Flyhjelp Avaliações 2.530

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fant dem på instagram, flyet var veldig forsinket. Sendte forespørsel, fikk svar med det samme at det var muligens en sak. Enkelt å rapportere. Fikk erstatning og god informasjon underveis om når peng... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mye skjema og sånt som må fylles ut og ting tar litt tid, men det er hos flyselskapet det går treigt. Men det er verdt det! Saken løste seg til slutt og jeg fikk betalt det jeg hadde krav på pga forsi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg ble tipset av en bekjent om Flyhjelp. Vår reise med SAS ble utsatt med ca. 7 timer. Etter reisen gikk jeg inn på flyhjelp.no og la inn detaljene for reisen. Fikk kjapt å vite at det var grunnlag f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vårt fly ble kansellert og vi gikk i uvisshet om hvordan vi skulle komme oss hjem. Reisedagen ble helt ødelagt. Flyhjelp kom jeg tilfeldigvis over på Facebook. Var litt usikker på dette, men kravet gi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços de advocacia

Sobre Flyhjelp

Escrito pela empresa

Flyhjelp er en skandinavisk virksomhet som hjelpe med å sikre økonomisk kompensasjon ved flyforsinkelser, avlysninger og overbookinger. Vi er eksperter på områdets juss og står for kommunikasjonen med flyselskapene, som ofte er tilbakeholdne med å utbetale kompensasjonen, selvom de faktisk har en informasjonsplikt.

www.flyhjelp.no

www.flyghjälp.se

www.flyhjælp.dk

www.lentoapu.fi

Flyhjelp - Bringing justice to travelers

Escrito pela empresa

Ingen utgifter
Hvis kompensasjon uteblir, har vår ytelse vært gratis.
Høy utbetaling
Vi vinner 92% av alle oppstartete saker. Det skyldes at vi er eksperter på det juridiske felt, og er klare til å ta din sak hele veien til retten.
Full erstatning
Vi gir deg hver eneste krone som du har krav på. Vi kan også refundere dine utgifter til hotell, transport samt mat og drikke hvis kvitteringer er beholdt.
God kundeservice
Våre kunder mener at vi har den beste kundeservice fordi vi tar oss tid til hver enkelt kunde, og svarer på mail, chat og telefon. For oss er hver kunde unik.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Rask og effektiv hjelp - til overpris

Rask og effektiv hjelp - men de tok hele 75 Euro fra min refusjon, for å gjøre jobben. Det var helt hinsides dyrt. Jeg fikk ingen opplysning om hva det kostet å bruke dem, så naive meg burde gjort litt bedre research. Føler jeg likevel litt lurt...

3 de março de 2026

Resposta da Flyhjelp

Hei! Det er synd å høre du føler deg lurt, det er ikke vår intensjon. Våre priser er tilgjengelige på hjemmesiden:

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dere er på og purrer da jeg var litt…

Dere er på og purrer da jeg var litt treig med og komme med dokumentasjon. Var litt skeptisk om dette bare var spam. Det var det ikke og jeg fikk veldig god hjelp til erstatning da Widerøe surra med kansellering av avgang og ombooking

26 de outubro de 2025

Det er vi glade for å høre 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ligg unna!!!

Jeg var på et særdeles forsinket wizzairfly sommeren 2024.
Etter et snaut år- 14/5 2025 fikk jeg mail om at flyhjelp hadde overlevert saken til advokater, nøyaktig samme info som jeg nå får mail om 9 måneder senere (6/2-2026). 15/5 2025 fikk jeg mail at advokatene til flyhjelp var igang og jobbet med saken!! Dette er enten altfor dårlig eller svindel. For øvrig- min samboer, som reiste med samme fly, sendte krav direkte til wizzair; hun fikk 400 euro mai 2025 av wizzair. Utrolig at et «profesjonelt» selskap presterer så dårlig.
Det er flaut og pinlig. Dette selskapet skal jeg aldri bruke igjen.

6 de fevereiro de 2026

Resposta da Flyhjelp

Hei! Jeg vil gjerne se nærmere på saken din og gi en forklaring på hva som har skjedd her. Men jeg finner ikke saken din basert på navnet ditt, så jeg håper du kan oppgi saksnummeret ditt 😊 På forhånd takk!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra opplevelse

Da flyet vårt Oslo-Paris ble kansellert, rakk vi ikke neste flight til Karibien. Sendte inn dokumentasjon til Flyhjelp samme dag - og det var svært enkelt. De holdt meg oppdatert gjennom prosessen, og etter 1,5 måned kom pengene vi hadde krav på, minus et fett gebyr. Det høye gebyret er grunnen til at jeg trekker én stjerne. Nå har flyselskapene (i hvert fall AirFrance) gjort det så lett å fremsette krav, at jeg er lurer på om jeg kunne sendt inn samme dokumentasjon til dem, og sluppet å betale. Men det vet jeg ikke.

11 de fevereiro de 2026

Resposta da Flyhjelp

Takk for tilbakemelding 😊 Du kan gjerne prøve å sende kravet selv neste gang og bruke oss hvis du får avslag. Det er veldig forskjellig fra sak til sak hvor villige de er til å samarbeide.

Grunnen til at prisene våre er satt som de er, er at vi ikke tar oss betalt hvis det ikke kommer en utbetaling på saken. Vi har denne prismodellen slik at alle skal ha muligheten til å prøve saken sin, uavhengig av økonomiske ressurser.

Vi tar også saker til retten uten at det er noen økonomisk risiko for kunden da vi dekker alle sakskostnader, gebyrer og utgifter til advokat 😊

Hurra for flyhjelp:

Etter to fånyttes forsøk på å klage direkte til flyseslakapet, prøvde jeg omsider flyhjelp. Så glad for at jeg gjorde det. Ryddig og mye raskere enn jeg hadde forventet. Anbefales.:)

9 de fevereiro de 2026

Resposta da Flyhjelp

Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe deg ❤️

Brukervennlig og rask

Det var utrolig lett å bruke Flyhjelp. Rask respons, og fikk gjennom mitt krav ila kort tid. Anbefales.

5 de fevereiro de 2026

Takk 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fikk god hjelp av Flyhjelp etter…

Fikk god hjelp av Flyhjelp etter flyselskapet avviste søknad om refusjon etter forsinkelse. Flyhjelp holdt meg oppdatert under hele prosessen.

28 de janeiro de 2026

Det er vi glade for å høre 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjempe enkel og ryddig saksgang

Kjempe enkel og ryddig saksgang, bare å lene seg tilbake å vente på utbetaling. Informative oppdateringer underveis.

1 de janeiro de 2026

Så bra å høre 😊 Takk!

Anbefaler absolutt flyhjelp

Anbefaler absolutt flyhjelp! Trudde aldri jeg skulle nå frem med krav til SAS, men det gikk veien takket være flyhjelp! De har vært ryddige og informert meg hele veien om hvordan saken min lå ann. Takk❤️

28 de janeiro de 2026

Resposta da Flyhjelp

Det er veldig hyggelig å høre ❤️

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais