5 stjerner for at hjælpe os, da vores Citroen C3 pludselig gik død. Der var opstået en fejl på bilens ad blue system og Martin fra Kerteminde Auto var utrolig imødekommende, og satte andet arbejde ti... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ultragod service. Vi udenbys fra og stod med et kaput baghjul efter nærkontakt med kantstenen på Great Northern. Vi skulle hurtigst muligt hjem. Martin fandt en god løsning, og udførte arbejdet hu... Ver mais
Min bil begyndte pludselig at opføre sig anderledes under kørslen og en lampe blinkede. Jeg blev ikke meget klogere af at læse i instruktionsbogen, dog at jeg gerne måtte forsætte kørslen hjem. Da jeg... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hella Service Partner er en landsdækkende værkstedskæde - kæden skaber rammerne for, at du trygt kan aflevere din bil, på et af vores værksteder, når den trænger til en reparation, hjulskift, påfyldning eller andet. Værkstederne i kæden laver både små og store reparationer, og tager personligt imod dig på værkstedet. Har du en nyere bil? ... så kan du trygt køre den ind til et af vores Hella Service Partner værksteder! De reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikantens forskrifter, sætter stempel i din servicebog og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet, som din bil er leveret med fra fabrikken. Hvis du får repareret eller serviceret din nye bil hos os i garantiperioden, bevarer du fabriksgarantien. HUSK! Du har altid frihed til selv at vælge værksted, og vi opretholder fabriksgaranti som mærkeværkstederne. Find dit nærmeste værksted her: https://www.hellaservicepartner.dk/find-vaerksted
Informações de contato
Møllevangen 11, 5300, Kerteminde, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altid hurtig præsis og fagmæssigt…
Altid hurtig præsis og fagmæssigt korrekt udført arbejde..... er meget tilfreds.
Rigtig god service 🙌
Altid god service hos Martin
Altid venlig og imødekommende…
Altid venlig og imødekommende modtagelse . Alt udføres som aftalt hver gang .
Tillidsvækkende 🎯
Ultragod service.
Ultragod service.
Martin fandt en god løsning, og udførte arbejdet hurtigt, effektivt og til en fair pris. Jeg kan på det varmeste anbefale Kerteminde Auto og Martin.
Mvh.
Mads
Fremragende Service
Min jaguar skulle have ny starter, leveringstiden fra England var tre uger men det lykkedes Kerteminde Auto at fremskaffe en på fire dage. Jeg er yderst tilfreds med kerteminde Auto de er fremragende til at finde fejl og få dem repareret hurtig.
De får fem stjerner
Altid god service
Bedste anbefalinger herfra
Det fungere bare rigtig godt, der er altid travlt, men altid tid til kunden. Vores faste mekaniker i Kerteminde, som altid leverer en ekstraordinær service og indsats. Vores bedste anbefaling herfra.
De gjorde virkelig en ekstra indsats
De gjorde virkelig en ekstra indsats, for repetitionen blev rigtig god.
gamle biler kan stadig være nye
Jeg har Kerteminde Auto fast da der er langt imellem rigtigt godt arbejde og ærlighed det gør de her med pil opad. En dag skulle jeg til udelandet og fandt ud af min bil var defekt, de fiksede den samme dag så jeg kunne komme afsted på trods af der var rigeligt at lave. I dag har jeg en Aygo fra 08 der føles som en ny bil 🎉 efter en lettere renovering på Kerteminde Auto.
Bedste mekaniker team i byen 🚗
Bedste mekaniker team i byen.
Af flere omgange nu, har jeg benyttet mig af Kerteminde Auto.
Min bil trængte til en ordentlig omgang fra top til tå, da den skulle gøres salg klar, efter jeg havde været en del hård ved den og ikke været til jævnligt service.Jeg ringede til Kerteminde Auto, som indenfor en time, var så søde at komme og hente den, da jeg havde problemer med at starte den. (GOD STIL!)
Det tog ikke mere end 1 1/5 dag at udføre et meget flot stykke arbejde for dem! Jeg modtog nærmest en ny bil, det var SÅ FLOT et arbejde!
Det er et utroligt professionelt team der virkeligt brænder for deres arbejde og fag, samt gode kunderelationer. Det er derudover utroligt fair priser.
Så med det sagt giver jeg 5 stjerner, selvom jeg gerne ville give mere!
Altid hurtige til at hjælpe
Altid hurtige til at hjælpe, hver gang der har været problemer med min bil. virkelig god service.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.