Een top locatie om op vakantie te gaan. Je kunt kiezen uit verschillende accomodaties. Verder erg mooi en netjes aangelegd. Ook kun je kiezen voor het aantal dagen dat je wilt verblijven. Geen vaste... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Prachtig park, aardige en kundige medewerkers, goed gevulde winkel met elke morgen vers brood. Leuke bediening overal, ook de bar! Echt een aanrader
Prima resort, ruim appartement. Ik was er met 4 pubers. Prima uitvalsbasis na overdag op pad te zijn geweest. Het wordt wel warm in het appartement en geen airco. Dus als het echt heel warm is kan di... Ver mais
Mooi park en luxe huisjes alleen de bedden zijn erg slecht heel zacht net of je in een kuil ligt. Zwembad is wat verouderd de folie laat los op de bodem bij de glijbaan . Gegeten bij het restaurant... Ver mais
Detalhes da empresa
Dicht bij het bruisende centrum van Maastricht en in het prachtige heuvellandschap vind je Dormio Resort Maastricht. Op Dormio Resort Maastricht kun je genieten van uitgebreide faciliteiten. Zo vind je op ons resort een bakkerij, een streekwinkel en de foodtruck van Dousberg Snack. Bij ’t Proeflokaal Eten kun je terecht voor heerlijke gerechten en op het terras voor de lekkerste drankjes. Neem een duik in het zwembad, bezoek het spa-wellnesscentrum of huur een fiets om de prachtige omgeving te verkennen!
Informações de contato
Het Wilhelmus 1, 6216 GK, Maastricht, Limburg, Holanda
- +31850134040
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 17% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
alleen nu geboekt en gekozen vanwege…
alleen nu geboekt en gekozen vanwege ligging en grote van accommodatie
Bezoek vanwege concert in Maastricht

Heldere informatie bij vragen
Snelle en duidelijke telefonische informatie nav vrragen

Resposta da Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Heerlijk ruim en schoon appartement op…
Heerlijk ruim en schoon appartement op een fantastische lokatie. Geen eenheidsworst zoals op zoveel vakantie parken maar je waant je in een gezellig klein dorpje. Vriendelijke medewerkers en een heerlijk restaurant . Wij komen zeker terug.

Steeds aangenaam verrast!
We zijn reeds jaren klant bij Dormio Maastricht. En telkens aangenaam verrast als we toekomen. Appartement was heel proper evenals de omgeving(bladeren werden geruimd evenals de sigarettenpeuken). Menukaart met een gevarieerde keuze en aangenaam en gedienstig restaurantpersoneel. Minpunt
is wel dat we moeten betalen om voor 16uur onze sleutel te krijgen of als we een uurtje langer op ons appartement wensen te blijven (35€!)

Resposta da Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Alles is gemakkelijk te vinden

Zeer verzorgd park
Mooi, groot en schoon huis. Zeer verzorgd park en goede service medewerkers. Daarnaast is Maastricht centrum en Zuid-Limburg dichtbij.

Super park
Super park
Nu al 11x geweest!
We mochten verblijven in een accomodatie op de begane grond ivm rolstoel!

Makkelijk en snel geboekt
Makkelijk en snel geboekt. Mooi appartement netjes en schoon. Mooie omgeving. Erg genoten daar.

Resposta da Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Site is niet altijd even duidelijk
Site is niet altijd even duidelijk, maar het boeken was makkelijk. Soms ineens het gevoel dat er hele andere huisjes voorbij kwamen als dat we bekeken hadden.

Beautiful park
Beautiful park, splendid house, top staff

Resposta da Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Duidelijke site om in te kunnen boeken
Duidelijke site om in te kunnen boeken. Zie alleen niet staan tot hoe laat je kunt inchecken ?

De boeking verliep prima
De boeking verliep prima. Duidelijke prijsopgave en informatie. Een goed begin van een hopelijk heel aangenaam verblijf!

Boekingsproces wijst zichzelf
Boekingsproces wijst zichzelf. Simpel en efficiënt

Resposta da Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
top geregeld via de website en app …
top geregeld via de website en app goede site

Resposta da Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Ruim appartement en zeer compleet
Ruim appartement en zeer compleet, parkeren prima, faciliteiten prima en goed gelegen vlakbij Maastricht.

Mooi vakantiepark in (de buurt van) Maastricht
Prachtige vakantiewoningen in een mooie omgeving. Met de auto of de fiets ben je zo in het centrum van Maastricht. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Woningen zijn van alle gemakken voorzien en schoon.