Fantastisk forløb igen med salg og køb… Endnu engang stor TAK til Palle fra Ejendrøm Blåvand for et fantastisk forløb med skuffesalg i Vejers Strand, og med et vellykket køb i Blåvand. Altid k... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
- hej@ejendroem.dk
- ejendroem.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Godt
Godt, venligt og professionelt arbejde hele vejen igennem salget og købet at det nye hus
Forskellige ejendomsmæglere kunne ikke…
Forskellige ejendomsmæglere kunne ikke magte opgaven, og vi var faktisk rigtig træt af forløbene, pga. Dårlig kommunikation. Det ændrede sig ved ejendrøm. 2.måneder og 4 fremvisning og solgt næsten til prisen, og ikke mindst en fantastisk kommunikation der fik en til at føle sig velkommen i butikken. Stor anbefaling
Struktureret ejendomsmæglerkæde- ejendrøm
Nem at komme i kontakt med
Hurtig opfølgning effektiv og hurtig
God til at informere
Super ejendomsmægler kæde er god til at sætte sig ind i både sælger og købers behov/ interesse"
Solgt på kun 41 dage
Positivt fra start til slut
Rigtig god oplevelse med salg gennem Ejendrøm i Bramming.
Professionelle, kompetente og meget behagelige ejendomsmæglere, som vi var i tæt dialog med under hele forløbet. Stor ros og varm anbefaling herfra.
Kun positivt
Professionelle og meget tilgængelige. Altid opfølgning efter fremvisninger/ Åbent hus.
Statusmøder undervejs med planlægning og rådgivning af aktiviteter og annoncering.
Bedste anbefalinger herfra
Fantastisk forløb igen med salg og køb…
Fantastisk forløb igen med salg og køb…
Altid klædt på til opgaven, professionel service og tæt dialog hele vejen igennem.
Tak til Karsten fra Nordly Huse for købet, og en hel igennem velopført og ypperlig luksus sommerhus, hvor der er tænkt på alle detaljerne - og en virkelig personlig overdragelse og gennemgang af huset ved leveringen.
Kæmpe ros til Palle og Karsten - vi vender helt sikkert tilbage.
😎 Sommerhilsner og bedste anbefalinger, Charlotte og Claus
Ejendrøm gør det igen!
Jeg har haft fornøjelsen af at bruge ejendrøm Esbjerg og Bramming i forbindelse med mine køb- og salgsprojekter gennem tiden. Denne gang var det Lars fra Bramming kontoret, der stod for skud, og det har været en ren fornøjelse fra start til slut.
Lars er jordnær og samtidig en yderst professionel mægler, som jeg varmt kan anbefale.

Trygt
Efter at have boet i min bolig i 34 år, skulle jeg for første gang igennem et boligsalg. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse end hos Ejendrøm Esbjerg. Lasse har gennem hele forløbet været yderst professionel, behagelig og utrolig hjælpsom. Jeg har følt mig i rigtig gode hænder og har aldrig været i tvivl om næste skridt i processen. Jeg kan på det varmeste anbefale Ejendrøm til alle, der ønsker et professionelt salg, hvor både tryghed og pris holder hele vejen hjem."

En træls oplevelse
Kommunikation og samarbejde kan være en svær størrelse!
Det oplevede vi, ved at sætte hus til salg ved Ejendrøm i Esbjerg.
Det var en rigtig kedelig oplevelse og Ejendrøm blev vores modspiller i stedet for en medspiller i forbindelse med hussalg. Det var bl.a aftaler, der ikke blev holdt.
Opfølgning som var aftalt skete ikke. Der var Fejl i rapporterne fra Domutechs side. Ejendrøm som havde anbefalet firmaet, ville intet gøre for at løse det. Selvom rapporten var 100% forkert.
Vi kan derfor ikke anbefale Ejendrøm som din næste ejendomsmægler.
5.4.2026
Opfølgende kommentar til svar fra Ejendrøm.
Vi kontaktede straks Ejendrøm da vi mente rapporten fra Domutech var forkert. Vi fik at vide, at Ejendrøm kun var formidler og ikke kunne gøre noget! Efter adskillige henvendelser til Ejendrøm, sagde Lasse , at han havde talt med sin chef, som heller ikke kunne gøre noget for at hjælpe.
Efter godt 2 md. kontaktede vi dig Jacob. Da syntes vi alt var kørt af sporet.
Og ja det er korrekt, Ejendrøm betalte gebyr/rente som domutech havde opkrævet og efter 2,5 md fik vi beløbet retur for rapporten.
Det var en meget træls oplevelse.
Vi kunne have ønsket os en undskyldning fra Domuch på langsommelig og for en fejlagtig rapport..
Men lad os lukke sagen her.

En professionel tilgang
En professionel tilgang til det at sælge mit hus. Altid venlig og klar til dialog. En rigtig god oplevelse.😃

Resposta da ejendrøm
Vi havde Charlotte fra Ejendrøm som…
Vi havde Charlotte fra Ejendrøm som køberådgiver. Hun hjalp os godt igennem huskøbet og vi vil klart anbefale hende.

Resposta da ejendrøm
Vi kan kun give de bedste anbefalinger…
Vi kan kun give de bedste anbefalinger til hele team ejendrøm - hele processen omkring vores salg har været god fra start til slut! Kæmpe ros herfra og tak for samarbejdet.

Kompetent og nærværende køberrådgiver
I forbindelse med vores hussalg og efterfølgende huskøb har køberrådgiver Charlotte Tobiasen fra Ejendrøm været en kompetent rådgiver, der gennem sit overblik har skabt tryghed for os. Charlotte har mødt vores mange spørgsmål og tvivl med ro og oplevelsen af at være i gode hænder. Hun har anvendt sine tidligere erfaringer som ejendomsmægler til at undersøge, spørge og indhente den fornødne dokumentation og har formidlet denne viden i en respektfuld og rar kommunikation.
Vi giver vores bedste anbefalinger til Charlotte.

Professionel, imødekommende, hurtigt salg
Ejendrøm i Vejen har lige solgt mit hus på 3 uger.
Ringede til Kristine fra Ejendrøm i vejen, da jeg skulle sælge mit hus, Var utrolig usikker på hvordan det hele skulle forgår, hvad jeg skulle mm.
men efter en samtale, følte jeg mig i trykke hænder hos Kristine, hun underrettede mig undervejes i hele forløbet. blev jeg i tvivl om noget ringede jeg blot.
Fik solgt mit hus ved første fremvisning, blot ved et billede på facebook, tage af ejendomsmælder.
Fra jeg skrev under på jeg ville sælge og til det var solgt gik der kun 3uger.
Vil varmt anbefalde Ejendrøm i Vejen til venner og fam. der står og skal sælge eller købe.
de er imødekommende, profesionelle, god kemi.
Super søde og bahagelige personer.

Resposta da ejendrøm
Vi følte os trygge i forbindelse med…
Vi følte os trygge i forbindelse med salget af vores sommerhus.
Det var god sparring når salget ikke lige skete med det samme.

5 kæmpe store stjerner til Charlotte
Vi havde Charlotte som køberådgiver, hvor hun hjalp os igennem vores huskøb.
Alt fra kontakten til mægler til gennemgang af alle de papirer der følger med ved køb af bolig.
Charlotte er super sød og gav os en stor tryghed som førstegangskøbere og derudover er hun enormt skarp!
Vi kan kun anbefale Ejendrøm og særligt Charlotte for alle der i fremtiden står i et boligkøb, hvor de har brug for en med et godt overblik!

Behagelig og tryg oplevelse
Behagelig og tryg oplevelse, for to unge mennesker, som købte deres første hus. Charlotte får vores varmeste anbefalinger!

Resposta da ejendrøm
Jeg endte ikke med at anvende Charlotte…
Jeg endte ikke med at anvende Charlotte som køberrådgiver, men hun fortjener alligevel 5 stjerner for sin store hjælp og indledende rådgivning 😊 Tak.

kompetent
en stille, men kompetent oplevelse lige fra mæglerens start og vurdering, samt fra personalet der varetog det bagvedliggende arbejde

Ejendrøm har solgt vores hus 21 dage
Ejendrøm har solgt vores hus 21 dage - vi har fået god service og vil klart anbefale dem

Resposta da ejendrøm
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.