Fuhrmanns Brudekjoler Avaliações 294

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg blev taget godt imod, vejledningen i forhold til style var super god og konstruktiv, og der var absolut intet pres fra sælgeren om at købe mine kjoler hos dem. Jeg er meget glad for min oplevekse... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var inde og skulle finde kjolen den 25/4-2026 og sikke en oplevelse 🥹 blev taget imod med åbne arme, blev både set og hørt samtidig med deres professionelle feedback. De tog sig mega godt af min... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg besøgte Fuhrmanns d. 25/4, hvor jeg havde en fantastisk og ikke mindst behagelig oplevelse. Der var tid og plads til at prøve mange kjoler, og jeg blev vejledt både ærligt og professionelt. Jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse hos Fuhrmanns, da jeg skulle finde brudekjolen til min mands og min kirkevelsignelse. Jeg havde et par kjoler fra hjemmesiden jeg gerne ville prøve og sa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Vestidos de Noiva
  2. Loja de noivas

Escrito pela empresa

Fuhrmanns Brudekjoler er stedet, hvor drømme bliver til virkelighed. Vi skaber en unik og personlig oplevelse for hver eneste brud – med håndplukkede kjoler fra eksklusive designere og en atmosfære fyldt med ro, æstetik og kærlighed til detaljen. Hos os handler det ikke kun om at finde en kjole, men om at føle sig som den bedste udgave af sig selv. Fra første prøvning til sidste tilpasning står vi klar til at gøre din rejse mod bryllupsdagen uforglemmelig. Velkommen til Fuhrmanns – Danmarks førende brudebutik.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Anbefalelsesværdig 🙌🏼

Efter en lidt ærgerlig oplevelse hos en anden brudekjoleforhandler tog jeg til Fuhrmanns, hvor jeg håbede, at jeg kunne få en bedre oplevelse. Og det må man sige, at jeg gjorde!
Lige fra starten følte jeg mig i meget gode hænder. Jeg havde forberedt mig hjemmefra, så jeg havde nogle billeder af kjoler fra deres hjemmeside med, og de blev fundet frem med det samme, og jeg fik også lov til at gå rundt for at kigge selv.
Nu kan jeg ikke huske, hvad stylisten hed (😰), men hun var supergod og hjalp mig virkelig meget. Hun var meget hjælpsom og fleksibel.
De har en afdeling med kjoler til under 10.000, hvilket er superfint, hvis man gerne vil have et overblik over, hvad man kan få for pengene.

Jeg kan kun anbefale at tage et smut til Køge 🙌🏼 Kæmpe tak!

25 de novembro de 2023

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.
Alle i butikken er så i mødekommende.
Min datter fik hjælp til at finde den helt rigtige konfirmationskjole af Camilla. En fantastisk kvinde som hurtigst skabte et trygt rum for min datter.
Vi fandt den flotteste kjole til den store dag❤️
Tusind tak for en helt igennem god oplevelse.

9 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde den bedste oplevelse

Jeg havde den bedste oplevelse hos Fuhrmanns. Lokalerne var så flotte og kjolerne ligeså. Jeg fik prøvet alle de kjoler jeg ville og personalet var rigtig flinke og personlige. Jeg fandt min kjole og vil klart anbefale andre at besøge Fuhrmanns.
TAK <3

4 de novembro de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lidt rodet ankomst og for få modeller

Det var en rigtig fin oplevelse for min datter. Men vores ankomst var lidt rodet, da jeg ikke føler vi blev hjulpet 100 procent. Vi skulle selv kigge, dette kan være noget overvældende, da der var flere andre der prøvede kjoler. Om det er mine forventninger, da vi havde betalt ekstra for dette tænkte jeg. Vores ekspedient var sød og rar.
Min datter bruger lidt større str og der var ikke et meget stort udvalg, hvilket jeg synes er en stor fejl. Alle piger bør kunne prøve alle kjoler. Det var vores held at lige præcist den hun havde set var hjemme i hendes størrelse, så oplevelsen blev fin. Men det kunne være gået knapt så godt, da der reelt kun var 3-4 hun kunne prøve.

4 de novembro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg besøgte Fuhrmanns brudekjoler med…

Jeg besøgte Fuhrmanns brudekjoler med det formål at finde den perfekte brudekjole til min store dag. Jeg må sige, at jeg havde en positiv oplevelse med personalet. De var yderst hjælpsomme, venlige og imødekommende, og de gjorde deres bedste for at guide mig gennem processen.

Desværre blev jeg lidt skuffet over udvalget af brudekjoler, især når det kom til stilarter og størrelser. Jeg havde forventet at se et større udvalg, og jeg følte, at der var begrænsninger i forhold til, hvad de havde at tilbyde som jeg kunne prøve på. Det kan være en god idé at tjekke deres hjemmeside, inden du besøger butikken, for at se, om de har kjoler, der passer til dine præferencer.

3 de fevereiro de 2023

Varm anbefaling herfra

Varm anbefaling herfra!
Jeg havde booket prøvning til Januar 2023 og tog min familie med. Der var plads til høj stemning, tårer og en masse latter. Rikke var min go-to-person og hun gjorde sit job mere en forrygende. Han formåede at lytte til mine behov og holdt sig ikke tilbage med sin ærlige mening når jeg havde en kjole på. Tilpasningen gik også super fint og kjolen var klar til tiden. Blev gift i juli 2023.

Har dog haft udfordringer med, at renseriet ville tage i mod kjolen, fordi kjolen er markeret med rensnings-forklaringer af meget ældre dato, som renseriet ikke længere arbejder med.

21 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tredje gang er lykkens gang

Tredje gang er lykkens gang. Jeg havde ikke de største forventninger inden jeg kom, men jeg blev positiv overrasket! Vi blev taget rigtig fint imod, og følte os hurtig hjemme, idet vi fik lov til at gå frit rundt og kigge på kjolerne. Jeg havde den bedste ekspedient til at hjælpe mig. Hun er samtidig stedets skrædder, så hun kunne svare på alle mine spørgsmål! Hun var virkelig behagelig, sød, dygtig og sjov!
Jeg går meget op i service, og dette var uden tvivl den bedste service jeg havde fået. Jeg vil helt sikkert anbefale Fuhrmanns til enhver brud!

26 de outubro de 2023

Super skøn brudekjoleprøvning

Super skøn brudekjoleprøvning, de er søde, nærværende, og giver sig tid til at forstå ens ønsker og behov.

Havde ikke regnet med at finde en kjole, der passede så godt, første gang jeg skulle ud at kigge - men de har et rigtigt stort udvalg og er gode til at finde ting i både forskellige og ens stilarter, så man kan prøve en masse og stille og roligt tune sig ind på, hvad man vil have.

Dem før os blev 15 minutter længere, men vi fik 15 minutter oveni bagefter - og lidt tid i prøverummet til lige at snakke tingene igennem og fejre. De er super fleksible og vil gerne have, man går hjem med det rigtige.

Jeg er så glad for, at jeg valgte Fuhrmanns!

28 de outubro de 2023

Virkelig fantastisk oplevelse hos Fuhrmanns

Vores datter var til prøvning af konfirmationskjoler hos Fuhrmanns. Det var en fantastisk dejlig oplevelse. Vores ekspedient var så sød, nærværende og opmærksom og gav sig god tid. De andre ekspedienter var også søde og imødekommende på en varm og behagelig måde - man føler sig velkommen og godt tilpas. Vores datter fik valgt den fineste konfirmationskjole. Hun valgte også et smukt lille bælte til kjolen og fineste hårpynt - som hun bare glæder sig til at bære på sin store dag.
Tusinde tak. Vi kan varmt anbefale Fuhrmanns.

21 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Værste service 0 Stjerner

Valgte Fuhrmanns da vi for knap 2 år siden købte konfirmationskjole der til min ældste Datter. Dengang fik vi 5 stjernet service, og min Datter følte sig set og hørt. Men denne her gang med min mindste Datter kan man ikke klage over servicen, for der var ingen service. Vi havde booket tid, og min Datter havde glædet sig meget. Men vi og især min Datter følte os kun til besvær, hende der skulle hjælpe havde mere travlt med alt andet i butikken, end at hjælpe os, til dette skal siges at der ikke var andre kunder i butikken i den time vi var der. Aldrig har jeg oplevet sådan en elendig behandling, for 2 år siden havde jeg anbefalet butikken til andre, men nu vil jeg aldrig som i aldrig anbefale dem til nogen. Og en ting er helt sikker vi sætter aldrig vores ben i den butik mere. Derfor valgte vi også at købe min Datters konfirmationskjole i en anden butik i dag, hvor de virkelig ved hvad god service og kundepleje er.
De formåede at vise, hvordan man skal have kunden især unge konfirmander i centrum, spørge ind til deres behov og ønsker, og virkelig bare sørge for, at min Datter følte sig set og hørt og blive den smukkeste konfirmand. Så kunne jeg give en halv stjerne så fik de kun det, måske de i butikken fremadrettet skulle lære deres personale lidt om hvad service, og især god service er.

18 de outubro de 2023

Kære Henriette,
Jeg er rigtig ked af, at læse din anmeldelse af vores butik. Jeg kan kun beklage mange gange, at i ikke har følt, at vi har levet op til jeres forventninger.
Vi ligger stor vægt på kundeservice og give vores kunder den service og vejledning de har brug for. Så derfor kan jeg kun beklage igen, at dette ikke har været tilfældet hos jer.

Vi ønsker dig og din datter en rigtig god konfirmation.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Stor service, personalet giver plads til reflektion og er samtidig meget støttende i valg af kjole.
Hyggeligt sted. Føler sig velkommen og særlig.

17 de outubro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Desværre en rigtig øv-oplevelse med ekspedienten

Det var en dejlig stor butik, og mine veninder og jeg fik tildelt et flot rum med den champagne og chokolade, jeg havde bestilt. Jeg fik lov til at gå rundt i butikken med ekspedienten, der hjalp mig, og vælge kjoler ud, som jeg gerne ville prøve. Det var ret fint.

Jeg prøvede en del forskellige kjoler, da det var første dag, jeg var ude og kigge. Men ud over at være - og måske i virkeligheden fordi hun var - en halv time forsinket, virkede hun til at havde meget lidt overskud til os, og mine ønsker for aftalen var mere til besvær end gavn.
Hun fremstod irritabel og kort for hovedet, og som aftalen gled hen blev vores spørgsmål besvaret med lettere spydighed og hendes måde at lukke gardinerne til prøverummet utålmodig.
Også noget så simpelt som lige at træde udenfor og give mig privatliv og ro til at skifte ind og ud af kjolerne var tilsidesat for effektivitet og tempo.
Det fik både mine gæster og mig til at føle os enormt utilpasse og pressede, og det påvirkede desværre oplevelsen af dagen betydeligt.
Kjolerne var enormt smukke men ingen af dem gav mig den der brude-følelse, hvilket bare gjorde hende mere frustreret, og tonen fik først en anden klang, da der endelig var en, jeg syntes rigtig godt om. Og jeg forstår, hun også prøver at spore sig ind på mine ønsker, men er rigtige og forkerte måder at gøre det - passiv-agressivt eller med kærlighed.
Nu har jeg været tre andre steder, og ved alle dem er jeg blevet mødt med meget rolige, overvejende, lyttende kvinder, der respekterede processen og de overvejelser og følelser, der er forbundet med at købe en brudekjole. Jeg er i hvert fald glad for, Fuhrmanns ikke var den eneste butik, jeg har besøgt.

7 de outubro de 2023

Kære Nina,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi beklager mange gange, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Det var en travl lørdag og vi beklager forsinkelsen.
Vi har fuld forståelse og kan kun blive bedre og lære af vores kunders oplevelser.

Vi ønsker dig et dejligt bryllup.

Super god oplevelse

Super god oplevelse, jeg havde den skønneste konsulent, en klar anbefaling her fra ❤️❤️

7 de outubro de 2023

Kære Sofie,

Tusind tak for din positive tilbagemelding! Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse med os. Det betyder meget for os at kunne levere den bedste service til vores kunder! ❤️

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse! Hanne var rigtig god til at lytte til mine ønsker og tanker omkring hvordan min kjole skulle være.
Jeg følte mig tryg og i gode hænder hos Hanne og jeg er ret sikker på, at jeg kommer tilbage efter kjolen :-)

23 de setembro de 2023

Kære Jeanette,

Hvor er vi bare glade for at høre om din positive oplevelse med Hanne! Det er altid vores mission at sikre, at hver kunde føler sig hørt og tryg, når de vælger en kjole hos os. Din tilfredshed er vores største belønning. Vi ser frem til at hjælpe dig med kjolen, når den tid kommer! ❤️

Fantastisk oplevelse og service

Det var en fantastisk oplevelse og endte også med at finde den helt rigtige kjole.
Der bliver gjort rigtig meget ud af en god og personlig vejledning, og kun vist kjoler inden for ens budget.
Stylisten var virkelig god til at læse min stil og smag, og endte med at hente en kjole hun lige var kommet til at tænke på og det var bare den helt rigtige.

10 de agosto de 2023

Kære Mette,

Hvor er det skønt at høre om din positive oplevelse! At finde den helt rigtige brudekjole er en særlig oplevelse, og vi er utrolig glade for at kunne være en del af den rejse med dig. Tillykke med brudekjolevalget, og vi håber, at du får den bedste dag i den! ❤️

Team Fuhrmanns

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais