Hobbii.dk Avaliações

21.511
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra jeres lager var hobbii amigo hvid udsolgt, tog til Roskilde for at finde alternativ, det lykkedes med super god expertise.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet her 3-4 gange nu og er ovenud tilfreds, virkelig lækkert garn og farver 🌈🌞⭐ Det ENESTE jeg har at klage over er at jeg konstant har lyst til at købe mere garn 😂 SÅ stopper det sgu!... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Da jeg modtog min pakke opdagede jeg at jeg ikke havde fået den ene vare jeg havde bestilt men istedet havde fået noget andet. Jeg skrev til kundeservice som hurtigt fik sendt den rigtige vare til mig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de fios
  2. Loja de Artesanato
  3. Loja de Hobbies
  4. Loja de artigos para tricô

Sobre Hobbii.dk

Escrito pela empresa

Hobbii er en garnbutik for alle kreative garnelskere i Danmark. Vi har ALT, hvad du skal bruge til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Kig forbi og find:
Du kan ALTID forvente:

- Enkel & sikker handel 🔒
- 100% tilfredsheds-garanti ❤️
- Lynhurtig levering 📦
- Udsalg med vanvittige tilbud 🔥
.. og et hav af andre fordele:

Bingo med vilde præmier! 🎉
Hent vores gratis app og spil med hver eneste uge! Held og lykke :-)

DK's gladeste kundeservice 😊
Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller finde svar i vores FAQ.

5 butikker: Kig forbi! 🏪
I vores 5 butikker finder du de lækreste garner, tilbehør og masser af inspiration.

Mit Hobbii (Gratis kundeklub)
Dine medlemsfordele: Optjen point når du handler, ordreoverblik, invitation til Bingo hver uge, ønskeliste, hurtigere checkout og meget andet!

Spændende konkurrencer 🏆
Hver måned vil vi præsentere jer for nye udfordringer som vil sætte jeres kreativitet og talent på prøve. Vi "hygge-konkurrerer" om helt geniale priser!

Blog 📚
Her kan du blandt andet finde inspiration, lære nye teknikker og meget andet!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!
Store knus, Hobbii

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(21.511)

3.191 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra jeres lager var hobbii amigo hvid…

Resposta da Hobbii.dk

Hej Jon! 😊 Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det er fantastisk at høre, at du fandt alternativ hos os i Roskilde med den hjælp fra vores team. Vi sætter pris på din støtte. Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god og hurtig service og levering…

Altid god og hurtig service og levering 👏👏

Resposta da Hobbii.dk

Hej Lone! Tak for din dejlige anmeldelse og de fem stjerner 🌟 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og levering. På vegne af Hobbii, -Viggo 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er godt garn jeg har købt og det…

Det er godt garn jeg har købt og det kommer altid hurtigt

Resposta da Hobbii.dk

Kære Connie, Tak for din dejlige anmeldelse og de fem stjerner 🌟 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores garn og vores hurtige levering 😊 Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii

Hold da op

Hold da op - det gik stærkt! Man bestiller og varen kommer næste dag! Imponerende!

Resposta da Hobbii.dk

Kære Nanna. Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelser, det betyder meget for hele team Hobbii. De bedste garnhilsner Viggo fra Hobbii

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hjemmelevering

Håbede jeg kunne modtage garnet ved min hoveddør, men det var ikke muligt. Har flere gange modtaget garn hjemme, hvad er dejligt når man som jeg er meget dårligt gående og har svært ved at hente pakker i byen. Ellers fungerer alt fint.

Resposta da Hobbii.dk

Hej Jørgen, tak for de 4 stjerner og din feedback. 🌟 Vi beklager, hvis der har været problemer med hjemmelevering denne gang. Vi prøver altid at gøre vores bedste for at tilfredsstille vores kunder. Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii. 🙂

Alt var i orden.

Resposta da Hobbii.dk

Hej Inger, tak for dine venlige ord og de 5 stjerner! ⭐ Vi er super glade for, at du synes alt var i orden. Det betyder rigtig meget for os. Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Fint

Fint , hvis man får sine penge tilbage på sin konto

Resposta da Hobbii.dk

Hej Lone🙂, tak for din fine vurdering! Vi gør vores bedste for at sikre en glad og problemfri handel. Hvis du oplever nogen udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte os. Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Good quality

Good quality

19 de março de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Jane, Tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐! Vi er glade for, at du kan lide vores kvalitet. På vegne af teamet hos Hobbii, kan vi ikke vente med at hjælpe dig med dit næste projekt 🧶🤗. Bedste hilsner, Viggo.

Alt helt fint

Alt helt fint

Resposta da Hobbii.dk

Hej Bettina, vi er rigtig glade for din femstjernede anmeldelse! 🌟 Hos Hobbii lægger vi stor vægt på kundetilfredshed, så det er fantastisk at høre, at alt er fint 😃 Mange tak! - Viggo fra Hobbii

Fik varene hurtigt

Fik varene hurtigt
Undskyld det sene svar

17 de junho de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Kære Mona Geisler. Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelser, det betyder meget for hele team Hobbii. De bedste garnhilsner Viggo fra Hobbii

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, altid hobbii når jeg skal købe garn 👌🏻

Resposta da Hobbii.dk

Hej Line, tak for de fantastiske 5 stjerner og din flotte anmeldelse 🌟 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og produkter. Vi ser frem til at sende dig mere garn meget snart 🧶😊 Venligste hilsener, Viggo fra Hobbii.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service og betjening

Rigtig god service og betjening . Jeg har altid været glad for at handle ved Hobbii.

Resposta da Hobbii.dk

Hej Mia 😊 Tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi er virkelig glade for at høre, at du altid har haft gode oplevelser med vores service og betjening hos Hobbii. Vi ser frem til at betjene dig igen snart. De bedste hilsner, Viggo fra Hobbii 🧶

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og godt garn.

Hurtig levering og godt garn.

Resposta da Hobbii.dk

Kære Charlotte Rasmussen, mange tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner 🌟 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med garnet og leveringen. Ha' det rigtig godt! Hilsen Viggo fra Hobbii 😊

Resposta da Hobbii.dk

Hej Elisabeth Feldam, vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering. 🚚✨ Tak for de 5 stjerner! Det betyder meget for os. 😊 Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Let at bestille fra hjemmesiden og alt…

Let at bestille fra hjemmesiden og alt er præcis som ønsket. Hurtig levering.

Resposta da Hobbii.dk

Hej Lene, mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er så glade for at du fandt bestillingsprocessen let og blev tilfreds med leveringen. 😊 Hilsen, Viggo fra Hobbii.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min oplevelser har været god.

Min oplevelser har været god.
Jeres vare gode og samme kan jeg kan kun sige om Jeres garn.
Ja jeg har anbefalet jer til andre.
Vigtigt af alt er at Jeres hjemmeside er nem at finde ud af.

Resposta da Hobbii.dk

Hej Ronnie! 🌞 Tak for din fine anmeldelse og dine varme ord. Vi er super glade for at du har anbefalet os til andre! 🙏 Glæder os til at byde dig velkommen igen. Hilsen Viggo fra Hobbii 🧶

Opskrift

Tjekkede hjemmesiden, fandt en opskrift for begyndere, og det fik jeg.
Er lige færdig med den skønneste sommer trøje👍🧶

30 de junho de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Ulla Ingersvang, tak for din positive anmeldelse 🧡 Vi er glade for at høre, at du fandt en god opskrift for begyndere på vores hjemmeside!❤️🧶 Mange hilsner, Viggo fra Hobbii

Alt godt

Alt
Godt her

Resposta da Hobbii.dk

Hej Pia, Tak for dine 5 stjerner og din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Hold dig strikkeklar 🧶 Glade hilsner, Viggo fra Hobbii.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har efter næsten 14 dage

Har efter næsten 14 dage, endnu ikke modtaget min pakke.?

Hej Tinna,

Vi er rigtig kede af at høre, at din ordre endnu ikke er nået frem. 😔

Tak fordi du har kontaktet vores kundeservice. Jeg kan se, at en medarbejder allerede har været i kontakt med dig, og vi skal nok sørge for at få det løst for dig hurtigst muligt. 💗

Med kreativ hilsen,
Jane og Hobbii-teamet 🌈

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg er skuffet over ikke at få at vide…

Jeg er skuffet over ikke at få at vide hvornår ordren blev afsendt
Synes I skriver 1-2 dage
Men det tog længere tid

30 de junho de 2026

Hej Gitte,

Vi er rigtig kede af at høre, at det tog længere tid end forventet at få sendt din ordre afsted. 😔

Når en pakke er pakket og klar til at blive overleveret til fragtfirmaet, burde du modtage en e-mail med et trackinglink, så du kan følge din ordre.

Vi vil undersøge nærmere, hvorfor du ikke fik besked om afsendelsen. Vi vil sørge for at rette op på dette, så alle vores kunder altid bliver holdt ordentligt opdateret, når deres ordrer er på vej. ✨

Med kreativ hilsen,
Jane og Hobbii-teamet 🌈

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais