Fick snabb hjälp och vård när vår hund drabbades av ormbett. Fick remiss från hemkliniken som påbörjat behandling och blev sedan intagna på en gång när vi kom fram. Fick sms från veterinären om status... Ver mais
Egna tidigare erfarenheter. Det är alltid lika trevligt att besöka er och man känner sig alltid välkommen. Som tur är så är 99% av alla besöken för foderköp eller ren social träning för att avdramati... Ver mais
Dyra och det blir alltid merkostnader för att de ska tjäna så mycket som möjligt. Mycket omständigt, skulle fixa pass till min hund, fick vänta länge och fick kontakta flera tidigare veterinärer för a... Ver mais
Hade akuttid för min hund och glad att de blev just Valla, toppen veterinär som fick mig att känna mig trygg och gjorde en grundlig undersökning av hans hälta. Kände mig även trygg att han blev kvar... Ver mais
När ditt djur behöver vård - hjälper vi till med litet som stort. Din familjemedlem är viktig, därför erbjuder Evidensia Djursjukvård allt från vaccinering till avancerade operationer, utredningar och rehabilitering.
Suécia
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Okunnig veterinär. Tittade knappt på djuret ordentligt. Hotade även att anmäla mig utan att ens veta vad som var fel. Katten var avmagrad och pälsen dålig. Visade sig på annan klinik att min katt hade sköldkörtelproblem som orsakar avmagring och dålig päls. Nu har hon fått behandling och medicin på annan klinik. Behandlade mig som om jag var en djurplågare Aldrig mer Evedensia.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Det personliga bemötandet uppskattade jag verkligen. Det var första gången sedan vår flytt till Sverige som vi behövde hjälp. Jag hade hört olika historier och även läst ganska många negativa recensioner på Google, vilket gjorde mig ganska nervös. Men Sara, Cecilia, Jenny och alla assistenter var väldigt vänliga. Min svenska är ännu inte tillräckligt bra, så jag uppskattade verkligen att jag kunde få hjälp på engelska. De ville verkligen det bästa för Loupe och tog mina bekymmer på allvar. Tack vare det kunde vi fatta bra beslut som passade både mina önskemål och den ekonomiska situationen.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Mycket trevliga och respektfulla mot oss ägare och hund. Jag känner att kunskapen finns och våran hund alltid är i trygga händer.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Bästa stället jag vart på, så trevlig personal som gör allt för att lösa problemet. Vet även att dom gör allt för att hålla priserna nere med. Räddat mina hundar så ofantligt många gånger. Kommer alltid vända mig dit när jag behöver akut hjälp.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Mycket trevlig veterinär. Kunnig och påläst..

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Daglig återkoppling när min hund var inlagd för utredning. Så tacksam.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Mottagandet från ALL personal var fantastisk

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Vi haft haft kliniken i alla år som vi haft katt och hund och alltid varit nöjda.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Bästa kvalitet på behandling och hög kompetens hos all personal.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Skulle lämna vår lilla hund för tandrengöring hos veterinär Julia, vilken underbar & fantastisk veterinär hon är,
Bemötandet var på alla sätt o vis helt fantastiskt, både mot oss och framför allt till hunden😍🤗hon förklarade och hennes lugn och kunskaper gjorde oss lugna….när vi sen hämtade var hon lika fantastisk, hon visade&förklarade, sååå himla fin som person och hon har verkligen valt rätt yrke, är som gjord för det. Tack snälla Julia🙏🌸för att du🥰😍tog så väl hand om vår lilla pälskling och det fina jobb som du gjorde🙏🤗👍😊⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️vi kan varmt rekommendera Nacka djurklinik, de har många bra veterinärer och bemötandet är alltid varmt & trevligt🤗😍, det gäller också de personer som jobbar i receptionen😍🥰⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Vi fick ett väldigt fint bemötande, både i receptionen och av veterinären. Veterinären verkade engagerad, kunnig och intresserad.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Bemötandet av personalen var empatiskt, lugnt och personalen var kunniga och inkännande mot mig och mina funderingar/rädslor.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Snabb och proffsig hjälp, häst med förstoppning och svår att sticka. Men tjejerna gjorde ett proffsigt jobb och bemötte hästen med mycket bra tålamod.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Stora trevliga lokaler där djuren håller sig lugna. Mycket kunskap och förståelse för djurens hälsa och ägarnas situation.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Så enkelt att beställa fästingmedel på Evidensia Tyresö hemsida , till min hund Ice , det tog 20 minuter så va det klart.
Mycket nöjd med dom över lag, trevliga kunniga jag kan verkligen rekommendera dom. Lotta

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Jag ringde runt till flera djurkliniker en fredagseftermiddag för att få en tid för undersökning av min katt som hade skadat/ ont i örat och var mycket besvärad av det. Tyresö djurklinik var de enda som kunde erbjuda en tid redan dagen därpå (en lördag) och de var väldigt vänliga samt professionella.

Resposta da Evidensia Djursjukvård
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.