ejendrøm Avaliações 209

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk forløb igen med salg og køb… Endnu engang stor TAK til Palle fra Ejendrøm Blåvand for et fantastisk forløb med skuffesalg i Vejers Strand, og med et vellykket køb i Blåvand. Altid k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Forskellige ejendomsmæglere kunne ikke magte opgaven, og vi var faktisk rigtig træt af forløbene, pga. Dårlig kommunikation. Det ændrede sig ved ejendrøm. 2.måneder og 4 fremvisning og solgt næsten ti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter at have boet i min bolig i 34 år, skulle jeg for første gang igennem et boligsalg. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse end hos Ejendrøm Esbjerg. Lasse har gennem hele forløbet være... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge ejendrøm Esbjerg og Bramming i forbindelse med mine køb- og salgsprojekter gennem tiden. Denne gang var det Lars fra Bramming kontoret, der stod for skud, og det... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Corretores de Imóveis

Sobre ejendrøm

Escrito pela empresa

Målet hos ejendrøm, er at skabe en forretning i øjenhøjde med kunden, hvor gammeldags købmandsskab og service er i fokus. Vi er gået ud af de store og til tider støvede kæder, for i stedet at kunne målrette vores produkter og arbejde, i kundens interesse. Her er ingen skjulte omkostninger, og vi er altid tilgængelige når du har brug for hjælp. Vi glæder os til at møde jer. Vi har butikker i: - Esbjerg - Bramming - Varde - Blåvand - Vejen - Kolding

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fabulous

KÆMPE anbefaling herfra 👌🏻 Efter 1/2 år ved anden mægler og 3 fremvisninger, valgte vi at skifte til Ejendrøm. Der var super kemi med Lasse fra første møde og han er en fantastisk, positiv og energirig fyr, med et massivt drive og gå-påmod.
Prisen blev justeret en smule og efter 3 uger var vores hus solgt.
God kommunikation med mægler og alle andre på kontoret. Skal jeg sælge igen, bliver Ejendrøm uden tvivl mit 1. Valg 🥳

14 de agosto de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej Sabine! Det var en utrolig flot anbefaling. Den sætter vi meget stor pris på. Lasse har set din besked og er taknemmelig :-) Alt held og lykke på jeres videre færd. Mvh. Jacob, ejendrøm.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg følte i var så realistiske med…

Jeg følte i var så realistiske med prisen, vi kunne snakke ærlige og ligefrem til hinanden. I var så gode til at vise huset frem, fra dets bedste sider.
Solgt på under en måned, til prisen 🙌🏻
Dags dato er alt opgjort, alt i alt en god oplevelse.

18 de setembro de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej Margit, det glæder mig at forløbet er gået som du håbede. Det sætter vi meget stor pris på hos ejendrøm. Vi er sikker på at du hurtigt falder på plads i nye rammer :-) Ha' det godt. Mvh. Jacob, ejendrøm.

Købt hus igennem ejendrøm

Har nu også prøvet at købe hus igennem ejendrøm, har tidligere solgt 2 huse igennem ejendrøm.
Alle i butikken giver en professionel service og svar på spørgsmål og altid smilende og åbne.
Vil til enhver tid benytte dem.

17 de setembro de 2024

Resposta da ejendrøm

Hey Mike, tak fordi du endnu en gang har gjort brug af ejendrøm. Du er en ægte ejendrømmer - tak! :-) Vi er sikker på at dit nye hjem bliver helt perfekt, og vi kigger gerne forbi. Vi ses! ;-) Mvh. Jacob, ejendrøm.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dygtige og engagerede ejendomsmæglere...

Jeg har været virkelig glad for valget af Ejendrøm Esbjerg som ejendomsmægler.

På trods af et presset marked, er det gået over al forventning.

Der er ingen tvivl om at årsagen er dygtige og engagerede ejendomsmæglere.

1000 tak til Lasse og Nanna for god behandling!

15 de agosto de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej Lars, mange mange tak for de rosende ord. Nanna og Lasse får straks besked :-)
Vi ønsker jer et stort tillykke med salget! Mvh. Jacob, ejendrøm

Ejendrøm Move - fantastisk service

I forbindelse med salget af vores hus hos Ejendrøm, har vi gjort brug af og gør stadig brug af Ejendøm Move (Deres nye servicetiltag).
Når man står og har solgt sit hus, skal have pakket huset ned, flyttet og i vores tilfælde have opmagasineret al indbo. Er Egendrøm Move et intet mindre end et FANTASTISK koncept. Helt kvit og fri har vi lånt papkasser, trailer og depotrum. Dette har gjort flyttearbejdet nemt og uproblematisk.
Lige det man har brug for, når man står og har solgt sit hus og skal videre🏡💪👍

27 de julho de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej Trine, mange tak for de flotte ord. Vi er glade for at vores seneste tiltag er blevet taget godt imod. Det er altid et sats når man ønsker at skabe noget nyt, og så er det bare fantastisk at responsen er positiv. Tak for denne omgang :-) God dag! Mvh. Jacob, ejendrøm.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Første ejendomsmægler jeg har mødt som følger op

Forløbet har været præget af proaktivitet fra Ejendrøm's side. Opfølgning på potentielle emner og tilbagemelding til mig som sælger. Hele tiden opmærksom på om vi skal lave tiltag og ændringer.
En mega god oplevelse

11 de julho de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej Troels, mange tak for den pæne tilbagemelding. Den sætter vi stor pris på! :-) Vi ønsker dig alt held og lykke i fremtiden. Mvh. Jacob, ejendrøm

