ejendrøm Avaliações 209

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk forløb igen med salg og køb… Endnu engang stor TAK til Palle fra Ejendrøm Blåvand for et fantastisk forløb med skuffesalg i Vejers Strand, og med et vellykket køb i Blåvand. Altid k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Forskellige ejendomsmæglere kunne ikke magte opgaven, og vi var faktisk rigtig træt af forløbene, pga. Dårlig kommunikation. Det ændrede sig ved ejendrøm. 2.måneder og 4 fremvisning og solgt næsten ti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter at have boet i min bolig i 34 år, skulle jeg for første gang igennem et boligsalg. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse end hos Ejendrøm Esbjerg. Lasse har gennem hele forløbet være... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge ejendrøm Esbjerg og Bramming i forbindelse med mine køb- og salgsprojekter gennem tiden. Denne gang var det Lars fra Bramming kontoret, der stod for skud, og det... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Corretores de Imóveis

Sobre ejendrøm

Escrito pela empresa

Målet hos ejendrøm, er at skabe en forretning i øjenhøjde med kunden, hvor gammeldags købmandsskab og service er i fokus. Vi er gået ud af de store og til tider støvede kæder, for i stedet at kunne målrette vores produkter og arbejde, i kundens interesse. Her er ingen skjulte omkostninger, og vi er altid tilgængelige når du har brug for hjælp. Vi glæder os til at møde jer. Vi har butikker i: - Esbjerg - Bramming - Varde - Blåvand - Vejen - Kolding

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Ingen problemer

Alt forløb som forventet.

20 de fevereiro de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej Ib, mange tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi pris på :-) Dejligt vi kunne hjælpe. Stort tillykke med den nye lejlighed. Mvh. Jacob, ejendrøm.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt samarbejde med ejendrøm som køberrådgiver

Vi har lige købt vores første hus, og da vi er førstegangskøbere, valgte vi at få et samarbejde med ejendrøm som vores køberrådgiver, hvilket gav en ekstra tryghed. De har været en stor hjælp med alt omkring købet, dokumenter osv., så vi har været godt tilfredse med samarbejdet og forløbet.

1 de março de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej Josefine, det glæder os HELT VILDT at I har haft en god oplevelse med køberrådgivningen. Vi ønsker jer endnu en gang et stort tillykke med jeres nye hjem :-) Mvh. Jacob, ejendrøm

I recommend Ejendrøm for 100%

I recommend Ejendrøm for 100%, very good company.

22 de março de 2024

Hi Dmitry,

Thank you very much. We feel lucky to be able to help you. :-) We congratulate you on your new home in Gørding. Have a nice weekend.

Sincerely,
Jacob.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very helpful in every question

Very helpful in every question, always answering fast and structured, I have had a very good experience with your company. Very positive people, good and comfortable atmosphere.
The only thing I can say, thank you for collaboration, your time and energy.

22 de março de 2024

Resposta da ejendrøm

Thank you very much, Yana. Hopefully, you will find yourself comfortable in the new atmosphere. :-) Have a nice day.

Sincerely,
Jacob.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

fleksibel og hurtigere til book ny tid til fremvisning

100 % lars! Fra ejendrøm Bramming! ærlig/og på under 3 månder! havde vi fundet frem til mit drømmehus!
og da tillid har været i top/fra dag et af! købt jeg huset samme dag! og de var super søde. og hjælpsom rasten af ejendrøm/ team! så jeg kan kun anbefale ejendrøm!

8 de fevereiro de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej Kim Emil, tak for de flotte ord til Lars - dem er jeg sikker på han bliver glad for. ;-) Tillykke med huset! Mvh. Jacob, ejendrøm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mit fantastiske møde med ejendrøm

Jeg havde svært ved at bestemme om jeg skulle sælge eller ej 😊 Jeg kørte forbi ejendrøm Bramming, og besluttede at gå ind 😊
Fra jeg trådte ind ved ejendrøm Bramming og til huset var solgt, har jeg kun oplevet et fantastisk team af søde og dygtige mennesker fyldt med kompentencer og faglighed ! Jeg vil til hver en tid anbefale ejendrøm for de er der for deres kunder og lytter 🥰

16 de fevereiro de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej Ann, det glæder os at du har haft en god oplevelse! Vi er bare glade for at kunne hjælpe, og ønsker dig selvfølgelig alt held og lykke med fremtiden og de nye drømme. Mvh. Jacob, ejendrøm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De var aktive i salgsarbejdet.

De var aktive i salgsarbejdet.
Det betød at en ny køber fik et dejligt hus

23 de fevereiro de 2024

Resposta da ejendrøm

Hey Bjarne, Tak for opbakningen og den dejlige anmeldelse. Vi ønsker dig alt held og lykke i fremtiden :-) Mvh. Jacob, ejendrøm

House Sale

The service was amazing and kept us informed all the way through till the house was sold. Would highly recommended Lasse and Jacob as realtors
Thank you for great service

23 de fevereiro de 2024

Resposta da ejendrøm

Hi Gitte, thank you very much for the support once again. We hope that we will see each other in the future. Have a nice day and congratulation with the sale. Jacob, ejendrøm :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Information og kommunikation er iorden

Information og kommunikation er iorden, efter lasse's ankomst gik det stærkt med salget. ;)

12 de fevereiro de 2024

Resposta da ejendrøm

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi giver besked videre til Lasse! God dag! :-)

Nemt

Nemt, nemt, nemt.

20 de fevereiro de 2024

Resposta da ejendrøm

Tak for det Jonas - det er altid rart, når noget kører problemfrit! :-)

Professionel håndtering af salget

Professionel håndtering af salget. Venlig og imødekommende personale

5 de fevereiro de 2024

Resposta da ejendrøm

Kære Hanne, mange tak for den fine anmeldelse - den sætter vi pris på! :-) Vi takker for opbakningen og denne gang. Mvh. Jacob, ejendrøm.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kanon service fra start til slut

Kanon service fra start til slut, et specielt tak til Nanna som har været guld værd i hele processen! Hun er dygtig, smilende, behagelig og meget ærlig person😊
Hold på hende Ejendrøm ⭐️

5 de fevereiro de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej Rasmus, mange tak for de flotte ord. Dem sender vi straks videre til Nanna :-) I er nu officielt vaske ægte ejendrømmere. ;-) God aften!

Professionel!

Super professionel service. Godt lokalkendskab. Har også brugt dem til køberrådgivning, vi har følt os helt trygge.

24 de janeiro de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej Lene, mange tak for et dejligt forløb. Det har været en fornøjelse :-) Vi håber I falder til i nye rammer. Mvh. Jacob, ejendrøm

Go oplevelse fra start til slut

Go oplevelse fra start til slut
Kan kun anbefales

26 de janeiro de 2024

Resposta da ejendrøm

Hej med dig Maja, det glæder os at vi kunne hjælpe jer :-) Tak fordi I valgte ejendrøm, det sætter vi pris på. Mvh. Jacob, ejendrøm.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ikke kompetente nok til opgaven.

Køber sprang fra købsaftale efter fristens udløb. Vi skulle selv finde og betale en advokat i sagen.
Ejendrøm trak sig herefter fra salget, med begrundelsen “de var ikke kompetente nok til opgaven”.

Lejlighed i Esbjerg C

26 de fevereiro de 2023

Resposta da ejendrøm

Hej Ida, tak for din ærlige anmeldelse. Det har tydeligvis ikke været tilfredsstillende, hvilket vi naturligvis tager til efterretning. At vi ikke skulle være "kompetente nok" til et lejlighedssalg i Esbjerg C, harmonerer ikke med virksomhedens ambitioner. Vi håber at alting har løst sig og skulle der blive brug for hjælp i én eller anden omfang kan bruges, er du altid velkommen til at kontakte mig direkte: jacob@ejendroem.dk - ha' det godt :-) Mvh. Jacob, ejendrøm.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais