Fjord Modehus Avaliações 113

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte et par sko, som efter meget lidt brug gik i stykker. Fjord hus bliver ved med at henvise til deres policy om at de kun refunderer hvis varen ikke er brugt 🙄 De vil hverken sende nye eller u... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Breaking News: “Fjord Modehus” skifter navn til “Fjordens Fuskerhus”!!! Jeg fik nedenstående besked efter at have gjort indsigelse ifm. de havde leveret et forkert produkt. “Med hensyn til... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

⸻ Varen kom, men meget dårlig kvalitet Jeg bestilte to kjoler, som så flotte ud online. De blev leveret efter tre uger fra Kina, hvilket ikke var oplyst. Kjolerne ligner ikke billederne, større... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg købte hvad der skulle være to casmere-trøjer til en samlet pris af knap 1000 kr. Håbede, at firmaet med hollandsk adresse kunne erstatte Peter Hahn, som ikke længere sender til DK. Men Fjord Modeh... Ver mais

1,2

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

abbildung gleich

Gerade 2 Pulli,s mit Mutze bekommen,nach Bestellungs abgabe war ich war voll überzeugt ich wurde nur Sch....Ware bekommen den ich wegschmeißen wurde:WAR ABER NICHT SO !.Ware war wie die Abbildung im internet,nocht minderwertig,3 sterne dafür,wegen die lange lieferzeit kein 4 sterne und wegen die Rückgabe bedingungen kein 5 !..gute Ware,schöne Stoff, gute preis..

10 de janeiro de 2026

Absolute failure of service

Absolute failure of service. I don't believe they are allowed to have Google paid adds. Everything that is wrong with today's online shopping.

17 de setembro de 2025

Breaking News

Breaking News: “Fjord Modehus” skifter navn til “Fjordens Fuskerhus”!!!

“Med hensyn til farveproblemet beklager vi forvekslingen. Vi har videresendt din anmodning til den relevante afdeling, og det korrekte grønne par er nu ved at blive arrangeret til forsendelse. Du vil modtage det snarest.”

Nu vil de så alligevel ikke leve op til regler og deres egne ord, så de har afvist at fremsende den bestilte vare.

Kan du lide at blive snydt og taget ved næsen, så skynd dig at lægge en ordre ved “Fjordens Fuskerhus”, der garanterer at du bliver skuffet👏👏👏

4 de setembro de 2025

SVINDEL!!

Ren svindel! Dårlig produktkvalitet og Kina-adresse til returnering, hvor "kundeservice" nu påstår, at de ikke kan finde mine returvarer og derfor ikke kan yde kompensation :-(

10 de junho de 2025

Fusk.

Jeg bestilte 2 par sko og fik den ene hjem først. Jeg fik mine sko i str 38 da de skrev at man skal helst bestille i en større str end man bruger. Det endte med at skoene var for stor. Jeg skriver at jeg ønsker det andet par i str 37 hvis de kunne være hjem inden den dato jeg skulle bruge dem men det kunne de ikke. Derfor beder jeg om at de ikke skal sende det andet par da jeg ikke længere har brug for dem men de vælger alligevel og sende dem uden at spørge om det ok og de sender også i str 38 og ikke 37 som jeg havde bedt om.

12 de julho de 2025

Svindel

Svindel - sælger kinesisk kopivarer af utrolig ringe kvalitet. Returvarer skal sendes til Kina, hvilket koster ca 400kr

1 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi modtog en T shirt fra dem i dag

Vi modtog en T shirt fra dem i dag. I bedste fald vil jeg bedømme den som Temu kvalitet og ydermere er den 2-3 numre for stor.
Men til gengæld har den været meget længe undervejs.
0 stjerner herfra.

31 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Føler mig så dårligt behandlet

Føler mig så dårligt behandlet. Modtog en vare beskadiget. Har sendt den retur for nu lidt over en måned siden og har intet hørt ej heller fra Fjord Mode som jeg har skrevet til efterfølgende.
Forventer selvfølgelig at få alle mine penge retur.

