Hobbii.dk Avaliações

21.636
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når man, som jeg, nedsat mobilitet, er det skønt med danske webshops (så kan jeg altid bruge kundeservice uden sprogforviklinger) Jeg købte bomuldsgarn i dejlige farver som bliver til køkken håndklæd... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har undtagelsesvis kun givet jer 4 stjerner. Dette skyldes, at pakken åbenbart ikke har været lukket tilstrækkeligt, og blev derfor sendt til ompakning hos DAO. Derfor tog det over en uge, før je... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Garnet er billigere end andre steder og er god kvalitet. Jeg havde spørgsmål til en opskrift, og deres kundeservice svarede hurtigt, og fik hjulpet mig med problemet. Jeg foretrækker klart at kø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super løbende information, på mail, hele vejen igennem, fra min lille pakke forlod Hobbii.dk, til den 3 dage senere landede i pakkeshoppen. God service og varen helt som forventet

Detalhes da empresa

1. Loja de fios
  2. Loja de Artesanato
  3. Loja de Hobbies
  4. Loja de artigos para tricô

Sobre Hobbii.dk

Escrito pela empresa

Hobbii er en garnbutik for alle kreative garnelskere i Danmark. Vi har ALT, hvad du skal bruge til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Kig forbi og find:
Du kan ALTID forvente:

- Enkel & sikker handel 🔒
- 100% tilfredsheds-garanti ❤️
- Lynhurtig levering 📦
- Udsalg med vanvittige tilbud 🔥
.. og et hav af andre fordele:

Bingo med vilde præmier! 🎉
Hent vores gratis app og spil med hver eneste uge! Held og lykke :-)

DK's gladeste kundeservice 😊
Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller finde svar i vores FAQ.

5 butikker: Kig forbi! 🏪
I vores 5 butikker finder du de lækreste garner, tilbehør og masser af inspiration.

Mit Hobbii (Gratis kundeklub)
Dine medlemsfordele: Optjen point når du handler, ordreoverblik, invitation til Bingo hver uge, ønskeliste, hurtigere checkout og meget andet!

Spændende konkurrencer 🏆
Hver måned vil vi præsentere jer for nye udfordringer som vil sætte jeres kreativitet og talent på prøve. Vi "hygge-konkurrerer" om helt geniale priser!

Blog 📚
Her kan du blandt andet finde inspiration, lære nye teknikker og meget andet!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!
Store knus, Hobbii

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(21.636)

3.030 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

god betjening

god betjening

30 de julho de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Lucie, tak for dine 5 stjerner og den dejlige feedback om god service! Det er altid vores mål at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi ser frem til at betjene dig igen snart 😊 Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skriver i dag 11.august

Skriver i dag 11.august. Har problemer med online bestilling, men kan ikke komme i kontakt med dem før 1. september. Det er simpelthen for dårligt. Der er heller ikke hjælp at hente i butik. (Århus).

11 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Annie,
Tak for at dele din oplevelse med os.

Det er kun vores telefon som er ferielukket indtil 1/9.
Du er meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@hobbii.dk, så sidder vores mail team klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

De bedste garn-hilsner,
Anna
kundeservice@hobbii.dk

Hurtig modtagelse af varen

5 de julho de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Kære Svend, tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Vi er så glade for, at du er tilfreds med vores hurtige service. Hav en god dag med strikning! Venlige hilsner, Viggo fra Hobbii 😊🧶

I er fantastiske

I er fantastiske

Resposta da Hobbii.dk

Hej Pia, tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse 🌟 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Dit smil gør os glade! 😊 Mange tak, Viggo fra Hobbii.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget meget sød og imødekommende

Meget meget sød og imødekommende - og meget vidende og forklarende - jeg er meget tilfreds

Resposta da Hobbii.dk

Hej LS, tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! 😊 Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores kundeservice. Vi vil fortsætte med at være søde, imødekommende og vidende. Tak for at du vælger Hobbii! 😃 Venlig hilsen, Viggo

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårligste oplevelse i en forretning

Jeg har været på besøg i butikken i Kolding i dag den 10/8 2026.
Jeg havde glædet mig til besøget.
Men hold da op hvor en dårlig service jeg fik.
Jeg er helt ny i strikke verden. Så tænkte at køre til Kolding vil nok være det sted med mest hjælp.
Først fortæller jeg at jeg er helt grøn i forhold til strik. Og om jeg kan få hjælp til en af de letteste veste opskrifter. Der bliver sagt koldt og nedladen at så må jeg jo finde en opskrift. Ok troede måske de var lidt inde i hvilke opskrifter som var lette. Men nej. Så siger de at op af trappen er der en mappe med herre opskrifter. Også veste. Ja der var en opskrift på en vest.
Siger så at den tager jeg.
Så kommer vi til garn. Det for jeg vist og så går de igen. Ikke for at betjene andre.
Da jeg kommer med garnet spørger de om jeg har kikket farvekoden. Hmmm nej. Så mig hend igen. Det er så ikke 6 nøgler i den farve jeg har valgt
Så må jeg jo bare finde en anden.
Det er sådan en dårlig stemning i hele butikken

10 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Marianne,
Tak for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre om din oplevelse i vores butik i Kolding. Det lyder som om, at dit besøg ikke levede op til dine forventninger, især da du er ny inden for strikning og søgte vejledning. Det er bestemt ikke den service vi gerne vil yde.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil bruge den til at forbedre vores kundeservice, så alle føler sig velkomne og godt hjulpet, uanset erfaring.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vores garneksperter sidder klar til at hjælpe med dine spørgsmål.

De bedste garn-hilsner,
Anna
kundeservice@hobbii.dk

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Sød og venlig besked på min…

Sød og venlig besked på min henvendelse,men jeg har ikke løst mit problem. Med hensyn til min konto .

Resposta da Hobbii.dk

Kære Grethe. Tusind tak for de 4 stjerner og den flotte anmeldelser, det betyder meget for hele team Hobbii. De bedste garnhilsner Viggo fra Hobbii

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig nem bestilling og hurtig…

Hurtig nem bestilling og hurtig levering 🙂👍

Resposta da Hobbii.dk

Hej Marianne. Hos Hobbii sætter vi stor pris på din positive feedback. 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores hurtige service. Mange tak! 🧶 Venlige hilsener, Viggo.

Elsker Hobbii ❤️

Elsker at handle hos Hobbii det er så hyggeligt og dine ting kommer frem hurtigt og bliver leveret godt❤️

28 de julho de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Rosa, tusind tak for dine søde ord og de 5 stjerner! 🌟 Det er altid en fornøjelse at hjælpe dejlige kunder som dig. Tak for at du handler hos Hobbii! 💖 Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god og frisk betjening

25 de julho de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Helle, tusind tak for dine 5 stjerner 🌟 Vi er glade for at høre, at vores service lever op til forventningerne. Vi glæder os til at betjene dig igen! Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

Når man

Når man, som jeg, nedsat mobilitet, er det skønt med danske webshops (så kan jeg altid bruge kundeservice uden sprogforviklinger) Jeg købte bomuldsgarn i dejlige farver som bliver til køkken håndklæder.
Venlig hilsen Kirsten

28 de julho de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Kirsten, 🌸 tusind tak for dine søde ord og de fem stjerner! Vi er så glade for, at du værdsætter vores webshop og kundeservice. Nyd strikningen af dine køkkenhåndklæder! 😊 Venlige hilsner, Viggo fra Hobbii

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik råd og vejledning omkring wire

Fik råd og vejledning omkring wire, samt blev indmeldt i kundeklubben.
Er meget glad for mit køb og synes det er en dejlig forretning der ligger i Kolding

Resposta da Hobbii.dk

Hej Karin, tak for de 5 stjerner og de flotte ord 🌟 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, og vi byder dig hjertelig velkommen i kundeklubben. Vi ses i Kolding! 😊 Mange hilsner, Viggo fra Hobbii.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En god service samt et behageligt…

En god service samt et behageligt personale 😊 tak for denne gang.

Resposta da Hobbii.dk

Kære Annette, mange tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner 🌟 Vi er glade for at høre, du nyder vores service! Vi ser frem til at betjene dig igen. De bedste hilsner, Viggo fra Hobbii 🧶😊

Hurtig levering.

Hurtig levering og varen var helt som den skulle være.

Resposta da Hobbii.dk

Hej Camilla, tak for de 5 stjerner og din positive anmeldelse! 🌟 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og vare. 😊Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man får altid god hjælpe

Man får altid god hjælpe hvis man spørger.
I har altid et stort og flot udvalg

24 de julho de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Marianne, tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er virkelig glade for at høre, at du sætter pris på vores hjælp og store udvalg. Hilsen Viggo fra Hobbii 🧶

Lækkert garn og flot opskrift

Lækkert garn og flot opskrift
Hurtig ekspedition, stor smily herfra!

Resposta da Hobbii.dk

Kære Annette, tak fordi du har givet os 5 stjerner ⭐ Vi er glade for, at du er tilfreds med vores garn og opskriften. Vi værdsætter virkelig din positive feedback! 😊 Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nogle gode rundpinde jeg købt 3…

Nogle gode rundpinde jeg købt 3 størrelse

Resposta da Hobbii.dk

Hej Brigitte, tak for din anmeldelse og de 4 stjerner 🌟 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine rundpinde. Hvis du har brug for mere hjælp, er Viggo her for dig. Glade strik! 😊🧶

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

4 stjerner, fordi der altid skal være potentiale for forbedring. Der var lige lidt kludder i registrering af forsendelse af pakken, men den nåede frem og der var god kommunikation med kundeservice .. så alt i orden!!!

Resposta da Hobbii.dk

Hej Merete, tak for din tilbagemelding! Vi sætter stor pris på den, da vi altid stræber efter forbedring 🙏😊 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kommunikationen fra vores side. Fortsat god dag fra Viggo hos Hobbii 🧶

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais