Evidensia Djursjukvård Avaliações 945

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick snabb hjälp och vård när vår hund drabbades av ormbett. Fick remiss från hemkliniken som påbörjat behandling och blev sedan intagna på en gång när vi kom fram. Fick sms från veterinären om status... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Egna tidigare erfarenheter. Det är alltid lika trevligt att besöka er och man känner sig alltid välkommen. Som tur är så är 99% av alla besöken för foderköp eller ren social träning för att avdramati... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dyra och det blir alltid merkostnader för att de ska tjäna så mycket som möjligt. Mycket omständigt, skulle fixa pass till min hund, fick vänta länge och fick kontakta flera tidigare veterinärer för a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hade akuttid för min hund och glad att de blev just Valla, toppen veterinär som fick mig att känna mig trygg och gjorde en grundlig undersökning av hans hälta. Kände mig även trygg att han blev kvar... Ver mais

Detalhes da empresa

När ditt djur behöver vård - hjälper vi till med litet som stort. Din familjemedlem är viktig, därför erbjuder Evidensia Djursjukvård allt från vaccinering till avancerade operationer, utredningar och rehabilitering.

Informações de contato

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Mycket bra service

Hej Thomas,
Tack för din positiva feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår service!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket trevlig reception ffa Angelica…

Mycket trevlig reception ffa Angelica och Gustav är en mycket bra veterinär!

27 de março de 2026

Hej Pia,
Tack så mycket för dina fina ord! Vi blir glada av att höra att du uppskattar vår receptionist och veterinär. Det betyder mycket för oss att kunna ge bästa möjliga service och vård- och ert förtroende betyder mycket för hela teamet!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid bra bemötande och bedömningar.

Så duktig personal. Bra bemötande och bedömningar.

Hej Cia,
Tack för ditt omdöme! Det är härligt att höra att du uppskattar vår kunniga personal, deras bra bemötande och noggranna bedömningar. Vi uppskattar ditt förtroende!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Josefine var fantastisk med vår hund…

Josefine var fantastisk med vår hund som inte är så enkel att hantera.

Hej Gréta,
Det är underbart att höra att Josefine var fantastisk med er hund. Tack för att du delar din upplevelse, det glädjer hela teamet!

Bra bemötande och kompetens

Fantastisk veterinär (Henrik) som ställde rätt diagnos som senare bekräftades via DT. Hanterade vår känsliga hund på ett så mjukt och fint sätt. Vi fick också ett bra bemötande från övrig personal som vi träffade under vårt besök. Lugna o fina och kompetenta. (Evidensia Uppsala)

Hej Carina,
Tack för att du delar din fina berättelse. Det är fantastiskt att höra att Henrik ställde rätt diagnos och hanterade er känsliga hund på ett mjukt och fint sätt. Det är också glädjande att ni fick ett bra bemötande från övrig personal som var lugna, trevliga och kompetenta. Ert omdöme betyder mycket för oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket engagerad och kunnig personal

som tog hand om vår dödssjuka hund på ett mycket fint sätt. Han överlevde!

17 de novembro de 2025

Hej Anna-Lena,
Tack för att du delar din berättelse. Det är fantastiskt att höra att vi kunde finnas där för er när det behövdes som mest! Det värmer att veta att vi kunde göra skillnad i en svår tid. Vi uppskattar ert förtroende!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi ringer i panik över vår hund som…

Vi ringer i panik över vår hund som blivit biten av en annan hund några dagar tidigare. Det hade bildats en infektion i såren och bölden sprack. Det hade inte upptäckts då en veterinär kollade dagen efter betten.
När vi ringer (sen lördag kväll)så får vi till svar
-Ni vet om att det är dyrt att komma in den här tiden.
Sa hon med ett litet skratt!? Så känslokallt! Vi bryr oss om hunden!

11 de abril de 2026

Resposta da Evidensia Djursjukvård

Hej Kerstin, tack för att du delar din upplevelse.

Det låter som en väldigt stressande situation, och vi förstår att det måste ha känts jobbigt för er när ni sökte hjälp för er hund. Det är tråkigt att höra att bemötandet upplevdes så.

Vi vill gärna förstå mer om vad som hände och följa upp detta. Du är varmt välkommen att kontakta oss via kundservice@evidensia.se
så att vi kan ta det vidare tillsammans med berörd klinik.

Tack för att du hörde av dig - vi uppskattar att du ger oss möjlighet att följa upp detta.

Vänligen,

Bra och kunnig personal

Trevlig och kunnig personal som verkligen tog bra hand om min åldrande hund under hennes sista halvår i livet och som var ett stort stöd för mig som orolig matte. Speciellt tack för att personalen alltid berömde min hund och talade om hur fin hon var. Sånt värmer en hundägares hjärta!

2 de abril de 2026

Hej Maria,
Tack så mycket för dina uppskattande ord! Det betyder mycket för oss att höra att vår trevliga och kunniga personal kunde ta så bra hand om din hund under hennes sista tid, och att vi kunde vara ett stöd för dig som orolig matte. Vi uppskattar ert förtroende och för att du delar med dig!

Min favoritmottagning!

Trevlig lokal, personalen är toppen! Kunnig, professionell och trygg som har koll på vad som gjorts tidigare. Känner mig alltid väl informerad vid mina besök.

13 de abril de 2026

Hej Matilda,
Tack så mycket för din fina feedback! Det gläder oss att du uppskattar vår trevliga lokal och att du känner dig trygg och väl informerad vid varje besök. Vi strävar efter att vara kunniga och professionella för att ge dig bästa möjliga service. Välkommen tillbaka när du än behöver oss!

Tandvård (katt)

Under en vanlig undersökning förra året upptäckte veterinärerna på Evidensia lite tandköttsinflammation och tandsten hos min katt. Vi bokade en tandrengöring och ganska snabbt efter det försvann inflammationen.

Personalen har varit supertrevlig och hjälpsam både under behandlingen och i planeringen framåt. De har förklarat allt på ett tydligt sätt och verkligen tagit hand om min katt på bästa sätt.

Extra stort tack till tandläkaren på kliniken – Teresia.

30 de março de 2026

Hej Desislava,
Tack så mycket för att du delar med dig av din positiva erfarenhet! Det är fantastiskt att höra att din katt fick den hjälp som behövde och att personalen var så trevlig och tydlig i sin kommunikation. Vi är extra glada att höra att Teresia kunde göra skillnad- hon är verkligen en uppskattad del av vårt team. Välkommen tillbaka när du behöver oss igen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra bemötande av kompetent o engagerad…

Bra bemötande av kompetent o engagerad personal

Hej Camilla,
Tack för din uppskattning! Det är fantastiskt att höra att du upplevde bemötandet som bra och att personalen var kompetent och engagerad. Vi sätter stort värde på att ge god service och att våra medarbetare visar engagemang. Välkommen åter!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

mycket professionellt samt fint…

mycket professionellt samt fint bemotande av oss bada, mig och min katt Simba

3 de abril de 2026

Hej Hiie,
Tack så mycket för dina vänliga ord! Det glädjer oss att höra att ni blev bemötta på ett professionellt och fint sätt, både du och Simba. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och det betyder mycket att du delar med dig!

Jätte bra vetrenär

Jätte bra vetrenär. Trevliga o noggranna och att dom kan köra ut till stallet.ja har min häst på Össjögård ligger nära Ugglarp

7 de abril de 2026

Hej Sussanne,
Tack så mycket för dina vänliga ord! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med vår veterinär, och att vi kan hjälpa till även på plats vid stallet. Vi uppskattar att du delar med dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vänlig och professionellt bemötande av…

Vänlig och professionellt bemötande av mig och min hund. Bra tips och grundlig undersökning.

Hej Alexandra,
Tack så mycket för din fina feedback! Det är härligt att höra att du kände dig väl bemött och att vi kunde ge dig och din hund bra tips och en grundlig undersökning. Vi uppskattar ditt omdöme och förtroende!

Professionell klinik

Vi har gått hos Evidensia i många år. Alltid professionellt och fint bemötande av engagerad och kunnig personal. Vår hund fick även mycket bra vård vid operation och inläggning

Hej Jessica,
Tack så mycket för din fina feedback! Det är fantastiskt att höra att ni har varit nöjda med vår professionella och engagerade personal under alla år. Vi är glada att vi kunde ge er hund den vård som behövde, med operation och inläggning. Välkommen tillbaka närhelst ni behöver oss!

Bästa Evidensia

Annat - (vänligen specificera)

Trevlig personal, bra bemötande

Hej Lotta,
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade vår trevliga personal och det bra bemötandet. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kände mig trygg med att lämna min hund…

Kände mig trygg med att lämna min hund där, han va riktigt sjuk och de va förstående över vår situation och det kändes som de verkligen gjorde allt de kunde under de 3 dygn han va där och läget va ovisst. Nu är han hemma för vidare vård som vi hoppas går vägen.

Hej Malin,
Tack för att du delar din erfarenhet. Det glädjer oss att du kände dig trygg med att lämna din hund hos oss och att vi kunde vara förstående och göra vårt bästa under den svåra tiden. Vi hoppas att din hund mår bättre snart och att allt går vägen. Om du behöver något är du alltid välkommen att höra av dig!

snabbt få hjälp.

snabbt få hjälp.
proffsig o kunnig personal..

12 de abril de 2026

Hej Stefan,
Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att du uppskattar vår snabba hjälp och att du känner att personalen är professionell och kunnig. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kommer alltid att gå till Björn om våra…

Kommer alltid att gå till Björn om våra hundar blir sjuka i framtiden.
Sympatisk och ärlig veterinär med stor kompetens. Har mitt förtroende.

16 de março de 2026

Hej Jessica,
Tack så mycket för dina fina ord och ditt förtroende! Det betyder mycket för oss att du känner dig trygg med Björn och vårt team. Vi finns här för er!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionell kloklippning av morrande liten monsterhund

Lugnt, trevligt och professionellt bemötande vid kloklippning av min lilla motstridiga monsterhund.

Hej Teresia,
Tack så mycket för din uppskattning! Det är glädjande att höra att du upplevde bemötandet som lugnt, trevligt och professionellt. Vi gör vårt bästa för att skapa en trygg och positiv upplevelse för både hundar och ägare. Tack för ert förtroende!

Johan på Evidensia

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.