25 de junho de 2025

HANDEL IKKE MED DETTE FIRMA

HANDEL IKKE MED DETTE FIRMA - DET ER FUP OG SVINDEL - DE LEVER IKKE OP TIL DE DANSKE REGLER OM HANDEL PÅ NETTET. MAN FÅR HELLER IKKE DEN VARE MAN HAR BESTILT. JEG BESTILTE SKO OG FIK EN SYNTETISK JOGGINGDRAGT

25 de julho de 2025

Fjord Modehus er organiseret svindel

Ærgerligt, at man er nødt til at give en stjerne herinde.

Jeg er fuldstændig enig i det, som andre anmeldere af dette fupfirma skriver.

Min hustru bestilte for et par uger siden to par "ortopædiske sandaler i læder" på firmaets hjemmeside.

I dag har vi så modtaget to par af det billigste, grimmeste kinesiske platiclort, der på ingen måde ligner hverken beskrivelse eller foto.

Returneringsproceduren er til gengæld både besværlig og dyr.

Vi har lyst til at politianmelde, men ved, at det ikke nytter en skid. Politiet vil aldrig gå ind i det. Til gengæld får man en plet på straffeattesten, hvis man stjæler en vingummibamse i Rema1000.

Fjord Modehus er organiseret svindel, og de får bare lov.

Grotesk!

25 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det værste jeg nogensinde har oplevet…

Det værste jeg nogensinde har oplevet på en "Dansk" hjemmeside.

Jeg bestiller 2 bikinier i meget god tid, inden vi skal på ferie. (Pengene trækkes ved bestilling) De når desværre ikke at komme hjem, da de åbenbart skal komme fra Kina. Ikke oplyst på deres hjemmeside. Da vi kommer hjem fra ferie er der kun kommet en bikini, som så ikke passer. De kan ikke oplyse hvornår eller om den anden bikini kommer på et senere tidspunkt.
Jeg vil gerne sende dem retur, men de skal sendes til Kina, for egen regning. Det er meget besværlig, da der også skal laves toldpapirer og det koster mere end bikinierne er værd.
Tror faktisk Fjord Modelhus er helt velvidende omkring dette og derfor ikke har mange eller slet ikke nogen returneringer, da det ganske enkelt er for besværligt.

Så hold jer langt væk for FJORD MODEHUS - de tager simpelt hen r.... på jer.

650 kroner lige ud af vinduet

21 de julho de 2025

Falsk markedsføring - Varen levede ikke op til beskrivelsen

Overskrift: Varen levede ikke op til beskrivelsen

Anmeldelse:
Jeg bestilte et par sandaler, Mathilde | Ortopædiske sandaler i læder, der blev beskrevet som ortopædiske og lavet i læder. Det produkt, jeg modtog, lever desværre ikke op til den beskrivelse. Materialet virker syntetisk og langt fra den kvalitet, der blev vist og omtalt på hjemmesiden.

Jeg har kontaktet kundeservice med henblik på at returnere varen og få pengene tilbage, da jeg mener, der er tale om vildledende markedsføring.

Webshoppen fremstår dansk, men varen blev tilsyneladende sendt fra Kina, og det er ikke tydeligt ved bestilling. Det er en vigtig oplysning, som burde fremgå klart.

Jeg håber på en løsning, men baseret på min oplevelse kan jeg ikke anbefale webshoppen.

Der laves en indsigelse til banken såfremt jeg ikke får fuld refusion.

14 de julho de 2025

Fusk & svindel

Fusk & svindel

Elendig kvalitet (sko, som ikke ligner produktet på billedet), manglende ordrenummer og bekræftelsesmail (vel ganske belejligt, hvis (når!) man skal sende varerne retur) og lange svartider.
Kan desværre ikke give 0 stjerner.

9 de julho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais