Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god oplevelse, klapvognen stod klar i receptionen på hotellet og der skulle den også afleveres Igen. Så nemt og lige til 😃 Vi kommer klart til at bruge dem igen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde uventet en ekstra dag i København pga aflyst fly. Vi fandt Easygoing via Google og kontaktede dem vedrørende klapvogn til den samme dag. Jakob fra Easygoing mødte os på hovedbanegården ca to... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig de varmeste anbefalinger herfra! Vi var en stor familie som skulle til Gran Canaria, og på deres hjemmeside var der ikke det antal børnesenge vi skulle bruge. Vi skrev til firmaet og allerede... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lejede en dobbelt baby jogger til vores ferie på Mallorca, og alt spillede bare! Nem bookingproces på hjemmesiden og levering direkte til vores hotel hvor klapvognen stod klar da vi ankom. Klapv... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Operador de turismo

Escrito pela empresa

Easygoing is a Danish owned rental service of quality kids gear for families going on vacation. Families simply book their gear online and when they arrive at their destination, we deliver the gear.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Absolut fantastisk service

Absolut fantastisk service og selve medarbejderne er vidunderlig. Havde det bedste oplevelse med Anne og Elizabeth. Kan varmt anbefale.

Klapvogne i fantastisk stand, rent og god kvalitet.

25 de setembro de 2024

Rigtig god oplevelse

Vi er lige kommet retur fra Mallorca, og det var simpelthen et kæmpe hit ikke at skulle tænke på at rejse med vores monster af en barnevogn. Der stod en rugtig fin vogn klar til os i receptionen, da vi ankom til hotellet, og den blev brugt flittigt hele ugen til både nattesøvn og ture ud i byen. Klar anbefaling herfra!

25 de setembro de 2024

Resposta da Easygoing

Tusind tak for de pæne ord, Christian. Er glad for at I fik brugt vognen godt. Håber at se dig igen:-)

Klapvogns-leje på Mallorca.

Klapvogns-leje på Mallorca.
Vi lejede en klapvogn hos easygoing.
Og seriøst, uden at det skal lyde sådan helt salgs afrigget, så spillede det bare fra start til slut, og ovenikøbet til en rigtig fair pris syns jeg.
Levering og afhentning på hotel, nemt og bekvemt. Vi bruger gerne jeres service igen Easygoing 👏🏼😀

14 de setembro de 2024

Resposta da Easygoing

Wow, sikke nogle flotte ord Ricky. Kæmpe tak herfra! Du er mere end velkommen tilbage:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

A super friendly service and willing to…

A super friendly service and willing to be flexible in my specific wishes, super helpful and they bring and pick it up at the time that suites you. Perfect bed, with instructions, clean and well. Our 1 year old slept like a baby, and momma as well because of that! Thank again, would definitely do this again. (and a very good price!)

28 de agosto de 2024

Resposta da Easygoing

Thank you so much for the kind words, Chris:-) Hope to see you soon again.

Boka denna tjänst

Suverän tjänst och service, du får leverans och hämtning av bokad utrustning där du bor.
Utmärkt visning av hur jag använder vagnen vid leverans.
Så härligt att slippa packa med vagn på resan. Rekommenderas varmt!!!

17 de agosto de 2024

Resposta da Easygoing

Tusind tak, Anna-Karin:-) Vi sætter stor pris på de pæne ord, og håber at se dig igen.

Leje af klapvogn på Mallorca

Lejede en klapvogn på Mallorca. Levering og afhentning gik super nemt, et kvalitetsprodukt som var i rigtig fin stand, og samtidigt var det hele til en rigtig fin pris. Servicen var fra start til slut ligeledes rigtig god. Kan kun anbefale jeres produkt.

9 de agosto de 2024

Så nemt og godt

Så nemt og godt! Kæmpe anbefaling. Ikke sidste gang vi låner en klapvogn hos jer

14 de julho de 2024

Resposta da Easygoing

Tusind tak for de pæne ord, Nathalia. Du er meget velkommen tilbage:-)

Nemt & fremragende service

Nem bookingproces på hjemmesiden og levering direkte til vores hotel hvor klapvognen stod klar da vi ankom. Klapvognen var i super stand, nærmest som ny, og super nem at komme rundt med. Og ved check-ud fra hotellet, skulle vi blot efterlade klapvognen i receptionen. Super nemt.

Vi kommer helt sikkert til at bruge Easygoing igen. Stor anbefaling herfra.

23 de julho de 2024

Resposta da Easygoing

Tusind tak for den fornemme anmeldelse, Kenneth. Du er meget velkommen tilbage:-)

Fantastisk service

EasyGoing får de varmeste anbefalinger fra os. Vognen fungerede perfekt og levering/afhentning var som aftalt. Det er luksus at slippe for at rejse med barnevogn. Dedikerede mennesker står bag! Tak for denne gang.

5 de julho de 2024

Meget positiv oplevelse

God og hjælpsom kundeservice, simpel bestilling og meget fleksibel levering/afhentning. Vi lejede en super fin og ny klapvogn til en ferie ud af landet. Blev leveret og afhentet på vores hjemmeadresse.
Tip til forbedring: mulighed for tilvalg af diverse tilbehør, f.eks. regnslag, myggenet osv.

6 de julho de 2024

Resposta da Easygoing

Tusind tak for de pæne ord, Sara. Er glad for at vi kunne hjælpe. Og tak for super feedback. Vi arbejder på at kunne tilbyde disse tilvalg fremover:-)

Super fin service

Super god service! Vi bestilte popup telt og parasol til levering på Mallorca, og tingene blev leveret til døren af super venlige Mathias.
Telt og parasol var fine og rene og virkede upåklageligt. Alt i alt helt perfekt :)

3 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Excellent service, great quality stroller

Excellent service. Rented a solid stroller, compact and sturdy. Could fold/unfold super easily, detach a wheel and even fit into the trunk of a small 2 doors car. The assistance, delivery and pick up service were impressive.

12 de junho de 2024

Resposta da Easygoing

Thank you for the kind words. Happy to hear that you liked our Baby Jogger stroller, and that it fits in the trunk of a small car. Good to know:-)

Virkelig service i særklasse

Virkelig service i særklasse!
Ringede helt knust og manglede akut en babyjogger i Spanien på Mallorca og uden tøven hjalp easy going mig hurtig som lynet med en klapvogn! Det virker bare og det var NEMT! Så af hjertet tak!
Og Nårh jo, det var til en rigtig fin pris!

23 de maio de 2024

Resposta da Easygoing

Tusind tak for de pæne ord, Stephanie. Vi er glade for at vi kunne hjælpe:-)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais