått

Kära Elmar🤍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har samarbetat med dem under 2025/26…

Har samarbetat med dem under 2025/26 och är extremt nöjd med detta samarbete. Jag kan verkligen rekommendera andra att använda sig av C.L Seifert. Väldigt trevlig personal.

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Åh vilket fint omdöme Emilia🤍 Vad fantastiskt att höra!
Vi är så dedikerade dig och din student och vi är så glada av att få vara en del av din studenttid! Njut av allt! 🎓

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättetrevliga och extremt bra och snabb…

Jättetrevliga och extremt bra och snabb service

Kära🤍

Välj C.L studentmössor!!

Allt var fantastiskt! C.L:s studentmössor är otroligt fina och samarbetet var mycket professionellt. Vi hade nöjet att samarbeta med Fanny Larsson – verkligen världens bästa. Hon var till stor hjälp genom hela processen och alltid med ett leende på läpparna. Jag är supernöjd med min mössa och kunde inte ha önskat mig något bättre.

20 de novembro de 2025

Kära Filippa 🤍

Studentmössor

Vi har haft jättebra kontakt o samarbete med C.L seifert och Fanny har varit till en jättestor hjälp och stöttat och uppdaterat oss ofta om vad som händer och även när leveransen med mössorna skulle komma! Jag och de andra i kåren har varit jätteglada för den hjälp Fanny har gett oss och hon har sån härlig energi och så glad och det är kul att se någon älska sitt jobb lika mycket som Fanny 🤩❤️

Resposta da C.L. Seifert Sverige AB

Kära Tindra🤍 Vad fantastiskt att höra!
Varma hälsningar, Felicia C.L. Seifert

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.