Hobbii.dk Avaliações

21.684
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har undtagelsesvis kun givet jer 4 stjerner. Dette skyldes, at pakken åbenbart ikke har været lukket tilstrækkeligt, og blev derfor sendt til ompakning hos DAO. Derfor tog det over en uge, før je... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg gir dem 5stjerner fordi de har gode tilbud på bomuld og uld, men jeg fatter ikke hvordan de kan sælge meget dyre garner hvor halvdelen er plastprodukt. .underligt, det er ulideligt at have på😄

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Garnet er billigere end andre steder og er god kvalitet. Jeg havde spørgsmål til en opskrift, og deres kundeservice svarede hurtigt, og fik hjulpet mig med problemet. Jeg foretrækker klart at kø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig sødt personale! De hjalp mig med at finde materialer og værktøj til mit projekt, og lærte mig endda grundprincipperne for hækling :)

Detalhes da empresa

1. Loja de fios
  2. Loja de Artesanato
  3. Loja de Hobbies
  4. Loja de artigos para tricô

Sobre Hobbii.dk

Escrito pela empresa

Hobbii er en garnbutik for alle kreative garnelskere i Danmark. Vi har ALT, hvad du skal bruge til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Kig forbi og find:
Du kan ALTID forvente:

- Enkel & sikker handel 🔒
- 100% tilfredsheds-garanti ❤️
- Lynhurtig levering 📦
- Udsalg med vanvittige tilbud 🔥
.. og et hav af andre fordele:

Bingo med vilde præmier! 🎉
Hent vores gratis app og spil med hver eneste uge! Held og lykke :-)

DK's gladeste kundeservice 😊
Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller finde svar i vores FAQ.

5 butikker: Kig forbi! 🏪
I vores 5 butikker finder du de lækreste garner, tilbehør og masser af inspiration.

Mit Hobbii (Gratis kundeklub)
Dine medlemsfordele: Optjen point når du handler, ordreoverblik, invitation til Bingo hver uge, ønskeliste, hurtigere checkout og meget andet!

Spændende konkurrencer 🏆
Hver måned vil vi præsentere jer for nye udfordringer som vil sætte jeres kreativitet og talent på prøve. Vi "hygge-konkurrerer" om helt geniale priser!

Blog 📚
Her kan du blandt andet finde inspiration, lære nye teknikker og meget andet!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!
Store knus, Hobbii

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

Smilende personale.
God og ærlig betjening.
Hurtig betaling.

Resposta da Hobbii.dk

Hej Harald, mange tak for de 4 stjerner og din flotte anmeldelse! 🌟 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores personale og betjening. På vegne af Hobbii, hilsen, Viggo 😊

Garnet er fint.

Garnet er fint.

Resposta da Hobbii.dk

Hej Karen Sofie, tak for din positive anmeldelse 🥳 Vi er glad for at høre, at du er tilfreds med vores garn. Vi sætter stor pris på din støtte! Mange hilsner, Viggo fra Hobbii 🧶🙂

Anmeldelse

Alt var fint

Resposta da Hobbii.dk

Hej Susanne, tak for din 5-stjernede anmeldelse! 🌟 Det glæder os at høre, at alt var fint. Du er altid velkommen hos os. Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid hurtig levering og god kvalitet…

Altid hurtig levering og god kvalitet garn. 5 stjerner herfra

Resposta da Hobbii.dk

Hej Anne, tak for din fantastiske anmeldelse! ✨ Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores garn og levering. Vi sætter stor pris på din støtte! Vi ses ved dit næste garnkøb😊 - Viggo fra Hobbii

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og venlig betjening!

6 de agosto de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Inger Agnete, tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🌟 Det gør os virkelig glade at høre om din positive oplevelse hos Hobbii! Skål for hurtig og venlig betjening 🥂 Mange hilsner fra Viggo og resten af Hobbii holdet.

Utrolig sødt personale

14 de agosto de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Usgun, tak for de 5 stjerner! 🤩 Vi er overbegejstrede for, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter pris på din feedback, og vi står altid klar til at hjælpe med dit næste projekt. Mange hilsner, Viggo fra Hobbii.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, smilende personale og mit yndlingsgarn.

6 de agosto de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Vibeke, 😊 Tak for din flotte anmeldelse! ✨ Det er altid dejligt at høre, at vores service og garn - og vores smilende personale - bliver værdsat. Hjertelig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

lang tid inden pakken kom

Hej Charlotte,
Tak for at dele din oplevelse med os.

Vi beklager, at leveringstiden var længere end forventet og undersøger det nærmere med vores logistikpartnere.

Jeg kan se på din ordre, at den var bestilt og afsendt d. 4/8 og DAO har leveret pakken d. 7/8, så den er leveret inden for de 1-3 hverdage, som forventet.

Du er også altid velkommen til at kontakte os i kundeservice, hvis en ordre er forsinket, så kan vi undersøge det for dig.

De bedste garn-hilsner,
Anna
kundeservice@hobbii.dk

Altid god kundeservice

Altid god kundeservice. TAK

5 de agosto de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Merete, tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores kundeservice. Det er vores fornøjelse at hjælpe dig. Tak fordi du handler hos Hobbii. Venlig hilsen, Viggo 🧶

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var glad for at kunne bruge mine…

Jeg var glad for at kunne bruge mine bonuspoint - og varen var lige i slabet

5 de agosto de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Lone, tak for din gode anmeldelse og for 5-stjerner! 🌟Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med brug af dine bonuspoint og varen. Fortsat god dag! 😊 Hilsen, Viggo fra Hobbii.

Fin butik og kompetent personale

Fin butik og kompetent personale

3 de agosto de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Lisbeth, tusind tak for din fantastiske anmeldelse ! 🙌 Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med vores butik og personale. Vi værdsætter din støtte enormt meget. På vegne af os alle hos Hobbii, tak! 🙂 - Viggo

god og hurtig betjening

god og hurtig betjening

Resposta da Hobbii.dk

Hej Hanne, 😊 Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for, at du har haft en god og hurtig betjening. Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii. 🧶

Super service 🥳

2 de agosto de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Kære Charlotte, tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🥰 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi ses snart igen. Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nemt at bestille og hurtig levering.

Nemt at bestille og hurtig levering.

Resposta da Hobbii.dk

Hej Lene, 🌼 tak for de flotte 4 stjerner og for din positive feedback om vores hurtige levering og nemme bestillingsproces. Vi sætter stor pris på det! Hilsen, Viggo fra Hobbii.

God betjening

God betjening

Resposta da Hobbii.dk

Hej Bente, tak for dine fem stjerner og for dine rosende ord om vores betjening! 🌟 Vi er så glade for at du synes vores service er god. 😊 Venlige hilsner, Viggo fra Hobbii

Resposta da Hobbii.dk

Hej Anna, tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores service. Dit smil er også guld værd for os! Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 😊

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais