Fuhrmanns Brudekjoler Avaliações 294

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg blev taget godt imod, vejledningen i forhold til style var super god og konstruktiv, og der var absolut intet pres fra sælgeren om at købe mine kjoler hos dem. Jeg er meget glad for min oplevekse... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var inde og skulle finde kjolen den 25/4-2026 og sikke en oplevelse 🥹 blev taget imod med åbne arme, blev både set og hørt samtidig med deres professionelle feedback. De tog sig mega godt af min... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg besøgte Fuhrmanns d. 25/4, hvor jeg havde en fantastisk og ikke mindst behagelig oplevelse. Der var tid og plads til at prøve mange kjoler, og jeg blev vejledt både ærligt og professionelt. Jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse hos Fuhrmanns, da jeg skulle finde brudekjolen til min mands og min kirkevelsignelse. Jeg havde et par kjoler fra hjemmesiden jeg gerne ville prøve og sa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Vestidos de Noiva
  2. Loja de noivas

Escrito pela empresa

Fuhrmanns Brudekjoler er stedet, hvor drømme bliver til virkelighed. Vi skaber en unik og personlig oplevelse for hver eneste brud – med håndplukkede kjoler fra eksklusive designere og en atmosfære fyldt med ro, æstetik og kærlighed til detaljen. Hos os handler det ikke kun om at finde en kjole, men om at føle sig som den bedste udgave af sig selv. Fra første prøvning til sidste tilpasning står vi klar til at gøre din rejse mod bryllupsdagen uforglemmelig. Velkommen til Fuhrmanns – Danmarks førende brudebutik.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse hos Fuhrmanns brudekjoler. Sofie var fantastisk til at hjælpe mig igennem processen og gav mig god tid til at træffe den helt rigtige beslutning. Rigtig god service hele vejen igennem!

23 de setembro de 2023

Kære Ida-Marie,

Tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at Sofie har kunnet assistere og vejlede dig igennem hele processen. At finde den perfekte brudekjole er en speciel begivenhed, og vi er stolte over at være en del af den. Vi sætter stor pris på din feedback, og vi vil altid bestræbe os på at yde den bedste service til vores kunder ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse med suite og god service

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos Fuhrmanns. Da jeg kom for at prøve brudekjoler, fik jeg og dem jeg havde med en hel suite for os selv, hvilket gjorde oplevelsen meget mere privat og hyggeligt, end hvad jeg har oplevet andre steder. Derudover var der et fantastisk udvalg af kjoler og rigtig god service. Efter at have været ude og kigge/prøve i forskellige brudekjolebutikker, var jeg rigtig glad for, at jeg fandt den helt rigtige hos fuhrmanns efter blot 1,5 time.

20 de setembro de 2023

Kære Caroline,

Tak for dine varme ord! Vi er så glade for at høre om din positive oplevelse i vores suite. Det er vigtigt for os at give vores brude en speciel atmosfære, hvor de kan føle sig afslappede og nyde øjeblikket. Vi ønsker dig alt det bedste på din store dag og takker for at du valgte Fuhrmanns ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personlig og nærværende service!

Fuhrmanns gjorde mig tryg i processen i, at finde min smukke brudekjole! Selvom jeg var i andre butikker også, var jeg aldrig i tvivl efter mit første besøg her! Personlig og nærværende service og prøvning, der er lige det jeg havde brug for da min store beslutning skulle træffes! Og nu kan jeg kun glæde mig til at få min kjole hjem og tilpasse den 100%! Kun de varmeste anbefalinger herfra!

31 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en super god oplevelse hos…

Jeg havde en super god oplevelse hos jer! Vi var heldige at få hjælp af Sofie, hun var super sød og forstående og kom hurtigt ind på hvilken type kjole som passede til mig.
Jeg kommer nok igen til en runde 2, da jeg er splittet da de har så mange flotte kjoler 😍 jeg prøvede nok 7-8 kjoler på den tid jeg var der. Jeg endte med at være fan af den type jeg ikke havde forventet !

28 de junho de 2023

Kære Lee,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at Sofie kunne hjælpe dig med at finde den perfekte kjole. Vores mission er altid at sikre, at vores kunder føler sig hørt og forstået, og vi er så glade for, at vi har kunnet leve op til det ❤️

Tak fordi du valgte Fuhrmanns Brudekjoler til at hjælpe dig med at finde brudekjolen til din store dag.

Så god service

En helt igennem fantastisk oplevelse. Hun var så sød og hjælpsom og gjorde alt for at tilpasse og ændre lidt på den kjole jeg havde så den blev helt perfekt og lige som jeg havde drømt om. Dejlige omgivelser og ingen stress, så der var tid og rum til at mærke efter om det var den helt rigtige kjole. Jeg kan kun anbefale et besøg hos dem.

24 de junho de 2023

Kære Christina,

Vi er utroligt taknemmelige for din varme og rosende anmeldelse! Det er vores største ønske at give hver eneste kunde en fantastisk oplevelse, og vi er dybt beærede over, at vi har været i stand til at opfylde dine drømme for din perfekte brudekjole.

Vi tror på vigtigheden af at have tid og rum til at træffe den rette beslutning, og vi er glade for at høre, at du satte pris på netop det.

Vi er beærede over at have været en del af din rejse og ser frem til at hjælpe mange flere brude med at finde deres drømmekjole.

Tusind tak for at du delte din oplevelse og for dit besøg hos os ❤️

De bedste hilsner,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god service

15 de junho de 2023

Kære Marianne,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og leveringstid ❤️

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

En ØV oplevelse!

Vi skulle i dag hente min datters konfirmations jakkesæt. Sød og venlig ung kvinde der hjalp os med at måle op og bestille tøjet, hvor vi i dag skulle rette til og få tøjet med hjem. Det viste sig, at ærmerne var for korte, noget de havde oplevet flere gange før, fra leverandøren. De prøvede ihærdigt med en blondekant eller sågar nye ærme i et andet stof.. for at skjule denne fadæse som ikke kunne retfærdiggøre stumpe ærme på en jakke.
Meget kedelig oplevelse, især for min datter!! Om det var leverandøren eller ukyndig personale det vides ikke, men i orden var det ikke!
Fint sted, men få tjekket jeres kjole, jakke, bukser i god tid før i skal bruge det, da vores oplevelse er at de ikke lever op til formåen.

4 de maio de 2023

Virkelig god oplevelse hos Fuhrmanns

Virkelig god oplevelse hos Fuhrmanns. Jeg er ikke en kjoleshopping-type og havde lidt "frygtet" det. Al frygt blevet manet til jorden med det samme og jeg blev taget så godt igennem hele oplevelsen. Prøvningen var meget karakteriseret af der blev lyttet hvad der var vigtigt for mig, kjoler der udelukkende passede godt til min kropstype og samtidig blev jeg udfordret, så jeg fik øjnene op for kjoler jeg ellers ikke ville have skænket en tanke ☺️

Jeg gik derfra med brudekjole i hus og er så taknemmelig for hele oplevelsen var god og tryg.

1 de abril de 2023

Kære Simone,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse af din oplevelse hos os. Vi er så glade for at høre, at du havde en virkelig god oplevelse og at al frygt blev manet til jorden med det samme. Vi er også glade for at høre, at prøvningen var karakteriseret af at der blev lyttet til, hvad der var vigtigt for dig ❤️

Vi er så glade for at høre, at du gik derfra med en brudekjole i hus og at du følte hele oplevelsen var god og tryg. Det betyder meget for os at give vores kunder en god oplevelse, især når det kan være udfordrende at finde den perfekte kjole.

Endnu engang tak for din smukke anmeldelse!

Fantastisk service

Hvis jeg kunne give jer 10 stjerner fik i det ⭐️

Fantastisk service begge gange jeg har købt kjole.

Første gang mødte jeg fie i bageren og fik en ekstra tid til sample sale selvom der ikke var flere ledige tider tilbage.
Kom over og havde en fantastisk prøvning med Hanne, og fandt den helt rigtige kjole (følte jeg lige der)

Men som månederne gik blev jeg i tvivl om det var kjoLEN og bookede derfor en ny tid til ny prøvning

Kom ind igår til en prøvning hos Camilla, fik igen den bedste service og behandling

Jeg sidder stadig 24 timer efter og kan ikke stoppe med at smile - fandt ikke bare kjoLEN men havde det mest fantastiske (og underholdende) kjoleprøvning fyldt med ekspertise, nærvær og god humor af ekspedienter der føles som om de er eksperter i at læse en kommende brud..

Jeg vil anbefale jer til hele verden 🤩🌸

Det var en brand varm kjoleprøvning og jeg fløjter stadig “here comes the bride”

Kæmpe ros til både Hanne og Camilla 👍🏼

18 de março de 2023

Kære Mie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af din oplevelse hos os. Det betyder så meget for os at høre, at du ville give os 10 stjerner, og at vores fantastiske service både fra Hanne og Camilla var til din tilfredshed ❤️

Vi er glade for at høre, at du følte dig velkommen og at du havde en god oplevelse både første gang til sample sale og igen senere til ny prøvning med Camilla. Vi sætter en ære i at have vores kunder i fokus og det betyder meget for os at høre, at du følte dig som en del af vores brudekjole-familie.

Vi er meget taknemmelige for din anbefaling til hele verden og vil gøre vores bedste for at give alle vores kunder den samme fantastiske oplevelse ❤️

Endnu engang tak for din smukke anmeldelse!

Fuldstændig fantastisk sted

Fuldstændig fantastisk sted! Kæmpe udvalg af smukke kjoler og en uovertruffet service og betjening! Camilla hjalp mig med at finde den kjole, jeg skal giftes i og det er jeg mega taknemlig for! Hun er skide god!

18 de março de 2023

Kære Monique,

Mange tak for din dejlige anmeldelse af din oplevelse hos os. Vi er så glade for at høre, at du fandt vores sted fantastisk og at vores kæmpe udvalg af smukke kjoler og uovertrufne service og betjening var til din tilfredshed! ❤️

Vi er også stolte af vores dygtige og engagerede team, og det betyder meget for os at høre, at Camilla var i stand til at hjælpe dig med at finde dén kjole, du skal giftes i. Vi vil videregive din tak til hende og fortælle hende, hvor meget du værdsatte hendes hjælp og ekspertise.

Endnu engang tak for din anmeldelse!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde et rigtig dejligt besøg hos…

Jeg havde et rigtig dejligt besøg hos Fuhrmanns, hvor jeg blev taget imod af en rigtig sød og professionel ekspedient. Vi fik lov at gå og kigge på alle kjolerne, hvilket for mig betød, at jeg følte mig meget mere sikker i mit valg af kjole, for jeg vidste, hvad jeg valgte fra. Meget sød og dygtig betjening, som hjalp med at se mulighederne i kjolerne, hvis der var noget, der kunne ændres.
Hyggelig og fin butik med privat prøverum. Rigtig god oplevelse, hvor jeg gik hjem og havde valgt den perfekte kjole til mig.

11 de março de 2023

Kære Anna,

Mange tak for din dejlige anmeldelse af din oplevelse hos os. Vi er så glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores ekspedient og at vores store udvalg af kjoler var med til at give dig tryghed i dit valg af kjole ❤️

Vi er også glade for at høre, at du fandt vores betjening sød og dygtig. Vi bestræber os altid på at have kunderne i første række og hjælpe med at se mulighederne i kjolerne.

Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse og at du fandt den perfekte kjole hos os. Endnu engang mange tak for din anmeldelse!

Fin oplevelse 😍👰🏼‍♀️

Tak for en rigtig fin oplevelse som førte til valg af den smukkeste brudekjole 😍
Rigtig flot butik med mange forskellige kjoler og stort prøverum 😌 stor anbefaling herfra!

25 de fevereiro de 2023

Kære Sofie,

Vi vil gerne takke dig for din søde anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse hos Fuhrmanns Brudekjoler. Vi er så glade for at høre, at du fandt den smukkeste brudekjole hos os og at vores store udvalg af kjoler og prøverum var til din tilfredshed.

Vi bestræber os altid på at have kunderne i første række, og det betyder meget for os at høre, at vores indsats blev bemærket. Vi er også taknemmelige for at du vil anbefale os til andre, og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at dine venner og bekendte også får en god oplevelse hos os.

Endnu engang tusind tak for din anmeldelse!

Fremragende service under brudekjoleprøvning

Stort udvalg af kjoler og servicemindet personale i topklasse. God plads og diskret tilbagetrukkent omklædningsrum til mig og mine veninder under prøvning. Særlig stor tak til Camilla, for en god og behagelig brudekjole prøvning. Hun gav sig tid og var god til at gennemskue hvilke kjoler der var min stil. Vil klart anbefale stedet til andre veninder

24 de fevereiro de 2023

Kære Camilla,

Vi er så glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse hos os Fuhrmanns Brudekjoler. Det betyder virkelig meget for os at høre, at vores store udvalg af kjoler og vores servicemindede personale var til din hjælp. Vi er også glade for at høre, at du fandt prøvningen behagelig.

Vi vil videregive din tak til Camilla. Hun vil blive beæret over at høre, at hun hjalp med at finde den perfekte kjole til dig. Vi stræber efter at give vores kunder den bedste oplevelse, så det er altid dejligt at høre, når kunderne er glade og tilfredse.

Vi takker dig også for at anbefale os til dine veninder. Det betyder meget for os, og vi håber at se dem i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en virkelig god oplevelse, kan anbefales 👍🏻

Jeg havde en virkelig god oplevelse med at købe min brudekjole hos jer.
God vejledning, stort udvalg (på trods af jeg skulle have kjolen med mig hjem med det samme)
Jeg havde mine to børn med og de blev også inddraget, og taget godt imod.
Vi endte også med at købe en fin brudepige kjole til min datter. Hvor det også var god hjælp og vejledning.
Alt i alt en super oplevelse.

6 de fevereiro de 2023

Kære Louise,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at have valgt at købe din brudekjole hos os! Vi er glade for at høre, at du fik en god oplevelse og at du følte dig godt taget imod af vores medarbejdere. Vi er også glade for at høre, at dine børn også blev taget godt imod - det er vigtigt for os, at alle føler sig velkomne i vores butik!

Vi er glade for at have kunnet hjælpe dig med at finde din drømmekjole, og det er dejligt at høre, at vores udvalg og vejledning var tilfredsstillende. Vi er også glade for at I endte med at finde en fin brudepige kjole til din datter.

Endnu engang tak for den flotte anmeldelse og for at have valgt Fuhrmanns Brudekjoler.

Fantastisk service

Fantastisk service, søde og hjælpsomme medarbejdere, der hjalp min datter til at finde den rette konfirmationskjole.
Vi vil varmt anbefale Fuhrmanns Brudekjoler

Kære Karina,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse af vores butik! Vi er så glade for at høre, at du og din datter havde en god oplevelse hos os, og at vores søde og hjælpsomme medarbejdere kunne hjælpe jer med at finde den rette konfirmationskjole. Det er vores mål at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og det betyder meget for os at høre, at vi har levet op til jeres forventninger.

Tak for at anbefale os videre, det sætter vi stor pris på. Vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe vores kunder med at finde den perfekte kjole til deres store dag.

Endnu engang tak for din positive feedback!

Rigtig god oplevelse!!

Rigtig god oplevelse!!
Dejligt med at sted hvor man kan få lov at få korrigeret kjolerne, så de bliver tilpasset efter ens ønsker og drømme.

Kære Tanja,

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores butik! Vi er glade for at høre, at du havde en rigtig god oplevelse hos os. Vi er glade for, at du kunne lide muligheden for at få korrigeret dine kjoler, så de blev tilpasset efter dine ønsker og drømme. Vi vil altid gøre vores bedste for at imødekomme vores kunders behov og ønsker, og det er derfor dejligt at høre, at vi har ramt rigtigt hos dig.

Endnu engang tak for din positive feedback!

Verdens bedste service

Verdens bedste service! Især kæmpe tak til Camilla som hjalp mig med at finde min drømmekjole, hun er virkelig rar, lytter til en, sød og sjov! Og SÅ professionel, det var så rart, og man føler sig bare hørt og set og i mega gode hænder. Vil anbefale butikken til alle!
Tak!
Jeg glæder mig så meget til at stå i min smukke smukke kjole🙏🏼🥹

Kære Celina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og flotte ord om vores butik og Camilla! Det er virkelig dejligt at høre, at du har oplevet verdens bedste service og at Camilla har været så hjælpsom og professionel. Vi er glade for, at du har følt dig set og hørt i vores butik, og vi sætter stor pris på din anbefaling. Vi er sikre på, at du vil stråle i din smukke kjole!

Endnu engang tusind tak for din positive feedback!

Team Fuhrmanns

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais