Fjord Modehus Avaliações 113

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte et par sko, som efter meget lidt brug gik i stykker. Fjord hus bliver ved med at henvise til deres policy om at de kun refunderer hvis varen ikke er brugt 🙄 De vil hverken sende nye eller u... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Breaking News: “Fjord Modehus” skifter navn til “Fjordens Fuskerhus”!!! Jeg fik nedenstående besked efter at have gjort indsigelse ifm. de havde leveret et forkert produkt. “Med hensyn til... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

⸻ Varen kom, men meget dårlig kvalitet Jeg bestilte to kjoler, som så flotte ud online. De blev leveret efter tre uger fra Kina, hvilket ikke var oplyst. Kjolerne ligner ikke billederne, større... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg købte hvad der skulle være to casmere-trøjer til en samlet pris af knap 1000 kr. Håbede, at firmaet med hollandsk adresse kunne erstatte Peter Hahn, som ikke længere sender til DK. Men Fjord Modeh... Ver mais

1,2

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Kopivarer

Det tog 12 dage at modtage min solhat og da den ankom var den fladmast da den var presset ind i postkassen.
Den ligner ikke den på billedet - er helt sikker en kopi. Syningen trækker den skæv i skyggen.
Jeg vil ikke anbefale at købe noget fra den hjemmeside!
Penge ud af vinduet!!!

13 de julho de 2025

HOLD JER LANGT VÆK….

HOLD JER LANGT VÆK….

Jeg bestilte 2 par badeshorts til min søn. Efter et par dage går det op for mig hvad det er for en hjemmeside, fremstår dansk…..
Billige Kina produkter, hovedkontor i Holland. Jeg forsøgte og annullere min ordre, det kunne ikke lade sig gøre, hvis jeg ikke var tilfreds med produktet kunne det sendes retur til Kina, som koster meget mere end hvad de badeshorts er værd…HOLD JER ENDELIG VÆK..

9 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mage til dårlig service skal man lede…

Mage til dårlig service skal man lede længe efter. Bestilte et par hjemmesko til 299 kr. Ankom omsider. De er så stive, at de er ubehagelige at gå med. Da jeg ville returnere, fik jeg en adresse i Kina, hvortil de skulle sendes. Den billigste måde, kostede 449 kr!!! HOLD JER LANGT VÆK.

8 de julho de 2025

Svindelfortagende!!!

Svindelfortagende!!!! Kontakt-nummer på hjemmeside eksisterer ikke. Support-email besvares ikke. Firma i Utrecht er fiktiv og modtager kun penge på konto. Varerne, som er de billigste polyester materialer på markedet, sendes direkte fra Kina og skal returneres til producenten i Kina. Pengene er tabt!!!

28 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

⸻ “Skuffende kvalitet og vildledende webshop

Varen kom, men meget dårlig kvalitet

Jeg bestilte to kjoler, som så flotte ud online. De blev leveret efter tre uger fra Kina, hvilket ikke var oplyst. Kjolerne ligner ikke billederne, størrelserne passer ikke, og kvaliteten er meget dårlig. Ingen mærkning i tøjet. Jeg føler mig snydt og kan ikke anbefale butikken

6 de junho de 2025

Halv stjerne

Halv stjerne.
Bestilte ortopædiske sneakers og modtog et par plastik sko!!!
Sendes retur til Kina? NOT koster mere end skoene.

27 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan desværre ikke anbefale Fjord…

Jeg kan desværre ikke anbefale Fjord Modehus.

Jeg bestilte en skjorte som gave, men varen blev først leveret efter 13 dage, og der kom ingen information om forsinkelsen undervejs. Allerede seks dage efter bestilling bad jeg om at annullere ordren, da den endnu ikke var afsendt – men det nægtede de, selvom varen ikke var på lager og stadig ikke var sendt.

Kundeservice var ikke imødekommende, og svarene virkede upersonlige – næsten som om de var genereret af AI. Derudover skal man selv betale for returnering, hvilket gør det endnu mere frustrerende, når man modtager et produkt, der ikke lever op til forventningerne.

Skjorten var af ringe kvalitet og stemte ikke overens med billederne på hjemmesiden.

Til orientering virker deres telefon heller ikke – man får blot en faxtone, når man ringer.

Alt i alt en skuffende oplevelse på både levering, kundeservice, produktkvalitet og kontaktmuligheder. Jeg handler ikke her igen – og kan ikke anbefale andre at gøre det.

27 de junho de 2025

skam hjemmeside

aldrig køb her fra. jeg købte en sweater men så anmeldelserne efter jeg havde lagt bestillingen og var nødt til at true med at kontakte politiet før de annulleret min ordre hvor jeg så fik pengene tilbage

11 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min gamle mor har oplevet det samme

Min gamle mor har oplevet det samme. Hun er ikke så god til at få tjekket trustpilot. Min mor havde bestilt 3XL og får noget der aldrig har været 3XL. Jeg retter henvendelse om, at vi gerne vil returnere, men det skal returneres til KINA. De skriver det fair nok på deres hjemmeside, men jeg tror de færreste regner med dette. Så det er et spildt køb og lige til at smide ud.

9 de junho de 2025

Køb ALDRIG noget her!!

Køb ALDRIG noget her!!! En stjerne har de ikke engang fortjent, men 0000
Du får ikke den vare du har bestilt og selvom det hedder “Fjord-Modehus” kommer leveringen fra Kina. Nøjagtigt som blev vist forleden i TV, unge mennesker i Holland der opretter danske svindel butikker.

13 de junho de 2025

Stort nej tak

Jeg bestilte et par læder sandaler, de sko jeg modtog var et par plastik rædsler af værste kvalitet. Jeg vil på det kraftigste advare mod at handle hos Fjord modehus. Det er Temu med et fancy nordisk klingende navn. De bliver sendt tilbage. Men jeg må indrømme, at jeg tvivler på om jeg nogensinde får mine penge retur. Jeg gider ikke engang at prøve skoene, de kom ikke engang i en æske, men i en flad pose, det er skoene selvsagt også nu. Man skal ikke f.... med kvinder og deres sko, siger det bare🤣

13 de junho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais