Hobbii.dk Avaliações

21.603
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har undtagelsesvis kun givet jer 4 stjerner. Dette skyldes, at pakken åbenbart ikke har været lukket tilstrækkeligt, og blev derfor sendt til ompakning hos DAO. Derfor tog det over en uge, før je... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super løbende information, på mail, hele vejen igennem, fra min lille pakke forlod Hobbii.dk, til den 3 dage senere landede i pakkeshoppen. God service og varen helt som forventet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kom med en opskrift fra Jer , en lille bluse til barnebarnet. Skulle strikkes med 2 tråde, vil jeg helst ikke, så den søde ekspedient fandt noget andet garn der kunne bruges i stedet 👍🏼👍🏼

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Garnet er billigere end andre steder og er god kvalitet. Jeg havde spørgsmål til en opskrift, og deres kundeservice svarede hurtigt, og fik hjulpet mig med problemet. Jeg foretrækker klart at kø... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de fios
  2. Loja de Artesanato
  3. Loja de Hobbies
  4. Loja de artigos para tricô

Sobre Hobbii.dk

Escrito pela empresa

Hobbii er en garnbutik for alle kreative garnelskere i Danmark. Vi har ALT, hvad du skal bruge til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Kig forbi og find:
Du kan ALTID forvente:

- Enkel & sikker handel 🔒
- 100% tilfredsheds-garanti ❤️
- Lynhurtig levering 📦
- Udsalg med vanvittige tilbud 🔥
.. og et hav af andre fordele:

Bingo med vilde præmier! 🎉
Hent vores gratis app og spil med hver eneste uge! Held og lykke :-)

DK's gladeste kundeservice 😊
Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller finde svar i vores FAQ.

5 butikker: Kig forbi! 🏪
I vores 5 butikker finder du de lækreste garner, tilbehør og masser af inspiration.

Mit Hobbii (Gratis kundeklub)
Dine medlemsfordele: Optjen point når du handler, ordreoverblik, invitation til Bingo hver uge, ønskeliste, hurtigere checkout og meget andet!

Spændende konkurrencer 🏆
Hver måned vil vi præsentere jer for nye udfordringer som vil sætte jeres kreativitet og talent på prøve. Vi "hygge-konkurrerer" om helt geniale priser!

Blog 📚
Her kan du blandt andet finde inspiration, lære nye teknikker og meget andet!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!
Store knus, Hobbii

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(21.603)

2.991 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fin levering og hurtigt

Fin levering og hurtigt

Resposta da Hobbii.dk

Kære Kirsten, Tusind tak for de flotte 5 stjerner og dine positive ord om vores hurtige levering. Det glæder os enormt at læse! 😊 Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De er venlige og hjælpsomme

De er venlige og hjælpsomme, men jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været i butikken i Aalborg, hvor de ikke havde udsolgt af en stor del af det bomuldsgarn, jeg skulle bruge. Det var 8/8 det ville hjælpe, hvis man så bare kunne få 8/4 til samme pris og så dobble op

2 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

har handlet i mange år altid får jeggod betjening og hurtig levering de…

har handlet i mange år altid får jeg de ting jeg bestiller og de kommer hurtigt frem det er dejligt .

Resposta da Hobbii.dk

Hej Bente, tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! 🌟 Vi er glade for at høre, at du altid er tilfreds med vores service og hurtige levering. Vi ser frem til at betjene dig mange flere år! 🙌 De bedste hilsner, Viggo fra Hobbii

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kom med en opskrift fra Jer

Kom med en opskrift fra Jer , en lille bluse til barnebarnet.
👍🏼👍🏼

Resposta da Hobbii.dk

Hej Dorthe, tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at vores medarbejder kunne hjælpe dig med at finde det rette garn til din bluse 😊 Hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var fantastisk at vinde i Hobbii…

Det var fantastisk at vinde i Hobbii Bingo for et par uger siden. Jeg har spillet troligt næsten hver onsdag siden starten i 21/22 (?) Jeg glæder mig til at strikke Tidepool T-shirt i Pearly Haze.
Mvh Vivi Kjeldbjerg

Resposta da Hobbii.dk

Hej Vivi, tak for din fantastiske feedback og tak for dit engagement i vores onsdag Bingo! 🎉 Vi er så glade for at du vandt og kan strikke din Tidepool T-shirt! Fortsat god strikning 🧶 Mange hilsner, Viggo fra Hobbii.

Hurtig og god service

Pakke ankom men der manglede et nægle garn ,jeg skrev en mail til hobbii og 2 dage efter modtog jeg det garnnøgle der manglede,,, super service

27 de julho de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Tina, tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service, og at garnnøglet hurtigt ankom. Tak for at handle med os! Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Super information og service

God service og varen helt som forventet

Resposta da Hobbii.dk

Hej Annie Cramer, tak for din fantastiske feedback og de fulde 5 stjerner! 🌟 Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og vores produkter 🧶 Glad for at hjælpe dig på din kreative rejse! Mange hilsner fra Viggo hos Hobbii.

Bedste garn butik😍

Jeg elsker hobbii, i få mig altid til at købe garn selvom jeg har ikke brug for det 🫣🤗

Resposta da Hobbii.dk

Kære Søren, tusind tak for de 5 stjerner og den fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for, at du elsker Hobbii lige så meget som vi gør! Og lad os indrømme det, man kan aldrig have for meget garn, vel? 😉 Glade strikke- og hæklehilsner fra Viggo hos Hobbii 🫣🤗

Venlig betjening

Venlig betjening, gode råd og hjælp

Resposta da Hobbii.dk

Hej Heidi, tak for dine fem stjerner og de fine ord! 👌 Vi er altid glade for at hjælpe og rådgive. Håber vi ses igen snart hos Hobbii. 😄 Med venlig hilsen, Viggo

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

Resposta da Hobbii.dk

Hej Else & Alf Rasmussen, 🌟 Tak for jeres fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores ekspedition lever op til forventningerne. Glade strikke- og hæklehilsner fra Viggo ved Hobbii. 😊✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, hurtig levering og fine varer

Resposta da Hobbii.dk

Kære Alice, tak for dine 5-stjernede anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og produkter. Håber at se dig igen snart! Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hjemmeside som er nem at benytte

Hjemmeside som er nem at benytte, hurtig levering af de rigtige bestilte vare.

Resposta da Hobbii.dk

Hej Pia, 🌸 Tusinde tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det glæder os meget, at du finder vores hjemmeside nem at benytte og at din levering var hurtig. Ha’ en dejlig dag! Mange kærlige hilsner, Viggo fra Hobbii 🧶💜

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Manglende ordre og ingen kundeservice

Jeg bestilte garn d. 27/7, og modtager en ordrebekræftelse. Siden sker der ingenting. På hjemmesiden står, at Hobbii afsender 1-3 hverdage efter ordren er afgivet. D. 31/7 skriver jeg til jeres kundeservice. Siden sker der ingenting. D 3/8 sender jeg endnu en mail, hvor jeg rykker for trackingnummer og leveringstid. Jeg modtager en AI genereret mail, som lover opfølgning. Der sker ingenting. Jeg ringer til nummeret til kundeservice, og får besked om, at telefonerne er midlertidigt lukkede grundet ferie. Jeg sender i dag d. 4/8 en ny mail til kundeservice, og overraskende nok sker der - ingenting! Jeg havde større forventninger om service til et ellers så velrenommeret firma som Hobbii. De burde ansætte ferieafløsere for at opretholde deres kundeservice i ferieperioden. Ellers mister de kunder netop på grund af manglende service.

4 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Elsker at når man har oprettet sig i…

Elsker at når man har oprettet sig i Hobbii at man automatisk kommer med til bingo som man kan spille der hjemme.
Elsker også den gode stemning der er når jeg kommer ned i butikkerne altid søde og hjælpsomme medarbejdere

Resposta da Hobbii.dk

Kære Christina. Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelser, det betyder meget for hele team Hobbii. De bedste garnhilsner Viggo fra Hobbii

Fint garn god handel

22 de julho de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Benedikte!👋 Tak for de flotte 5 stjerner!🌟 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit garn og handel hos os! Vi ser frem til din næste besøg! 😊 Bedste hilsner, Viggo fra Hobbii

Tak for lækkert garn

Hurtig ekspedition er det allerbedste punkt 👍👍

21 de julho de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Kære Mette, tak for din positive feedback, og de fantastiske 5 stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores hurtige ekspedition. Fortsat god strik 🧶 Venligst, Viggo fra Hobbii 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan godt lide at komme i jeres…

Jeg kan godt lide at komme i jeres butik og pigerne ved kassen var utrolig søde.

22 de julho de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Kære Rikke, tak for din 5-stjernede anmeldelse! 😊 Vi er så glade for at høre, at du nyder at besøge vores butik og har haft en god oplevelse med vores personale. Hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Let at finde garn

Let at finde garn, men mangler sommetider alternativer til opskrifter, dvs garnalternativer

21 de julho de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Kære Lilian Edemann. Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelser, det betyder meget for hele team Hobbii. De bedste garnhilsner Viggo fra Hobbii

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais