Dit zijn oplichters. Betaal NIET. Deze partij gebruikt verschillende namen om mensen geld af te troggelen met nep-aanmaningen. Een andere handelsnaam is TerminationExperts die slinkse trucs gebr... Ver mais
Swiftdebtassist
Veja o que dizem as avaliações
Genau das gleiche wie in manchen Kommentaren! 32€ Ursprungsforderung und dann 40€ Mahngebühr, im Namen von Terminal Experts wird gehandelt, beides Betrugsmaschen sowohl von Innkasso wie auch der... Ver mais
Varning – Blufföretag som skickar falska fakturor! SwiftDebtAssist, tidigare känt som Termination Expert, är ett oseriöst företag som lurar människor med falska fakturor. De påstår att man har in... Ver mais
Is dit een echt bedrijf. Hun dreigbrieven staan op gewoon papier zonder hoofding, zonder gegevens. Ondertussen vragen ze al 20 euro meer, incassokosten. Ze dreigen met verdere stappen. Ik zou Terminat... Ver mais
Melding over gerechtsbode doen bij…
Melding over gerechtsbode doen bij inspectie justitie en veiligheid, ze staan nml geregistreerd bij justis als legaal incasso bedrijf en bij veel meldingen gaat de inspectie een onderzoek doen naar ze. Dus melden!
Hoop dat die 32 euro van ze het waard…
Hoop dat die 32 euro van ze het waard is 😂 zulke mensen komen hun karma nog wel tegen echt te triest gewoon als je hier moet werken
Zoek een echte baan
Een mail ontvangen op het account van mijn overleden vader met een betalingsverzoek vanuit Termination Experts. Waaaarom zou iemand willen betalen via een amateuristisch bedrijf die er nog de hoofdprijs ook voor vraagt. Stiekem de betalingknop ook niet duidelijk aangegeven. Dat bedrijf betaald voor advertenties online zodat ze met een zoek machine en of Google etc meteen bovenaan komen te staan en dat een ontwetend persoon erop klinkt en al snel akkoord gaat met de zielige regeltjes. Ga een echte baan zoeken en niet een die echt over lijken gaat
Kijk uit met deze mensen
Kijk uit met deze mensen!
Als je mailt krijg je standaard mails terug. En telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Mijn 11 jarige zoon zou een abbonement hebben afgesloten bij CVNeed. Zonder enig bewijs beweren ze dat hij drie maanden lid is geweest.
Oplichters!!
Wat een grote oplichters zeg, mijn 13 jarige zoon heeft in zijn onwetendheid en abonnement opgezegd via Termination Experts en de kosten nog betaald ook, wat ik persoonlijk ook al oplichterij vind.
Dit onzin bedrijf vind het nodig om betalings herinneringen te sturen en zelfs brieven via de gerechtsbode ( hetzelfde onzin bedrijf) met dreigementen om het voor de rechter te laten komen! Nou graag, kom maar op! Misschien is dit een manier om deze oplichters te stoppen!
Nou ik kan je vertellen, die rechtszaak gaat er nooit komen!
Oplichters!!
Bedragare och bluffmakare
Detta är ett företag som försöker driva in pengar från privatpersoner som avslutat abonnemang på appar, i förvissning om att de sagt upp apparna hos leverantörerna. Men ett bedrägeriföretag som kallar sig Termination Experts försöker ta betalt för privatpersonernas uppsägningar, utan att det framgått för privatpersonerna att detta innebär en kostnad. jag har ni för 22:a gången bestridit det "krav" som Swift Debt Assist skickat till mig. jag har hela tiden uppmanat dem att söka betalningsföreläggande hos Kronofogdemyndigheten. Men de fortsätter bara att skicka mail till mig. De kommer inte att få en krona från mig.
Oplichters
Ik heb een verzekering opgezegd op de reguliere site van Chubb. Nu krijg ik dreigementen dat ik 33,- moet betalen omdat ik het via hen heb gedaan. Nou echt niet. Gevraagd te stoppen met deze onzin. Ben benieuwd. Delen iedereen die een slechte ervaring heeft
Ik ben 17 en toen en ik moet 72 betalen…
Ik ben 17 en toen en ik moet 72 betalen en mijn vader had nog vorige jaar nog betaald en ik krijg steeds meer brieven en mails om weer te betalen
Die Firma Cvneed oder wie auch immer…
Die Firma Cvneed oder wie auch immer schickt nur die selben
ELEKTRONISCHEN NACHRICHTEN!
Aber keine echten Lösungen.
Sie fordernd immer €72,00 oder
mehr,das ganze Firmengeflecht
Ist ein einziger Betrug. ICH nehme
Den einzigen Stern auch weg!
Oplichters via Terminatonexpres
Oplichters via Terminatonexpres. Niet betalen!!!!!
Subject
Subject: Empty Promises and Lack of Response - Termination Experts
I am writing this review to highlight the blatant disregard for customer concerns demonstrated by Termination Experts. While your initial response expressed understanding and a willingness to investigate my case (as shown above), I have received absolutely no further communication despite multiple emails to the given adress reviews@...
Your statement about actively investigating claims is demonstrably false in my experience. The lack of any response whatsoever, after promising to "determine the best way forward," suggests a complete lack of interest in resolving customer issues. This is unacceptable. The empty promises of assistance are far more concerning than the initial unexpected invoice. I urge potential customers to proceed with extreme caution. Your claims of being a legitimate business are not supported by your actions.
Terrible people and terrible company…
Terrible people and terrible company scamming hard working people. They sent me a letter saying they will take me to court awful behaviour.
Fup inkasso virksomhed….
Fup inkasso virksomhed….
Forsøgte at melde mig ud af loop, men endte i trusler fra disse.
Betaler selvfølgelig ikke
I don’t know why they want to money…
I don’t know why they want to money from me termination expert linked with Swiftdebt assist and they many time sent me post which was termination expert need 32 € now swift debt sent me from 72€ which they linked with each other company they make pressure on people to scary people and pay to they please attention it is big fraud company I will take now legally action and I reported today it
Ook ik heb de nutteloze ervaring van…
Ook ik heb de nutteloze ervaring van dreigbrieven en aanmaningen, van eerst Termination experts, vervolgens van een een of andere louche firma, die zich Gerechtsbode noemt. In de hele juridische wereld uitsluitend bekend als grote oplichters!!
Nooit van enige dienst gebruik gemaakt! Wel op hun website gekeken en gestart met invullen, maar kwam er al snel achter dat ik verkeerd zat. Dus ben gestopt met invullen, maarrrrr…. Te laat! Ze hebben mijn e-mailadres (en da’s ook het enige) en stalken me met dreigbrieven en aanmaningen. Ondertekend met ‘Met vriendelijke groet, Sanne’ 😂🤣! Hoe officieel wil je het hebben 😅!
Deel zoveel mogelijk je ervaring hier in de hoop dat mensen niet gaan betalen; hun bedreigingen en aanmaningen zijn zo hardnekkig, dat je toch steeds twijfelt, maar DOE HET NIET!!
jeg har aldrig haft noget det firma at…
jeg har aldrig haft noget det firma at gøre og dem de sender regningen kende ikke noget til det de siger at det sige at det er svindel og jeg skal politianmelde det
SwiftDebtAssist
dårlig firma
Først var termination experts som bliv ved med at sende regninger til mig som
Jeg skylder dem penge, vægne er terminations experts. Hold jer væk alle sammen fra de firma. Jeg ville politi anmeldt begge firma,
Der får ikke noget penge fra mig
Der fremsendes diverse trusselsbreve…
Der fremsendes diverse trusselsbreve uden mulighed for at komme i kontakt med Swiftdebtassist.
Useriøst og svindel - betal ikke de opkrævede beløb.
De kunne jo starte med at oplyse kontaktmuligheder!
Oplichting!
In augustus 2023 mijn abonnement bij stichting hulphond opgezegd. Per ongeluk via Bymetis, want zij deden hun site laten overkomen als deze van stichting hulphond.
Direct kreeg ik een betaalverzoek van €30 voor de opzegging. Via de brief die zij zogenaamd voor mij zouden versturen stond niet eens voldoende informatie om mijn abonnement daadwerkelijk op te zeggen.
Ik heb dan ook niet betaald, en kreeg na een aantal mails van Bymetis dan ook via Gerechtsbode een aanmaning met €40 verhoging.
Nu is het juli 2025 en krijg ik nog steeds regelmatig mails van gerechtsbode met het verzoek te betalen. De kosten zijn na 2 jaar nog steeds €70😂
Ik betaal niet en ik raad ieder van jullie aan om ook niet te betalen. Ze hebben geen poot om op te staan mochten ze zoals ze aangeven hier een rechtszaak van maken.
Dit is gewoon pure oplichting.
Laat je vooral niet intimideren. Karma zal ze op een dag wel pakken 😉