Evidensia Djursjukvård Avaliações 945

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick snabb hjälp och vård när vår hund drabbades av ormbett. Fick remiss från hemkliniken som påbörjat behandling och blev sedan intagna på en gång när vi kom fram. Fick sms från veterinären om status... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Egna tidigare erfarenheter. Det är alltid lika trevligt att besöka er och man känner sig alltid välkommen. Som tur är så är 99% av alla besöken för foderköp eller ren social träning för att avdramati... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dyra och det blir alltid merkostnader för att de ska tjäna så mycket som möjligt. Mycket omständigt, skulle fixa pass till min hund, fick vänta länge och fick kontakta flera tidigare veterinärer för a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hade akuttid för min hund och glad att de blev just Valla, toppen veterinär som fick mig att känna mig trygg och gjorde en grundlig undersökning av hans hälta. Kände mig även trygg att han blev kvar... Ver mais

Detalhes da empresa

När ditt djur behöver vård - hjälper vi till med litet som stort. Din familjemedlem är viktig, därför erbjuder Evidensia Djursjukvård allt från vaccinering till avancerade operationer, utredningar och rehabilitering.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

945 avaliações

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Superfint bemötande

Superfint bemötande. Lugnande veterinär som gjorde att vår oro minskade. Var inne två ggr inom ett dygn och all personal vi mötte var jättebra & bemötte oss på ett mkt bra sätt😊 Rekommenderar verkligen Evidensia i Valla🌟

19 de abril de 2026

Hej Petra,
Tack så mycket för din fantastiska feedback! Det är glädjande att höra att vårt bemötande och veterinärens lugna insats hjälpte till att minska er oro. Vi strävar alltid efter att ge ett varmt och professionellt bemötande, och det är roligt att höra att ni kände er väl omhändertagna under era besök.

Tack för att du rekommenderar oss på Evidensia i Valla- det betyder mycket för oss! Varmt välkomna tillbaka när ni behöver oss igen.

Underbar personal!

Underbar personal!

Hej Anna,
Tack så mycket för din fina kommentaren! Det värmer verkligen att höra att du tycker om vår personal. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga omsorg och skapa en positiv och trygg upplevelse för våra kunder.

Professionelt bemötande

Fin lyhördhet, vänlighet och bra kompetens gjorde besöket väldigt positivt för mig och min hund.

Hej Lotta,
Tack så mycket för din fina feedback! Det glädjer oss att höra att ni kände er nöjda med vår lyhördhet, vänlighet och kompetens. Det är precis det vi strävar efter för att ge bästa möjliga omsorg och trygghet för både hundar som ägare.
Ni är alltid välkomna att höra av er när ni behöver oss!

Geografi

Geografi
Personalen, jätte trevlig och fina i svåra stunder. Känns så personligt och inte alls kalt och penga drivet som vissa andra veterinärer.

13 de março de 2026

Hej Ida,
Tack så mycket för din fina och värmande kommentar! Det betyder mycket för oss att du känner att vi är personliga och omtänksamma, särskilt i svåra stunder. Vårt mål är alltid att ge kärleksfull och personlig vård, och att skapa en trygg plats för både djur och ägare.

Gulliga

Trevlig ,kunnig och bra personal

Hej Eva,
Tack så mycket för dina vänliga ord! Det betyder mycket att höra att du uppskattar personalen engagemang, bemötande och kunnighet. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård och omtanke.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Från foder till omvårdnad av våra…

Från foder till omvårdnad av våra familjemedlemmar med 4 ben och till livets slut och utlämnande av urna. Djursjukhuset fina personal och vårdare förtjänar så mycket kärlek och omtanke för att dom finns där dygnet runt för oss och våra familjemedlemmar.

Hej Ann,
Tack så mycket för er vackra och uppskattande recension. Det betyder mycket för oss att få vara en del av era djurs liv, från foder och omvårdnad till de svåra stunderna vid livets slut. Vi är tacksamma för ert förtroende och er fina uppskattning!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man känner sig trygg och omhändertagen…

Man känner sig trygg och omhändertagen i akuta situationer och i de enkla lägena med vaccinationer etc. Jag har upplevt att veterinärer och all personal sett oss, gjort allt för att göra oss bekväma och framförallt ge djuren den bästa möjliga upplevelse av den lite jobbiga saken att gå till veterinären ❤️

Resposta da Evidensia Djursjukvård

Tack så mycket för ert varma och fina omdöme! Det betyder mycket för oss att ni känner er trygga och omhändertagna, oavsett om det gäller akuta situationer eller enklare saker som vaccinationer. Vi strävar alltid efter att göra besöken så bekväma som möjligt för både er och era djur, och det värmer att höra att ni upplever det på det sättet. Tack för förtroendet!

Rekommenderad av annan veterinär

Rekommenderad av annan veterinär
Det positiva betyget stavas Madde fysioterapeut. Vi har haft lite problem med vår dvärgschnauzer men de har Madde fixat på ett kompetent, lugnt och förtroendeingivande sätt. Vi är jättenöjda!

Hej Mårten,
Tack så mycket för ert fina omdöme! Det är fantastiskt att höra att Madde gjort ett så bra jobb med er dvärgschnauzer och att ni känner er nöjda. Vi uppskattar att ni delar er positiva erfarenhet och att ni rekommenderar oss vidare!

Professionell

Professionell, effektiv, kompetent och inkännande personal. Lugna och fina i en svår stund.

10 de abril de 2026

Hej Karin,
Tack så mycket för din fina och värmande feedback! Det betyder mycket för oss att höra att ni upplever vår personal som professionell, effektiv, kompetent och inkännande. Vi strävar alltid efter att vara lugna och stödjande, särskilt i svåra stunder. Vi uppskattar ditt omdöme!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fick en snabb tid då vi var oroliga…

Vi fick en snabb tid då vi var oroliga för våran katt. Veterinären gjorde en relevant undersökning och gav oss konsekventa råd.

Hej Lena,
Tack för er fina feedback! Det är värdefullt att höra att veterinären genomförde en noggrann undersökning och gav er tydliga och konsekventa råd. Vår målsättning är att ge bästa möjliga vård och stöd. Vi värdesätter även tillgänglighet och möjlighet till snabb vård vid behov. Vi uppskattar ert omdöme!

Allt var bra.

Resposta da Evidensia Djursjukvård

Tack för din fina recension!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Känner mig alltid 100% välkommen och…

Känner mig alltid 100% välkommen och jätte trevliga och kunniga sköterskor och veterinärer som man märker har full koll på sitt jobb.

Hej Stefan,
Tack så mycket för din värmande feedback! Det gör oss verkligen glada att höra att ni känner er välkomna och att ni uppskattar våra trevliga och kunniga sköterskor och veterinärer. Vi lägger stor vikt vid hög kompetens för bästa möjliga vård.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Får alltid ett trevligt o proffsigt…

Får alltid ett trevligt o proffsigt bemötande

18 de abril de 2026

Hej Karin,
Tack så mycket för din fina kommentar! Det är underbart att höra att ni alltid får ett trevligt och professionellt bemötande. Vi strävar efter att ge alla våra kunder och patienter den bästa servicen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid välkomnande och trevlig personal.

Hej Suvi,
Tack så mycket för din recension! Vi blir jätteglada att höra att vår personal känns välkomnande och trevlig. Vårt mål är att alla våra patienter ska känna sig trygga och väl omhändertagna.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt lyhörd och profesionell…

Otroligt lyhörd och profesionell personal

Hej Camilla,
Tack så mycket för din fina feedback! Vi blir verkligen glada att höra att ni tycker att vår personal är lyhörd och professionell. Vårt mål är att alltid ge bästa möjliga vård och bemötande, och det värmer att det märks. Välkommen åter!

Professionell och seriös veterinärklinik

Alltid professionellt och bra bemötande och vi uppskattar att vi alltid fått träffa samma veterinär som följer vår katt. Alltid transparenta om kostnader och rekommenderad behandlingsplan framåt, så aldrig några tråkiga överraskningar eller konstigheter.

Hej Annie,
Tack så mycket för er fina recension! Det värmer att höra att ni känner er nöjda med vårt bemötande och vår personal, och att ni uppskattar att ni alltid träffar samma veterinär. Vi strävar efter att vara så transparenta som möjligt och att ge tydliga rekommendationer, så att ni alltid känner er trygga och informerade. Tack för ert förtroende!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevlig personal som tog sig tid…

Trevlig personal som tog sig tid kaninerna

14 de abril de 2026

Hej Katrina,
Tack så mycket för din fina recension! Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattade vår vänliga personal och den tid de tog för kaninerna. Vårt mål är att skapa en trygg och trevlig miljö för både våra gäster och djuren, och det är fantastiskt att höra att vi lyckades med det. Välkommen åter!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tryggt ärligt och professionellt…

Tryggt ärligt och professionellt bemötande. Det är smidigt att ta sig till och från kliniken. En bra kommunikativ hemsida. Bra priser för det man får.
Trevlig engagerad personal.

”När jag och Fina gick därifrån var vi så stolta och nöjda. Katten Fina helt frisk och Matte glad och lugn”.

Hej Therese,
Tack för ditt fina omdöme! Det är härligt att höra att du upplevde ett tryggt, ärligt och professionellt bemötande. Vi är glada att du uppskattade smidigheten, den tydliga hemsidan, priserna och vår engagerade personal. Det värmer att du och Fina lämnade kliniken nöjda och stolta över tillfrisknaden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De tog min hund på allvar och va…

De tog min hund på allvar och va väldigt omhändertagande 🫶🏻 uteslöt inget o kontrollerade de som gick. Vilket visade sig vara väldigt bra .

9 de abril de 2026

Hej Victoria,
Tack för att du delar med dig! Det är verkligen glädjande att höra om hur du upplever att vi tog din hund på allvar, var omhändertagande och noggranna i våra kontroller. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitativ vård för att säkerställa det bästa för din hund.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket nöjd med vårt besök

Mycket nöjd med vårt besök. Tydlig genomgång av vad som skulle göras, bra hantering av hund, ingen stress med något och kompetent personal. (Evidensia Örebro)

14 de abril de 2026

Hej Emma,
Tack så mycket för din fina recension! Vi blir glada att höra att du är nöjd med er upplevelse hos oss på Evidensia Örebro och att du uppskattar vår tydliga genomgång, hantering av hund och den kompetenta personalen. Välkommen tillbaka när du behöver oss!

Johan på Evidensia

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.