Roser til Esbjerg Teamet

Vi har kun roser til Esbjerg teamet og vil til hver en tid, give jer vores største anbefalinger. Folk som jer, hænger ikke på træerne 💪 Tak for godt samarbejde 👍🏻
E - energiske
J - jordnære
E - eminente
N - Nanna og Lasse
D - dedikerede
R - rare og nemme at tale med
Ø - øh.. Pepsi Max 😊
M - med på beatet

1 de julho de 2024

Resposta da ejendrøm

WOW Betina - det er VIRKELIG en flot anmeldelse du har givet. Den sætter vi meget pris på. Vi vil gerne takke jer for valget af ejendrøm. Tak for tilliden og opbakningen. Din anmeldelse er straks givet videre til Nanna og Lasse :-) Mvh. Jacob, ejendrøm.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reel, positiv og effektiv mægler

Hurtigt og effektivt skuffesalg.
Imødekommende betjening og hurtig tilbagemelding ved spørgsmål.
Ærlig og professionel vejledning.

25 de junho de 2024

Resposta da ejendrøm

1000-tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi virkelig pris på! :-) Ha' det godt i de nye rammer. Mvh. Jacob, ejendrøm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en anden mægler på opgaven

Jeg havde en anden mægler på opgaven, men fik ikke solgt.
Skiftede til ejendrøm og så lykkedes det .
Stor tak til Lasse fra ejendrøm esbjerg

1 de junho de 2024

Resposta da ejendrøm

Hey Zaki! Mange mange tak for de fine ord. Dem giver jeg straks videre til Lasse. Vi ønsker jer fra hele team-ejendrøm et STORT tillykke med salget! :-) Mvh. Jacob, ejendrøm.

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Lasse har virkelig været en super entusiastisk mægler. Han har fra dag et gjort salget af vores hus til et god oplevelse . Hurtig salg .

19 de junho de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej Birgitte, tak for de pæne ord til Lasse. Dem overdrager jeg straks til ham :-) Vi ønsker jer alt held og lykke! Mvh. Jacob, ejendrøm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god oplevelse med ejendrøm

Virkelig god oplevelse med ejendrøm - kan varmt anbefale dem.

God opfølgning og nærværende.

19 de junho de 2024

Resposta da ejendrøm

Mange mange tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os at oplevelsen har været god :-) Vi ønsker jer alt held og lykke! Mvh. Jacob, ejendrøm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget professionel og grundig…

Meget professionel og grundig oplevelse. Kan varmt anbefales ✔️

7 de junho de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej Rikke, mange tak for den fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på. :-) God sommer! Mvh. Jacob, ejendrøm.

KÆMPE anbefaling

Vi var så heldige at have fornøjelsen af Nanna fra Ejendrøm Esbjerg. Hun var bare så jordnær, lyttende, og har været en kæmpe hjælp og støtte i hele processen. Vi både købte og solgte hus på under en måned og fik en sublim vejledning af Nanna hele vejen igennem. KÆMPE ros til jeres team!

1 de maio de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej Sarah, mange mange tak for den flotte besked! Nanna har fået besked og er dybt taknemmelig. Vi ønsker jer alt held og lykke i de nye rammer :-) Mvh. Jacob, ejendrøm.

Hejsa

Hejsa, Ejendroem var med fra start med vurdering og frem til mit selvsalg af min landejendom.
Charlotte fra Ejendroem er min hoved kontakt og har hjulpet hele vejen og laver dokumenter samt refusionopgørelse.
Et godt team hos Ejendroem.
De bedste hilsner fra Michael

30 de maio de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej Michael, det glæder os at du har haft en god oplevelse. Din besked er straks givet videre til Charlotte :-) Mvh. Jacob, ejendrøm.

kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra

1 de abril de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej Anders, mange tak for den fine anmeldelse. Den er straks givet videre til Charlotte ;-) Ha' det godt! Mvh. Jacob

Professionelle mægler samt…

Professionelle mægler samt administration.
Altid klar til hjælp og svar. Ringer eller svarer hurtigt tilbage.
Friske og dejligt personale.
Kan varmt anbefales.

17 de abril de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej med jer. Det varmer altid med så finer roser, tak for dem! :-) De er straks givet videre til Nanna og Lasse! Mvh. Jacob, ejendrøm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for yderst god behandling af Lasse

Tak for yderst god behandling af Lasse. Vi vil gerne gøre brug af Ejendrøm igen

11 de abril de 2024

Resposta da ejendrøm

1000 tak for den flotte anmeldelse, den bliver straks overrakt til Lasse :-) Ha' det godt. Mvh. Jacob, ejendrøm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt professionelt salg af byhus

Fantastisk service.
Hurtigt salg.
Professionelle sælgere.
Forklarer alt, så almindelige mennesker kan forstå, hvad det er processen går ud på.
Personalet er klar, hvis vi har spørgsmål, vender hurtigt tilbage.
Egendrøm kan varmt anbefales.

9 de abril de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej med jer :-) Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi sætter pris på at I brugte ejendrøm i forbindelse med jeres salg. Ha' en rigtig dejlig dag. Mvh. Jacob, ejendrøm.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde et super godt samarbejde med…

Jeg havde et super godt samarbejde med Lasse.
Han er åben og imødekommende ejendomsmægler som bidrager til en positiv stemning og havde styr på sit arbejde

29 de fevereiro de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej Thomas, mange tak for de fine ord. Dem får Lasse overbragt med det samme :-) Stort tillykke og god dag. Mvh. Jacob, ejendrøm.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais