Flink mekaniker, god service og hurtigt arbejde, fik skiftet bremseskiver og klodser bag på min Opel Grandland. Fra jeg kørte ind på pladsen til jeg kørte ud igen var der gået halvanden time. For øv... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fantastisk service og meget fair priser
Fair pris, dygtig mekaniker som har styr på sit kram! Kan varmt anbefales
Altid en fornøjelse at komme v kim og få et godt grin og go behandling af vognen
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hella Service Partner er en landsdækkende værkstedskæde - kæden skaber rammerne for, at du trygt kan aflevere din bil, på et af vores værksteder, når den trænger til en reparation, hjulskift, påfyldning eller andet. Værkstederne i kæden laver både små og store reparationer, og tager personligt imod dig på værkstedet. Har du en nyere bil? ... så kan du trygt køre den ind til et af vores Hella Service Partner værksteder! De reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikantens forskrifter, sætter stempel i din servicebog og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet, som din bil er leveret med fra fabrikken. Hvis du får repareret eller serviceret din nye bil hos os i garantiperioden, bevarer du fabriksgarantien. HUSK! Du har altid frihed til selv at vælge værksted, og vi opretholder fabriksgaranti som mærkeværkstederne. Find dit nærmeste værksted her: https://www.hellaservicepartner.dk/find-vaerksted
Informações de contato
Øst Hassingvej 19, 9330, Dronninglund, Dinamarca
- 22198863
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Han lavede et fint bremseskift
Han lavede et fint bremseskift .
Ingen problemer, og ingen mislyde bagefter.
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Useriøst værksted
Fik et tilbud på et komplet tandrems skifte som jeg takke ja tak til var oppe med bilen dagen før aftalt så han have god tid til og kigge på den. Dagen efter ringer han til mig og siger han desværre ikke kan løse opgaven men vil anbefale og køre den til ford. Det er dybt useriøst og byde på en opgave man ikke kan løse og som jeg skulle bruge tid og kørsel på og folk til og hente og bringe mig. 0 stjerner her fra. Useriøst værksted.

Resposta da Hella Service Partner - KS Auto
Fair pris og dygtig
Fair pris, dygtig mekaniker som har styr på sit kram! Kan varmt anbefales
Rigtig kompetent ung mand der er…
Rigtig kompetent ung mand der er nystartet, kommer gerne igen
Super dygtig og vejledende mekaniker
Super dygtig og vejledende mekaniker! Anbefaler glædeligt til flere.
God mekaniker
Super god service ved KS auto
Super god service ved ks auto. Han er den eneste der får lov til at rode med min bil. Er 100% tilfreds og kommer 100% tilbage.
Havde tid hurtigt og til en god pris
Havde tid hurtigt og til en god pris. Et nystartet sted så der mangler lidt for at køre stedet 5 stjernet. Det var ingen skilte til stedet, eller på selve bygningen, så jeg var i tvivl om jeg var på rette vej. Jeg fik dog at vide at de var bestilt:-). Derudover ville det være godt med et venteområde. Bare en stol eller lignende. Ikke at der var lang ventetid, men man kunne jo være uheldig en anden gang. Men høflig betjening og godt udført arbejde.
Fra jeg kørte ind på pladsen til jeg kørte ud igen var der gået halvanden time.
For øvrigt en rigtig fair pris 👍
Altid en fornøjelse at komme v kim og…
Kompetent advisering omkring hvilke dele der skal bruges
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos dette autoværksted. Servicen var professionel fra start til slut, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. De tog sig tid til at forklare, hvad der skulle laves, og prisen svarede præcis til det aftalte – ingen overraskelser. Arbejdet blev udført hurtigt og grundigt, og bilen kører perfekt igen.
Jeg kan klart anbefale værkstedet og kommer helt sikkert tilbage.
God og hurtig service
Kim kom mig til undsætning, da jeg havde akut brug for et tjek af bilen. Der kom styr på det hele, og det er ikke sidste gang at jeg benytter Kim.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.