Rigtig god hjælp både med design af det helt rigtige indgangsparti, men også til at finde løsning på opståede udfordringer. Super flot finish på det færdige resultat. Helt fair priser. Stor anbefal... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fik udført nye vindues partier i vores udestue. Vi er meget tilfredse med arbejdet og kommunikation gennem hele processen. Kan klart anbefale Jackie og hans team.
Vi har fået udskiftet vinduer i vores kælder. God kommunikation med firmaet. Var hurtigt ude og måle op og herefter give et tilbud. Der blev givet gode anbefalinger til vinduerne vi fik skiftet. V... Ver mais
kontaktede Energitømreren i forbindelse med at alle vores ældre vinduer skulle skiftes til nye energivinduer. vi var meget i tvivl om hvilke vinduer vi skulle vælge til vores type hus og hvilken glas... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Energitømreren har været vinduesmester i over 25 år med mere end10 ansatte. Vi udfører vinduesudskiftninger og nymontering af døre vinduer - For private, boligforeninger og erhverv i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi er aut. Outrup/Velfac/Lacuna vinduesmontagespecialister. Vi er stolte over at være én af de bedst bedømte vinduesmontagevirksomheder i landet. Vi har eget showroom hvor vi rådgiver og præsentere elementerne før bestilling, hvis dette ønskes.
Informações de contato
Nyholms Alle 36 B, 2610, Rødovre, Dinamarca
- kontakt@energitoemreren.dk
- energitømreren.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God kommunikation
God kommunikation. Flinke folk og et godt slutprodukt. Dem kan jeg godt anbefale.

Resposta da Energitømreren ApS
Tak for hurtig levering af super flotte…
Tak for hurtig levering af super flotte vinduer
Kan helt klart anbefales

Resposta da Energitømreren ApS
AF Lærkehegnet II har fået installeret…
AF Lærkehegnet II har fået installeret 104 nye vinduer af Energitømreren, og det er gået så fint og hurtigt.
Vi har været meget tilfredse med samarbejdet.

Resposta da Energitømreren ApS
Meget tilfreds med hele processen.
Meget tilfreds med hele processen.

Bedre bliver det ikke
Jeg har haft æren af at få leveret og monteret døre og vinduer af energitømreren, alle aftale er blevet overholdt til mindste detalje det har bare været en fornøjelse jeg kan kun varmt anbefale Jackie og hans team

Resposta da Energitømreren ApS
5/5 oplevelse på ALLE parametre!
Vi havde Jackie ude for at måle op, og jeg må indrømme jeg længe ikke har mødt en med så stor en faglig stolthed. Derudover det fantastiske humør han kom med under opmåling, den gode vejledning samt hans hjælp til vores valg af udskiftninger af 6 vinduer.
Da dagen hvor de skulle lave det hele kom nåede jeg knap nok at komme hjem fra arbejde og hans folk havde allerede skiftet alle vinduer, klargjort det indvendige arbejde samt ryddet op efter sig og skraldet var taget.
Dagen efter var drengene færdige med det indvendige samt fugerne udvendigt. Flot stykke arbejde!!
Jeg vil anbefale Energitømreren og Co. til alle som ønsker 110% transparenthed samt effektivitet!

Resposta da Energitømreren ApS
Brugte tredje part / dårlig kvalitet af skydedøre
Arbejdet blev udført af en anden virksomhed som ikke var sat ordentlig ind i opgaven, der var mange fejl og mangler og det tog meget meget lang tid at få udbedret (fejlinstallering, vinduer med fejl, manglende isolering, fuger og håndtag). Nu, lidt over et år efter, er vores skydedøre begyndt at gå fra hinanden.
Anbefaling: få indskrevet i kontrakten at arbejdet ikke må udføres af tredje part, da Energitømmerens egne folk er meget dygtige.

Godt arbejde
Hurtige og de spurgte om alt så godt ud nå de kom og gik , gjorde man følte de gik op i arbejdet.
Vinduer og dør blev skifter

Resposta da Energitømreren ApS
Hurtigt og rigtig flot arbejde
Hurtigt og rigtig flot arbejde. Ikke så gode til at overholde aftalte tidspunkt, men ikke værre end andre håndværkere.

Resposta da Energitømreren ApS
Vi fik skiftet vores vinduer af…
Vi fik skiftet vores vinduer af EnergiTømreren, og det var virkeligt godt. De var imødekommende og kommunikationen var klar. Selve monteringen gik "totally smooth" med flinke håndværkere, som kunne deres ting

Resposta da Energitømreren ApS
Vi kan VARMT anbefale Jackie og co.
Vi kan varmt anbefale Jackie og hans team. Vi har fået nye lav energi vinduer i vores andelsforening på Frederiksberg. De er hårdtarbejdede, serviceminded, ydmyg og fleksible. Vi er meget tilfredse. Vh. Bestyrelsen på Bentzonsvej

Virkelig nydelig oplevelse
Virkelig nydelig oplevelse, som vi har anbefalet til venner og familie. Jackie selv kom med god rådgivning, og det var tydeligt at han havde forstand på sin ekspertise. Utrolig samarbejdsvillig til at finde en god løsning via tryg kommunikation. Desuden var håndværkerne en gruppe af velkoordinerede, respektfulde og virkelig effektive gutter, som gik op i detaljer. De kom med løsninger til det perfekte finish. Firmaet bruger materialer (især lister) i lækkert kvalitet. Vi glæder os allerede til næste levering og montering :)

Fantastisk oplevelse
Vi kunne ikke få fat på dem som vi oprindeligt havde en aftale med, så vi ringede i stedet til Energitømreren. De tilbød os en god pris og kom dagen efter og monterede vores vinduer. Vi var pressede da vinduerne stod på gaden, så vi satte stor pris på, at de så hurtigt trådte til for at hjælpe os. Virkelig en god service.
Det er desuden blevet rigtig flot. De kom præcist til tiden og var omhyggelige og dygtige. Stor anbefaling herfra.

Super dygtige og effektive
Super dygtige og effektive. Flot arbejde.

Super god service fra start til slut
Super god service fra start til slut
Det kan helt klart anbefales at bruge dette firma
Professionelt,imødekommende og hjælpsomt de har gjort min process med at få nye vinduer og døre til en problemfri og behagelig oplevelse
Tanja Sørensen

Resposta da Energitømreren ApS
Kompetent rådgivning og flot udført arbejde.
Vi har fået gennemført udskiftning af store vinduespartier og døre i vores bolig. Meget kompetent rådgivning og tillidsvækkende proces i faserne op til og efter tilbudsgivning. Flot og hurtigt udført arbejde af flinke folk. De bedste anbefalinger herfra.

Meget tilfredse kunder
Gode forslag og ideer til løsninger, mulighed for at se det hele i showroom, gode at tale med og lydhør over for rettelser. God dialog og overholder alle aftaler. Rigtig flot udførsel. Vil helt sikkert anvende samme firma igen en anden gang

Resposta da Energitømreren ApS
Vi fik nye foldedøre i stuen
Vi fik nye foldedøre i stuen, alt forløb super nemt, kontakt, opmåling og udførelsen alt udført professionelt. Vi er rigtigt godt tilfredse med resultatet.

Resposta da Energitømreren ApS
Professionel fra start til slut.
Udskiftning af vinduer og døre fra Energi tømreren har været professionel fra start til slut, dygtige håndværkere, god service kan helt klart anbefales.

Udskiftning af hoveddør
Vi har fået skiftet vores 60 år gamle (og utætte) hoveddør ud med en flot, moderne og solid dør fra Outrup Vinduer. Resultatet er 100 pct i orden, det ser super godt ud, og kvaliteten er i top.
Håndværkerne der udførte arbejdet med at fjerne den gamle dør og montere nye rammer, karme og dør arbejdede enormt effektivt og leverede en perfekt opgave. Alt var ryddet op og båret væk inden de gik, og så reparerede de da også lige en mindre skade i vores facadedør (også en Outrup dør som Energitømreren har leveret tidligere).
Vi er ovenud tilfredse, og ringer gerne efter Energitømreren hvis der skulle blive en 3. gang.

Resposta da Energitømreren ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.