Jeg blev taget godt imod, vejledningen i forhold til style var super god og konstruktiv, og der var absolut intet pres fra sælgeren om at købe mine kjoler hos dem. Jeg er meget glad for min oplevekse... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg var inde og skulle finde kjolen den 25/4-2026 og sikke en oplevelse 🥹 blev taget imod med åbne arme, blev både set og hørt samtidig med deres professionelle feedback. De tog sig mega godt af min... Ver mais
Jeg besøgte Fuhrmanns d. 25/4, hvor jeg havde en fantastisk og ikke mindst behagelig oplevelse. Der var tid og plads til at prøve mange kjoler, og jeg blev vejledt både ærligt og professionelt. Jeg... Ver mais
Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse hos Fuhrmanns, da jeg skulle finde brudekjolen til min mands og min kirkevelsignelse. Jeg havde et par kjoler fra hjemmesiden jeg gerne ville prøve og sa... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Fuhrmanns Brudekjoler er stedet, hvor drømme bliver til virkelighed. Vi skaber en unik og personlig oplevelse for hver eneste brud – med håndplukkede kjoler fra eksklusive designere og en atmosfære fyldt med ro, æstetik og kærlighed til detaljen. Hos os handler det ikke kun om at finde en kjole, men om at føle sig som den bedste udgave af sig selv. Fra første prøvning til sidste tilpasning står vi klar til at gøre din rejse mod bryllupsdagen uforglemmelig. Velkommen til Fuhrmanns – Danmarks førende brudebutik.
Informações de contato
Theilgaards Alle 6, 4600, Køge, Dinamarca
- info@fuhrmanns.dk
- fuhrmanns.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse hos Fuhrmanns brudekjoler. Sofie var fantastisk til at hjælpe mig igennem processen og gav mig god tid til at træffe den helt rigtige beslutning. Rigtig god service hele vejen igennem!

Resposta da Fuhrmanns Brudekjoler
Fantastisk oplevelse med suite og god service
Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos Fuhrmanns. Da jeg kom for at prøve brudekjoler, fik jeg og dem jeg havde med en hel suite for os selv, hvilket gjorde oplevelsen meget mere privat og hyggeligt, end hvad jeg har oplevet andre steder. Derudover var der et fantastisk udvalg af kjoler og rigtig god service. Efter at have været ude og kigge/prøve i forskellige brudekjolebutikker, var jeg rigtig glad for, at jeg fandt den helt rigtige hos fuhrmanns efter blot 1,5 time.

Resposta da Fuhrmanns Brudekjoler
Personlig og nærværende service!
Fuhrmanns gjorde mig tryg i processen i, at finde min smukke brudekjole! Selvom jeg var i andre butikker også, var jeg aldrig i tvivl efter mit første besøg her! Personlig og nærværende service og prøvning, der er lige det jeg havde brug for da min store beslutning skulle træffes! Og nu kan jeg kun glæde mig til at få min kjole hjem og tilpasse den 100%! Kun de varmeste anbefalinger herfra!
Hurtig og effektiv levering
Fantastisk kjole og fantastisk hjælp🤍
Jeg havde en super god oplevelse hos…
Jeg havde en super god oplevelse hos jer! Vi var heldige at få hjælp af Sofie, hun var super sød og forstående og kom hurtigt ind på hvilken type kjole som passede til mig.
Jeg kommer nok igen til en runde 2, da jeg er splittet da de har så mange flotte kjoler 😍 jeg prøvede nok 7-8 kjoler på den tid jeg var der. Jeg endte med at være fan af den type jeg ikke havde forventet !

Så god service
En helt igennem fantastisk oplevelse. Hun var så sød og hjælpsom og gjorde alt for at tilpasse og ændre lidt på den kjole jeg havde så den blev helt perfekt og lige som jeg havde drømt om. Dejlige omgivelser og ingen stress, så der var tid og rum til at mærke efter om det var den helt rigtige kjole. Jeg kan kun anbefale et besøg hos dem.

En ØV oplevelse!
Vi skulle i dag hente min datters konfirmations jakkesæt. Sød og venlig ung kvinde der hjalp os med at måle op og bestille tøjet, hvor vi i dag skulle rette til og få tøjet med hjem. Det viste sig, at ærmerne var for korte, noget de havde oplevet flere gange før, fra leverandøren. De prøvede ihærdigt med en blondekant eller sågar nye ærme i et andet stof.. for at skjule denne fadæse som ikke kunne retfærdiggøre stumpe ærme på en jakke.
Meget kedelig oplevelse, især for min datter!! Om det var leverandøren eller ukyndig personale det vides ikke, men i orden var det ikke!
Fint sted, men få tjekket jeres kjole, jakke, bukser i god tid før i skal bruge det, da vores oplevelse er at de ikke lever op til formåen.
Søde og enormt kompetente
Søde og rare medarbejdere - bliver budt velkommen og man ved heletiden hvordan man skal forholde sig i en lidt uvant situation 😊 verdens smukkeste kjoler!
Virkelig god oplevelse hos Fuhrmanns
Virkelig god oplevelse hos Fuhrmanns. Jeg er ikke en kjoleshopping-type og havde lidt "frygtet" det. Al frygt blevet manet til jorden med det samme og jeg blev taget så godt igennem hele oplevelsen. Prøvningen var meget karakteriseret af der blev lyttet hvad der var vigtigt for mig, kjoler der udelukkende passede godt til min kropstype og samtidig blev jeg udfordret, så jeg fik øjnene op for kjoler jeg ellers ikke ville have skænket en tanke ☺️
Jeg gik derfra med brudekjole i hus og er så taknemmelig for hele oplevelsen var god og tryg.

Fantastisk service
Hvis jeg kunne give jer 10 stjerner fik i det ⭐️
Fantastisk service begge gange jeg har købt kjole.
Første gang mødte jeg fie i bageren og fik en ekstra tid til sample sale selvom der ikke var flere ledige tider tilbage.
Kom over og havde en fantastisk prøvning med Hanne, og fandt den helt rigtige kjole (følte jeg lige der)
Men som månederne gik blev jeg i tvivl om det var kjoLEN og bookede derfor en ny tid til ny prøvning
Kom ind igår til en prøvning hos Camilla, fik igen den bedste service og behandling
Jeg sidder stadig 24 timer efter og kan ikke stoppe med at smile - fandt ikke bare kjoLEN men havde det mest fantastiske (og underholdende) kjoleprøvning fyldt med ekspertise, nærvær og god humor af ekspedienter der føles som om de er eksperter i at læse en kommende brud..
Jeg vil anbefale jer til hele verden 🤩🌸
Det var en brand varm kjoleprøvning og jeg fløjter stadig “here comes the bride”
Kæmpe ros til både Hanne og Camilla 👍🏼

Fuldstændig fantastisk sted
Fuldstændig fantastisk sted! Kæmpe udvalg af smukke kjoler og en uovertruffet service og betjening! Camilla hjalp mig med at finde den kjole, jeg skal giftes i og det er jeg mega taknemlig for! Hun er skide god!

Resposta da Fuhrmanns Brudekjoler
Jeg havde et rigtig dejligt besøg hos…
Jeg havde et rigtig dejligt besøg hos Fuhrmanns, hvor jeg blev taget imod af en rigtig sød og professionel ekspedient. Vi fik lov at gå og kigge på alle kjolerne, hvilket for mig betød, at jeg følte mig meget mere sikker i mit valg af kjole, for jeg vidste, hvad jeg valgte fra. Meget sød og dygtig betjening, som hjalp med at se mulighederne i kjolerne, hvis der var noget, der kunne ændres.
Hyggelig og fin butik med privat prøverum. Rigtig god oplevelse, hvor jeg gik hjem og havde valgt den perfekte kjole til mig.

Fin oplevelse 😍👰🏼♀️
Tak for en rigtig fin oplevelse som førte til valg af den smukkeste brudekjole 😍
Rigtig flot butik med mange forskellige kjoler og stort prøverum 😌 stor anbefaling herfra!

Fremragende service under brudekjoleprøvning
Stort udvalg af kjoler og servicemindet personale i topklasse. God plads og diskret tilbagetrukkent omklædningsrum til mig og mine veninder under prøvning. Særlig stor tak til Camilla, for en god og behagelig brudekjole prøvning. Hun gav sig tid og var god til at gennemskue hvilke kjoler der var min stil. Vil klart anbefale stedet til andre veninder

Resposta da Fuhrmanns Brudekjoler
Jeg havde en virkelig god oplevelse, kan anbefales 👍🏻
Jeg havde en virkelig god oplevelse med at købe min brudekjole hos jer.
God vejledning, stort udvalg (på trods af jeg skulle have kjolen med mig hjem med det samme)
Jeg havde mine to børn med og de blev også inddraget, og taget godt imod.
Vi endte også med at købe en fin brudepige kjole til min datter. Hvor det også var god hjælp og vejledning.
Alt i alt en super oplevelse.

Fantastisk service
Fantastisk service, søde og hjælpsomme medarbejdere, der hjalp min datter til at finde den rette konfirmationskjole.
Vi vil varmt anbefale Fuhrmanns Brudekjoler

Rigtig god oplevelse!!
Rigtig god oplevelse!!
Dejligt med at sted hvor man kan få lov at få korrigeret kjolerne, så de bliver tilpasset efter ens ønsker og drømme.

Verdens bedste service
Verdens bedste service! Især kæmpe tak til Camilla som hjalp mig med at finde min drømmekjole, hun er virkelig rar, lytter til en, sød og sjov! Og SÅ professionel, det var så rart, og man føler sig bare hørt og set og i mega gode hænder. Vil anbefale butikken til alle!
Tak!
Jeg glæder mig så meget til at stå i min smukke smukke kjole🙏🏼🥹

Resposta da Fuhrmanns Brudekjoler
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.