Virkelig relevant og informativ vejledning inden køb af 5 billetter til Anfield. Hurtige svartider, og løbende info. op til afrejse. Billetter til tiden og præcis hvad vi havde bedt om. Kan varmt anbe... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig god service og vejledning, så var det nemt at tage på fodboldtur. Hurtige svar og alt var som det skulle være. Så vender helt sikkert retur en anden god gang.
A empresa respondeu
alt var som aftalt. fik hurtigt svar på alle relevante spørgsmål
A empresa respondeu
Hos FODBOLD-EVENT brænder vi for at skabe uforglemmelige fodboldoplevelser. Med mange års erfaring fra rejsebranchen og et dedikeret hold, sørger vi for personlig service fra første kontakt til du er hjemme igen. Vi skræddersyer hver rejse, så du får præcis den kamp, den stemning og den oplevelse, du drømmer om – hvad enten det er et klassisk derby, Champions League-magien eller en hel weekend i fodboldens tegn. Vi tror på troværdighed og tryghed i rejsen. Derfor er vi medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 3398), så du kan booke med ro i maven. Hos os får du ikke blot billetter og hotel – du får en samlet oplevelse, hvor detaljerne er gennemtænkte, og hvor vi altid står klar til at hjælpe. FODBOLD-EVENT – din garanti for store øjeblikke, skræddersyede fodboldrejser og service i verdensklasse.
Klintebakken 28, 6933, Kibæk, Dinamarca
Stor hjælp før og under fodboldturen. Der var hurtig respons ved spørgsmål.
Vi fik hjælp til at give vores to sønner to fantastiske fodboldture i konfirmationsgaver. En varm anbefaling herfra.

Resposta da Fodbold-Event
Første gang på fodboldtur men helt sikkert ikke sidste. Vi tog til Anfield og så Liverpool mod Brentford. Topfodbold og kanon stemning på og omkring stadion. Vi fik nogle fantastiske pladser. Thomas’ rådgivning og svar på vores maaange spørgsmål var også i top. Vi følte os trygge og i gode hænder hele vejen igennem. Go’ tur til andre Fodbold-Event-rejsende.

Resposta da Fodbold-Event
Lige hjemkommet fra Formel 1 på Spa. Jeg bestilte billetterne ved Thomas, og han havde skaffet super gode billetter(siddepladser), vi kunne simpelthen ikke have sat et bedre sted. Samtidig anbefalede han et super hotel i Liége, hvor der virkelig var "value for money". Tøv ikke med at lade Fodbold-Event bestille jeres tur til F1.

Resposta da Fodbold-Event
Bestilte billetter til AS Roma - Genoa til 5 personer. Fik valget mellem 2 placeringer og valgte en placering på langsiden ned mod hjørnet. Perfekte pladser. Vi havde billetterne ca. 7 dage før kampstart. Der var styr på alle detaljer, og kan trygt anbefale at bruge fodbold-Event.dk. Super hurtig og god service

Liverpool- Wolves.
Super service fra start til slut,
Vil klart anbefale Thomas til enhver tid⚽️

Resposta da Fodbold-Event
Har haft Thomas til at booke billetter til en Arsenal kamp. Både bestillingen, vores spørgsmål op til afgang, samt billetter til kampen har fungeret helt som planlagt.

Resposta da Fodbold-Event
Lige vendt hjem fra en rigtig god tur i Birmingham hvor vi så Aston Villa VS. Tottenham. Turen planlagt af Thomas som var rigtig god til at komme med forskellige muligheder, hver gang jeg kontaktede ham.
Alt var som det skulle være, godt hotel i Birmingham. Billetter fik vi nogle dage før på mail. Pre-match var noget af bedste jeg har set med god mad, og øl, vand og Vin incl.
Alt i alt en rigtig god oplevelse og vil bestemt bestille her igen.

alt var som aftalt.
fik hurtigt svar på alle relevante spørgsmål

Resposta da Fodbold-Event
Fandt tilfældigvis Fodbold-Event på google, og fortryder ikke at jeg valgte dem til at hjælpe med min rejse til Barcelona.
Thomas hjalp med opsætning af turen, med god kommunikation, udførelse og godt flow, som fungerede super godt.
Klart en anbefaling herfra.

Resposta da Fodbold-Event
Super god oplevelse med Fodbold-Event.dk. Kommunikation, udførelse og generelt flow fungerede bare super godt. De varmeste anbefalinger herfra.
Nicolai

Resposta da Fodbold-Event
Jeg var blevet anbefalet Fodbold-Event af en ven.
Vi var 3 der skulle af sted Mig min søn og barnebarn.
Jeg ringede til Thomas og forklarede
at det var en gave til mit barnebarn.
Vi fik en oplevelse for livet takket være Thomas på intet tidspunk var der der slinger i valsen når man ringede med spørsmål blev det klaret
Gode billetter til kampen rimeligt godt hotel alt klappede også resultatet Liverpool 3 West Ham 1

Resposta da Fodbold-Event
Haft fornøjelsen at få hjælp fra Thomas Fodbold-event.dk til vores Man U kamp sidste weekend. Han er effektiv, hurtig på at svare tilbage og alt service har været helt i top. Billetter og setuppet har bare være plug and play og alt kørte lige igennem til kampen (på nær resultatet😜). Har prøvet andre kampe gennem andre og det her har absolut været det nemmeste og bedste. 5 stjerner herfra 👍

Resposta da Fodbold-Event
Jeg kontaktede dem med en forespørgsel om billetter til Formel 1 og andre arrangementer, og jeg må sige, at deres kundeservice overraskede mig positivt!
Fodbold-event.dk reagerede hurtigt på min henvendelse og gav mig ikke blot den information, jeg havde brug for, men også en følelse af personlig opmærksomhed. Deres hurtige svar og villighed til at besvare mine spørgsmål gjorde hele forskellen for mig.
Desuden fik jeg fat i nogle virkelig fantastiske billetter til Formel 1, og andre arrangementer, de tilbyder, var bestemt også fristende! Jeg var virkelig imponeret over deres udvalg og kvalitet af billetter.
Alt i alt var min oplevelse med Fodbold-event.dk yderst positiv. Deres hurtige respons, opmærksomme kundeservice og fremragende billetter får mig til at føle mig tryg ved at handle med dem igen i fremtiden. Jeg kan varmt anbefale Fodbold-event.dk til alle sports- og evententusiaster derude!
Tak igen, Fodbold-event.dk, for en fantastisk oplevelse!

Formel 1 Østrig
Min datter og jeg købte billetter gennem fodbold-event til Formel 1 i Østrig. Lige fra starten fik vi en super service og fantastisk kommunikation. Det var en perfekt oplevelse for us. Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller billetter gennem fodbold-events.

Resposta da Fodbold-Event
God service og kommunikation undervejs.
Vi havde en god tur og der var ingen problemer ift. kamp og billetter. Det var dejligt at få billetterne i god tid på e-mail.

Chelsea - Everton
Min kone og jeg var ovre og se Chelsea - Everton. Og alt fungere perfekt. Både fly, hotel og kampbilletter.
Kan kun anbefale denne virksomhed. Det er ikke sidste gang vi bruger Fodbold-Event.dk

Resposta da Fodbold-Event
Fodbold event dannede rammerne for en virkelig fed tur til London.
Det var tæt på at der blev svaret hurtigt og på alle tider af døgnet, selv da vi lige havde nogle rettelser til turen.
Kan varmt anbefale dem og vil helt sikkert bruge dem igen!

Resposta da Fodbold-Event
Fodbold tur til München med kampbilleter og hotel der spillede max 25/2-27/2-23 og så 3-0 til Bayern⚽️❤️
Altid hurtige svar fra fodbold event så kan varmt anbefale dem.
Næste tur er bestilt og turen går til Barcelona

Resposta da Fodbold-Event
Lige kommet hjem efter den vildeste oplevelse på Anfield, med en solid sejr i et merseyside derby.
Jeg kontaktede fodbold-events, da sådanne billetter ellers var umuligt at skaffe. Efter er hurtigt svar fra dem fik jeg mulighed for at købe nogle af de bedste billetter på stadion. De kunne ovenikøbet svare på alle relevante spørgsmål omkring det praktiske ved at gå på station, samt give ekstra fif. Jeg vil helt sikkert henvende mig her igen hvis jeg skal på fodbold rejse igen!!

Resposta da Fodbold-Event
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.