Hobbii.dk Avaliações

21.726
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Handler i butikken i Tilst. Ikke prøvet netordre endnu. Tusinde tak for altid at få en udsøgt professionel betjening og vejledning. Virkelig søde ansatte der er i butikken. Gode priser og gratis opsk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt og hurtigt at bestille. Hurtig svar med ordrebekræftelse. Derefter lynhurtig levering. Varerne kom allerede næste dag, så det var super lækkert

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har undtagelsesvis kun givet jer 4 stjerner. Dette skyldes, at pakken åbenbart ikke har været lukket tilstrækkeligt, og blev derfor sendt til ompakning hos DAO. Derfor tog det over en uge, før je... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Garnet er billigere end andre steder og er god kvalitet. Jeg havde spørgsmål til en opskrift, og deres kundeservice svarede hurtigt, og fik hjulpet mig med problemet. Jeg foretrækker klart at kø... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de fios
  2. Loja de Artesanato
  3. Loja de Hobbies
  4. Loja de artigos para tricô

Sobre Hobbii.dk

Escrito pela empresa

Hobbii er en garnbutik for alle kreative garnelskere i Danmark. Vi har ALT, hvad du skal bruge til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Kig forbi og find:
Du kan ALTID forvente:

- Enkel & sikker handel 🔒
- 100% tilfredsheds-garanti ❤️
- Lynhurtig levering 📦
- Udsalg med vanvittige tilbud 🔥
.. og et hav af andre fordele:

Bingo med vilde præmier! 🎉
Hent vores gratis app og spil med hver eneste uge! Held og lykke :-)

DK's gladeste kundeservice 😊
Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller finde svar i vores FAQ.

5 butikker: Kig forbi! 🏪
I vores 5 butikker finder du de lækreste garner, tilbehør og masser af inspiration.

Mit Hobbii (Gratis kundeklub)
Dine medlemsfordele: Optjen point når du handler, ordreoverblik, invitation til Bingo hver uge, ønskeliste, hurtigere checkout og meget andet!

Spændende konkurrencer 🏆
Hver måned vil vi præsentere jer for nye udfordringer som vil sætte jeres kreativitet og talent på prøve. Vi "hygge-konkurrerer" om helt geniale priser!

Blog 📚
Her kan du blandt andet finde inspiration, lære nye teknikker og meget andet!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!
Store knus, Hobbii

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(21.726)

3.116 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Lynhurtig levering

19 de agosto de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Susanne! 🌟 Tusind tak for din flotte vurdering af os. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering - det er netop hvad vi stræber efter! 😊 Kærlige hilsner. Viggo, Hobbii.

Lynhurtig levering

Altid lynhurtig levering

19 de agosto de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Sigrid Lildholdt 😊 Tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at du synes om vores hurtige levering! Bedste hilsner, Viggo fra Hobbii 🧶

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Gode materialer.
Kan varmt anbefales.

Resposta da Hobbii.dk

Hej Frank🙂 Tak for din vidunderlige anmeldelse og stjernerne🌟 Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores hurtige levering og kvalitet af materialer. Vi glæder os til at se dig igen! Med venlig hilsen - Viggo fra Hobbii.💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid hurtig levering 😀 og skønne…

Altid hurtig levering 😀 og skønne Garner og opskrifter

Resposta da Hobbii.dk

Hej Lillian, tak for din vidunderlige 5-stjernet anmeldelse! 😊 Vi er så glade for, at du er tilfreds med vores hurtige levering, skønne garner og opskrifter. Vi sætter stor pris på din støtte. - Viggo fra Hobbii 🌻

Jeg fik en god service

Jeg fik en god service
Meget hjælpsomt personale

Resposta da Hobbii.dk

Hej Lona Albrechtsen, tak for din 5-stjernede anmeldelse 🌟 Vi er altid klar med et godt råd og en hjælpende hånd i Hobbii. Kh Viggo fra Hobbii 😊

Fantastisk lækkert garn

Fantastisk lækkert garn, der ankom efter kun et par dage

Resposta da Hobbii.dk

Hej Karina, mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner! 😊 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores garn og vores hurtige levering. Mvh, Viggo fra Hobbii.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Gode priser og kvalitets garn.
Fedt med så mange gratis opskrifter på hjemmesiden.

Resposta da Hobbii.dk

Kære Tanja Sand. Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelser, det betyder meget for hele team Hobbii. De bedste garnhilsner Viggo fra Hobbii

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sød og smilende hjælp ,jeg er fuldt ud…

Sød og smilende hjælp ,jeg er fuldt ud tilfreds ,kommer helt sikkert igen .

17 de agosto de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Kære Inger, tak for din skønne anmeldelse og for de fem stjerner! 🌟 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi glæder os til at se dig igen! 😊 Mange hilsner, Viggo fra Hobbii.

17 de agosto de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Gurli Kathrine, mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! 🌟 Vi er super glade for, at du er tilfreds med vores leveringstid. Rigtig god dag fra Viggo hos Hobbii 🙂

Når jeg handler i Hobbii

Når jeg handler i Hobbii, er det for at købe noget bestemt, men jeg kommer altid derfra med mere, der er så mange gode tilbud, at jeg nogle gange siger:
Jeg lukker øjnene når jeg går ud.
Altid god stemning og service.

12 de agosto de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Berit Eickhardt, Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner 😊 Det er altid en fornøjelse at høre, at du finder vores udvalg og tilbud tiltalende. Tak for at være en trofast kunde hos Hobbii. Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Alt var godt

Alt var godt, garnet kom som forventet og så kan man jo ikke ønske sig mere

Resposta da Hobbii.dk

Hej Lillian, tak for din fantastiske anmeldelse og de fulde fem stjerner! 🌟 Vi er så glade for, at du er tilfreds med dit garn. Håber, vi snart ser dig igen. 🧶 Venlige hilsner, Viggo fra Hobbii.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super søde i butikken i tilst

Super søde i butikken i tilst. Flot butik.

Resposta da Hobbii.dk

Hej Charlotte, mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner⭐! Det gør os så glade at høre, at du er tilfreds med din oplevelse i vores butik i Tilst. Vi håber at se dig igen snart! Bedste hilsner, Viggo fra Hobbii 😊🌻

God support hurtig levering alt er godt

God support hurtig levering alt er godt

Resposta da Hobbii.dk

Kære Søs, vi er så glade for din positive feedback og dine 5 stjerner 🌟 Det gør os virkelig glade at høre, at du er tilfreds med vores support og levering! Tak fra Viggo hos Hobbii 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig oplevelse med leveringen

Jeg har handlet hos jer mange gange og har altid været utrolig tilfreds, men det her er simpelthen for ringe.
Jeg har lige bestilt en masse garn hos her. Bestilte med levering fra GLS. I gav mig ikke muligheden for at vælge hvilken pakkeshop jeg ønskede at få min pakke leveret til, men jeg tænkte ikke nærmere over det. Nu kan jeg så se at i vil levere min pakke til en pakkeshop 7,5 km væk.. det lyder måske ikke som meget, men for en uden kørekort og bil så er det godt nok besværligt. Jeg bestilte garn for over 1000kr, og nu vil i så have at jeg skal til at med tog for at hente min pakke? Jeg har prøvet at få fat i jer siden igår for at prøve at løse problemet inden den bliver hentet af fragtfirmaet, men i er umulige at få fat i, og jeres bot Yarnii er ikke ligefrem en kæmpe hjælp i den her situation. Hvis det er sådan her at jeres fragt fungerer så køber jeg ikke hos jer igen.

27 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er altid en god betjening og et…

Det er altid en god betjening og et godt smil

14 de agosto de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Kære Marianne, mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner! 😊 Vi er meget glade for at høre, at du altid oplever god betjening. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden. Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Handler oftest hos Hobbi ,det går man…

Handler oftest hos Hobbi ,det går man aldrig fejl af ,hurtig levering

14 de agosto de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Kære Gitte, tusind tak for din dejlige anmeldelse og alle de 5 stjerner! 🌟 Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering. På vegne af os alle hos Hobbii, tak for din støtte. 🧶 Mange hilsner, Viggo.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god service og flinke…

Altid god service og flinke medarbejdere hos Hobbii Kolding afdeling. En god oplevelse at handle hos jer.

15 de agosto de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Lis, tusind tak for dine 5 stjerner og din positive anmeldelse! 🌟 Jeg er glad for at høre, at du har haft gode oplevelser med vores service og medarbejdere i Kolding. Vi ser frem til dit næste besøg! -Viggo fra Hobbii 😊

God og fin service

God og fin service. Kommer gerne igen.

13 de agosto de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Anja Knudsen! 🌞 Tak for dine positive ord og din fantastiske vurdering - det betyder meget for os! 😊 Vi glæder os til at byde dig velkommen igen. Mange hilsner, Viggo fra Hobbii 🧶

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais