Fuhrmanns Brudekjoler Avaliações 294

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg blev taget godt imod, vejledningen i forhold til style var super god og konstruktiv, og der var absolut intet pres fra sælgeren om at købe mine kjoler hos dem. Jeg er meget glad for min oplevekse... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var inde og skulle finde kjolen den 25/4-2026 og sikke en oplevelse 🥹 blev taget imod med åbne arme, blev både set og hørt samtidig med deres professionelle feedback. De tog sig mega godt af min... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg besøgte Fuhrmanns d. 25/4, hvor jeg havde en fantastisk og ikke mindst behagelig oplevelse. Der var tid og plads til at prøve mange kjoler, og jeg blev vejledt både ærligt og professionelt. Jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse hos Fuhrmanns, da jeg skulle finde brudekjolen til min mands og min kirkevelsignelse. Jeg havde et par kjoler fra hjemmesiden jeg gerne ville prøve og sa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Vestidos de Noiva
  2. Loja de noivas

Escrito pela empresa

Fuhrmanns Brudekjoler er stedet, hvor drømme bliver til virkelighed. Vi skaber en unik og personlig oplevelse for hver eneste brud – med håndplukkede kjoler fra eksklusive designere og en atmosfære fyldt med ro, æstetik og kærlighed til detaljen. Hos os handler det ikke kun om at finde en kjole, men om at føle sig som den bedste udgave af sig selv. Fra første prøvning til sidste tilpasning står vi klar til at gøre din rejse mod bryllupsdagen uforglemmelig. Velkommen til Fuhrmanns – Danmarks førende brudebutik.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

At finde sin brudekjole er en kæmpe…

At finde sin brudekjole er en kæmpe beslutning. Det kan vi alle blive enige om. Men det jeg oplevede, syntes jeg ikke levede op til mine forventninger. Fuhrmanns forsøgte at ændre min tid to gange! allerede der, gik noget af min forventning af. Første gang var da det sneede helt vildt og der frabedte folk om at køre ud. Fik ringet til dem og ændrede dagen til en anden fra min bestilte tid som var kl. 15.00 til kl. 13 for som Malene sagde, du har jo betalt for to timer og vi lukker jo kl. 15. En uge senere ca. ringede Louise og spurgte om jeg ikke kunne ændre tiden til kl. 14.00 i stedet, så ville jeg jo ikke få de to timer. Så jeg blev stående på kl. 13.00. Jeg havde booket en to timers prøvning hvor der var sørget for chips, chokolade og Noda for mine veninder og mor. Det var der intet galt i. Men da Louise og jeg gik ud for finde kjoler, spurgte hun til mit prisniveau og da det er et havebryllup jeg skal holde, vil jeg ikke betalt en formue. Så mit budget er sat til 4000-4500.- der ændrede Louise total ansigtsudtryk og sagde at så blev det de kjoler som de gerne vil af med og som de ville sælge til mit prisniveau! æv tænkte jeg, sikke en kommentar.. Men Louise fandt nogle stykker som jeg kunne passe, men nogle af dem var i stykker inde i kjolen og andre var for små. Jeg stod til sidst mellem 3 og da vi spurgte til prisen, kostede de alle lige pludselig 5000.- stk. en time tidligere var Louise klar på at sælge den ene til 4000.- kr. Malene kom ind, for at komme med hjælpende ord og hun stillede mig det spørgsmål, når du sidder i aften og tænker på de 3 kjoler du har tilbage, hvilken en af dem ville du så sidst tænke på - jeg svarede den jeg havde på - jamen så har du jo valgt din kjole. en slags omvendt psykologi.... det endte med, at jeg ikke købte noget og sagde jeg skal tænke over det.. men du skal tænke hurtigt for kjolerne bliver solgt hurtigt.. Jeg følte ikke at oplevelsen var den bedste da de fik budgettet af vide og det gjorde mig ked af det. Alle burde behandles lige uanset budget.

18 de fevereiro de 2026
logotipo da Fuhrmanns Brudekjoler

Resposta da Fuhrmanns Brudekjoler

Kære Christina

Først og fremmest tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at læse, at du ikke sad tilbage med den følelse, vi altid ønsker at give vores brude. At finde sin brudekjole er en stor beslutning, og det skal være en tryg og særlig oplevelse.
Vi vil dog gerne knytte et par ord til forløbet, så rammerne omkring dagen også er tydelige for andre, der læser med.
Vedrørende ændring af tider: Første gang skyldtes det kraftigt snevejr, hvor der blev frarådet udkørsel, og vi fandt sammen en ny dag. Den efterfølgende forespørgsel om at rykke tiden fra kl. 13 til kl. 14 skyldtes sygdom i vinterperioden – noget mange virksomheder desværre rammes af. Det var på ingen måde ensbetydende med, at din prøvning ville blive forkortet. Du havde naturligvis stadig haft to timer, og vi var indstillet på at blive længere, så du fik den fulde oplevelse.
Alle brude er velkomne hos os – uanset budget og bryllupsdato – og vi strækker os altid så langt, vi overhovedet kan, for at finde den helt rigtige kjole.
Da vores kjoler som udgangspunkt ligger fra 6.000 kr. og opefter (hvilket fremgår af både vores Instagram-bio og vores hjemmeside, hvor alle priser er synlige), krævede det ekstra kreativitet fra vores side at finde modeller, vi kunne undvære, som både passede størrelsesmæssigt og kunne sælges inden for dit budget. Louise gik derfor målrettet i gang med at finde de kjoler, hvor vi havde mulighed for at lave en særlig løsning – herunder også helt nye 2026-modeller, som vi valgte at tilbyde til en reduceret pris for at imødekomme dig bedst muligt.
De tre kjoler, du stod imellem til sidst, havde en højere oprindelig pris, og vi kunne reelt ikke gå under 5.000 kr. Da vi mærkede din tvivl, valgte vi alligevel at strække os yderligere og tilbød 4.500 kr., hvis det kunne gøre forskellen og sende dig glad ud ad døren.
Når vi informerer om, at en kjole kan blive solgt, hvis man vælger at vente, er det ikke for at presse – men fordi samplekjoler findes i ét eksemplar. I den prisklasse var det ikke muligt at bestille en ny hjem som alternativ.

Spørgsmålet om, hvilken kjole du ville være mest ked af blev solgt, var udelukkende ment som en hjælp i beslutningsprocessen – et redskab mange brude faktisk finder afklarende.
Hvis man drømmer om at finde en kjole til en ekstra god pris, anbefaler vi at holde øje med vores sample sales, som vi afholder et par gange om året. Her samler vi alle udvalgte prøvekjoler på stativer, så man nemt og hurtigt kan danne sig et overblik over både stil, størrelser og priser. I perioden op til disse arrangementer fremviser vi også de kjoler, der sættes ned, så man har mulighed for at forberede sig i forhold til model, pasform og budget.

Vi beklager oprigtigt, hvis du ikke følte dig mødt, som vi havde ønsket. Det har aldrig været vores intention, og vi ønsker dig en helt fantastisk bryllupsdag og alt det bedste fremover 🤍
De bedste hilsner
Malene og Louise - Fuhrmanns brudekjoler

Katrine var den bedste

Katrine var den bedste.
Hun var så sød og gav sig virkelig tid. Hun var positiv og sagde alt det rigtige.
Kan kun varmt anbefale stedet.
Så mange smukke kjoler 🙏😍

21 de fevereiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fint men mangler str.

Det var en fin butik med sødt personale, hvilket trækker anmeldelsen op. Men jeg synes godt nok, det var ærgerligt at køre en time for ikke at kunne passe 80% af kjolerne.
Jeg er str 44, og vurderede derfor at der naturligvis måtte være flere kjoler at vælge imellem.
Hvis de kun har str til str 34-40, bør de skrive det på forhånd. Det var lidt spild at prøve en masse kjoler, jeg ikke kunne passe, så kunne slet ik fornemme hvordan de ville sidde. Hjælperen var sød nok i den time vi havde for hun kunne jo ikke gøre fra eller til, men det virker bare ret kikset ikke at skrive det på deres hjemmeside eller når man booker.

21 de fevereiro de 2026
logotipo da Fuhrmanns Brudekjoler

Resposta da Fuhrmanns Brudekjoler

Kære Babette

Tusind tak for din anmeldelse – og for dine pæne ord om både butikken og personalet 🤍 Det betyder meget for os.

Vi er kede af at høre, at du ikke oplevede at have det udvalg, du havde forventet. Vi har desværre kun én prøvemodel af hver kjole, og når vi indkøber, forsøger vi at vælge størrelser, der kan favne bredest muligt. Derfor ligger størstedelen af vores prøvemodeller i str. 40/42. Det gør, at mindre størrelser ofte kan tilpasses med klemmer i ryggen, samtidig med at brude omkring str. 42–44 stadig kan få en realistisk fornemmelse af pasformen.

Vi har også et udvalg i str. 44–50, men vi vil gerne være ærlige og sige, at især i de mere tætsiddende modeller er det et område, vi arbejder på at forbedre. Din feedback er derfor både relevant og værdsat – og vi tager den helt sikkert med os, når vi skal købe nye kjoler hjem.

Vi er oprigtigt kede af, at du kørte en time uden at få den oplevelse, du havde håbet på. Det er bestemt ikke vores intention, at nogen skal føle, deres tid er spildt. Vi vil meget gerne tilbyde dig en ny prøvning med en af vores erfarne stylister samt en flaske bobler på vores regning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – det hjælper os med at blive bedre.

De varmeste hilsner
Team Fuhrmanns Brudekjoler 🤍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse at besøge…

Fantastisk oplevelse at besøge Fuhrmanns!
Rejste fra bornholm for at besøge Fuhrmanns i april sidste år og fandt MIN drømmekjole og fik den bedste service og oplevelse.
I går hentede jeg min kjole og mave fornemmelsen var der bare stadigvæk.
Rigtigt god service igen og vejledning i forhold til styling.

Følte mig så tryg i deres hænder og vil anbefale Fuhrmanns til andre kommende brude ❤️

19 de fevereiro de 2026

En tryg oplevelse✨

At prøve kjoler hos Fuhrmanns var en enormt behagelig oplevelse, jeg følte mig set og hørt. Der var intet forventningspres i forhold til endeligt valg af kjole og jeg gik derfra med en oplevelse af stor forståelse for at jeg lige skulle tygge på den endelige beslutning.
Anmeldelse på opfordring af butikken.

15 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sådan en dejlig oplevelse!

Jeg valgte min kjole i går eftermiddags og sikke en oplevelse! Jeg følte mig meget, meget tryg og mødt af Hanne. Det er en kæmpe beslutning af vælge KJOLEN og det gav Hanne virkelig plads til. Det var sjovt og let og jeg fik god sparring og oplevelsen af stor tålmodighed. Så kæmpe tak for oplevelsen og det føltes helt rigtigt. Jeg har været andre steder, som ikke kunne måle sig med dette. Både udvalget af kjoler, men også Hanne!

5 de fevereiro de 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos, da jeg var inde og prøve brudekjoler sammen med min søster. Vi blev mødt af Sofie, som var både sød og utrolig dygtig – hun gjorde oplevelsen helt speciel. Det var også dejligt, at man først kunne gå lidt rundt og kigge selv, inden man prøvede kjolerne, hvilket ikke er noget, man kan hos alle steder. Butikken er flot, kjolerne er smukke og findes i alle prislejer, og personalet er virkelig søde og imødekommende. Kan varmt anbefales!

31 de janeiro de 2026

Drømmekjolen fandt mig hos Fuhrmanns

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

I søndags havde jeg fornøjelsen af at kigge efter min drømmebrudekjole hos Fuhrmanns og det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg fik vejledning og hjælp af dygtige Malene, som var både imødekommende, ærlig og professionel – man følte sig virkelig tryg hele vejen🫶🏼

Jeg elskede, at vi havde mulighed for at gå rundt i butikken og se kjolerne helt tæt på og allerede ved den første kjole vidste jeg, at det var den rette. Som Malene sagde: når kjolen er den rigtige, er der ikke et sekunds tvivl – og det kunne jeg kun give hende ret i!👏🏼

Jeg kan varmt anbefale Fuhrmanns til alle brude, der ønsker en personlig og professionel oplevelse, hvor drømmekjolen faktisk findes👰🏼‍♀️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var inde og prøve brudekjole…

Jeg var inde og prøve brudekjole tilbage i november og har været derinde i dag, hvor en veninde skulle prøve brudekjole og begge gange har været en 10/10 oplevelse. Udvalget af kjoler er simpelthen så godt og man kan mærke de er nøje udvalgt ud fra kvalitet, forskellighed og ikke mindst pris. Malene er simpelthen så dygtig og kompetent. Hun forstår fuldt ud hvad man ønsker, lytter og kommer med ideer og kjoler som man måske ikke selv havde valgt. Hun er opmærksom og fuldt tilstedeværende, men giver samtidig også selvskabtet mulighed for at sidde og snakke. Ville anbefale alle en fuhrmannkjole ❤️

30 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ovenud lykkelig for min kjole

Ovenud lykkelig for min kjole! Jeg kan næsten ikke vente til, at den kommer hjem til mig.
Tak til Fuhrmanns for rigtig god betjening og hjælp. Jeg fik lov at prøve en masse forskellige kjoler og fik god tid til at prøve mine favoritter igen og igen, indtil jeg endelig besluttede mig for drømmekjolen😍
Kæmpe anbefaling herfra ❤️

24 de janeiro de 2026

Nærvær, empati og faglighed

Det var en meget tryg og omsorgsfuld imødekommenhed jeg blev mødt af.
Der var en høj faglighed og respektfuld tilgang til mig og mine ønsker.
Det var bestemt en uforglemmelig oplevelse jeg og mine kære havde i den afsatte 1 1/2 time, med plads til grin og latter.
Jeg takker i hvert fald for en fantastisk oplevelse ♥️

24 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde den allerbedste oplevelse hos…

Jeg havde den allerbedste oplevelse hos Furhmann. Udvalget af kjoler er helt enestående med ufatteligt mange smukke kjoler, og de ansatte var utrolig søde, professionelle og hurtige til at fornemme, hvad der klædte mig bedst. Jeg følte mig virkelig set og i trygge hænder hele vejen igennem. jeg gik der fra med den flotteste kjole! ❤️ så mange tak!

10 de outubro de 2025

Fuldstændig fantastisk oplevelse

Fuldstændig fantastisk oplevelse. Jeg bliver mødt af det sødeste smil så snart de åbner, og alle mand jeg havde taget med, blev budt hjertevarmt velkommen.

Der gik ikke længe fra da vi kom ind, til at jeg faktisk stod og prøvede min allerførste brudekjole. Til trods for at jeg faktisk var enormt nervøs, fik hun mig til at føle mig så smuk, men allermest helt vildt tryg.

Hun guidede mig, og gav mig så kyndig og behagelig en oplevelse, at jeg endte med at give hende et stort kram da jeg havde købt kjolén.

Jeg vil anbefale alle kommende brude om at prøve brudekjoler hos FUHRMANNS - I vil absolut ikke fortryde det.

7 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået en virkelig god betjening…

Jeg har fået en virkelig god betjening hos Fuhrmanns af de søde kvinder i butikken. De har været så hjælpsomme og jeg har fået hurtigt svar på alle mine henvendelser.
Butikken er smuk og der er et stort udvalg af så fine kjoler. De leverer den oplevelse og service man som kommende brud ønsker sig og jeg er taknemmelig for den hjælp jeg har fået i jagten på kjolen.

18 de novembro de 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse.
Jeg havde inden min aftale hørt virkelig meget godt om butikken og der er mange i min omgangskreds som har fundet deres kjole hos Fuhrmanns. Jeg havde ikke selv været der, men tænkte at jeg ville starte lokalt i min jagt på min kjole. Fra vi blev mødt i døren en søndag formiddag af en sød og smilende Louise, til lokalet hvor jeg prøvede kjoler, til udvalget af smukke kjoler. Selv da min kærlighed faldt på en kjole som var uden for mit budget blev der lige regnet på det og vi fandt en fantastisk løsning så kjolen blev købt og betalt på stedet. Louise vidste med det samme hvad der var det rigtige ud fra mine ønsker og hun udfordrede mig også til at prøve noget forskelligt. Jeg kan ikke rose stedet nok fra deres lækre lokaler til fantastiske konsulenter! Havde jeg kunne give 10 stjerner havde de også fået dem.

26 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais