Fick snabb hjälp och vård när vår hund drabbades av ormbett. Fick remiss från hemkliniken som påbörjat behandling och blev sedan intagna på en gång när vi kom fram. Fick sms från veterinären om status... Ver mais
Egna tidigare erfarenheter. Det är alltid lika trevligt att besöka er och man känner sig alltid välkommen. Som tur är så är 99% av alla besöken för foderköp eller ren social träning för att avdramati... Ver mais
Dyra och det blir alltid merkostnader för att de ska tjäna så mycket som möjligt. Mycket omständigt, skulle fixa pass till min hund, fick vänta länge och fick kontakta flera tidigare veterinärer för a... Ver mais
När ditt djur behöver vård - hjälper vi till med litet som stort. Din familjemedlem är viktig, därför erbjuder Evidensia Djursjukvård allt från vaccinering till avancerade operationer, utredningar och rehabilitering.
Suécia
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Dem är väldigt proffesionella, kunniga, snälla och omtänksamma mot vår hund. Det märks att dem bryr sig.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Trevlig personal som är måna om djuren. Bra med olika kampanjdagar där de har rea på produkterna och man kan spara mycket.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Jag vill tacka personalen och veterinären Jeanette Lind för ett otroligt fint bemötande, professionell samt pedagogisk uppträdande idag i samband med vaccination av min hund, Eddie. Eddie är en lite osäker hund när det gäller veterinär besök. Evidensia veterinärkliniken i Toftanäs har uppvisat det bästa omhändertagandet av en osäker hund som jag någonsin upplevt. Eddie har för första gången någonsin uppfört sig på ett fint sätt tack vare personalens kunskap, förberedelse innan ankomsten och under hela undersökningen. Det var en upplevelse att se min hund känna sig trygg utan någon rädsla!
Tack så innerligt mycket!!
Agnes och Eddie

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Vår hund fick plötsligt väldigt ont i sitt bakben och vi kände att det var svullet. Vi åkte akut in på Evidensia. Inne på Evidensia känner veterinären på bakbenet och blir chockad över hur svullet det är. De tar sänkan på vår hund och får svaret att han har värdet 86, som normalt ska ligga på mellan 5-8. Veterinären påstår att han misstänker Lymfangit, men vi visste inte då vad det betydde. Vi har i efterhand fått veta att det nästan alltid utvecklas av ett sår. Vi blir hemskickade med inflammationsdämpande och de ber oss komma tillbaka efter 1 vecka om det skulle blir sämre. Besöket kostade oss 7000 kronor.
Då vår hund aldrig blev bättre så börjar vi noggrant att söka efter sår på hans ben efter tips av en väldigt kunnig person, men det var svårt på grund av all päls. Till slut hittar vi ett stort öppet sår, helt var-fyllt med torkat blod. Under denna tid var vi i Kiruna och åkte in till veterinären där. Veterinären i Kiruna på Lapplands Djurklinik gjorde en helt annan undersökning. De gav honom lugnande, rakade pälsen och tömde såret på en stor mängd var och vätska. De lade sedan om såret. När detta gjordes var infektionen i vår hunds ben ännu värre och han var mycket medtagen. De gjorde även en bakterieodling för att veta exakt vilken bakterie det var han behövde behandlas mot.
Vi betalade 7000kr på Evidensia och för att bli hemskickade. Det blev snarare bara värre efter besöket och vi har fått besöka annan veterinär 4 ggr i efterhand. Vi har kontaktat Evidensia för att utreda vad det är som har hänt och för att vi vill ha våra pengar tillbaka då vi inte fick hjälp av dem. Men tyvärr väljer Evidensia att inte hjälpa oss vidare och de svarar inte på våra frågor som var ”Varför rakades inte pälsen när det misstänktes att han hade Lymfangit” och ”Varför fick vi inte penicillin för infektionen”. Dit återvänder vi aldrig.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Trevlig och kunnig personal. Varit mångårig kund.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Trevlig och professionellt bemötande. Bra rådgivning.
Kort väntetid.

Kunnig och engagerad personal
Förklarade på en enkelt sätt så att man förstod.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Hade akuttid för min hund och glad att de blev just Valla, toppen veterinär som fick mig att känna mig trygg och gjorde en grundlig undersökning av hans hälta. Kände mig även trygg att han blev kvar över natten och priset hamnade på mindre än jag först trott och även mindre än kostnadsförslaget jag fick.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
har varit på Evidensia Ystad enda sedan mini lille kanin var unge o har hela tiden blivit vänligt o bra bemött ,är också glad att de vet mycket om kaniner eftersom många idag väljer detta djur ,jag är mycket nöjd

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Allt hos Evidensia är helt perfekt. Jag kan verkligen rekommendera dem.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Kvalificerad personal med bra förklaring om vad och varför som behövdes göras.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Snabb hantering och trevligt och proffsigt bemötande!!

Egna tidigare erfarenheter.
Det är alltid lika trevligt att besöka er och man känner sig alltid välkommen. Som tur är så är 99% av alla besöken för foderköp eller ren social träning för att avdramatisera eventuella skarpa besök. Nackdelen är att jag kan inte köra med bilen i närheten innan min bebis skriker att hon vill komma in på ett besök och bli lite bortskämd av den trevliga personalen.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Vi fick väldigt professionellt bemötande av all personal, speciellt veterinär som tog hand om vår katt, respekt och tålamod, fick svar på alla frågor. Stort tack!

Resposta da Evidensia Djursjukvård
mycket väl bemötta när vi besökte evidensia sissta gången för Luddes skull.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.