Fantastisk forløb igen med salg og køb… Endnu engang stor TAK til Palle fra Ejendrøm Blåvand for et fantastisk forløb med skuffesalg i Vejers Strand, og med et vellykket køb i Blåvand. Altid k... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Forskellige ejendomsmæglere kunne ikke magte opgaven, og vi var faktisk rigtig træt af forløbene, pga. Dårlig kommunikation. Det ændrede sig ved ejendrøm. 2.måneder og 4 fremvisning og solgt næsten ti... Ver mais
Efter at have boet i min bolig i 34 år, skulle jeg for første gang igennem et boligsalg. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse end hos Ejendrøm Esbjerg. Lasse har gennem hele forløbet være... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft fornøjelsen af at bruge ejendrøm Esbjerg og Bramming i forbindelse med mine køb- og salgsprojekter gennem tiden. Denne gang var det Lars fra Bramming kontoret, der stod for skud, og det... Ver mais
A empresa respondeu
- hej@ejendroem.dk
- ejendroem.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig handel.
Hurtig handel.
Rigtig god information.
Hjælp vedr. søgning af andel bolig.

Fantastisk ejendomsmægler
Fantastisk ejendomsmægler - har nu købt 2 huse her og solgt et.
Virkelig professionel ejendomsmægler.

Frisk og nede på jorden
Det er et frisk team. føler der har været god service under hele forløbet

Resposta da ejendrøm
God kommunikation og opfølgning på alle…
God kommunikation og opfølgning på alle fronter. Kesby Rocks 🥳

Ejendomskøb i Varde i november 2023
Vi købte ejendom i Varde i november måned 2023 hos Ejendrøm. Vores primære kontakt person hos ejendrøm i forbindelse med købet var Ann-Beth Ejstrup. Hun forestod fremvisningen af ejendommen for os og var trods sin unge alder yderst kompetent og velforberedt og kunne svare på alle de spørgsmål vi havde om ejendommen. Ved underskrift af købsaftalen deltog både Ann-Beth og Jacob Klinge som begge leverede en meget tilfredsstillende gennemgang heraf.

Super god oplevelse.
Super god oplevelse.
God vejledning ved både køb og salg.
God feedback på fremvisninger og alt i alt bare en god oplevelse.

Meget tilfreds sælger
Professionelle folk, gode til at informere undervejs, gode til at følge op på potentielle købere der har set huset, så man ved om der er interesse eller ej.
Alt i alt meget tilfreds med Ejendrøm, der havde et bud på huset efter 14 dage.

En fornøjelse
Nanna fra Ejendrøm, har været en fantastisk hjælp i salget af vores hus. Altid stået til rådighed for spørgsmål, været i mødekommende og haft en positiv indstilling. Hertil også ydet en kæmpe hjælp i form af køberrådgivning i forbindelse med købet af nyt hus. Stor anbefaling herfra.

Resposta da ejendrøm
Jeg kan varmt anbefale Ejendrøm både…
Jeg kan varmt anbefale Ejendrøm både som køber og sælger.
Vi har købt og solgt igennem Ejendrøm og der har været jordnær, professionel og god rådgivning hele vejen igennem.

Resposta da ejendrøm
God service og altid professionelle…
God service og altid professionelle medarbejder uanset hvem vi har snakket med. De lyttede til vores ønsker og kom med god rådgivning. Jeg vil med glæde anbefale ejendrøm, hvad end det handler om salg eller køb af bolig.

En ejendomsmægler i øjenhøjde
En ejendomsmægler i øjenhøjde, som lyttede til vores ønsker. Fremviste huse var indenfor skiven, hvilket er et af de vigtigste punkter for os - hvem gider spilde tiden på noget, som begge parter godt ved ikke bliver til noget ;)

Køb af hegnet 6 Vejrup.
Vi er godt tilfredse med den behandling vi har fået i forbindelse med købet af Hegnet 6 Vejrup.
Charlotte har givet os de oplysninger vi har bedt om, samt været god til at give et hurtigt svar på div. spørgsmål.

Jeg kan kun sige godt om ejendrøm,
Jeg kan kun sige godt om ejendrøm,
god service, gennemgang af salgsbetingelserne m.m.

Ejendrøm kan varmt anbefales
Godt og tillidsvækkende arbejde.
Vi blev rigtig godt modtaget hos Ejendrøm og vores sag behandlet super professionelt fra start til slut af hele holdet.
Især vil jeg fremhæve Lasse, som på behagelig og professionel vis kørte sagen, og holdt os godt opdaterede undervejs.
Mange tak.

En fornøjelse
Nanna fra Ejendrøm har været en fornøjelse at samarbejde med. Jeg oplevede at hun gik længere end hvad der forventes, for at nå i mål med salget af vores bolig. Hun var god til at holde os opdateret omkring situationen hele vejen igennem, hvilket var enormt værdsat.

God energi
Godt samarbejde mellem sælger og mægler. De lytter på hvad man ønsker og har af forslag, og melder ud/tilbage hvis de ikke syntes det er det rigtige..
Stor ros til Nanna fra Ejendrøm Esbjerg afdelingen. Super sød, smilende og imødekommende og god håndteringen af salg/købs forhandlingerne.. Hun var god til at være realistisk over for begge parter ved handlen💪🏻
Stor anbefaling herfra😃

Hussalg
Christian fra Ejendrøm, har bare været en drøm imens jeg har haft hus til salg hos dem. De varmeste anbefalinger herfra.

Resposta da ejendrøm
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.