Utrolig god kundeservice. Jeg skulle af nogle omgange have ombyttet en gardinstang der havde en fejl og jeg fik tilsendt returlabel den ene gang og den anden gang behøvede jeg ikke at returnere men fi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har lige modtaget 3 stk's teleskopstang mørklægningsgardiner! Nemmer dbliver et ikke! Aldrig har noget været Nemmer at sætte op! ( Læs manuelen, så tager det 1 min). Kan varm anbefales!!
A empresa respondeu
Beställde mörkläggningsgardinen instant night och den håller vad den lovar! Väldigt enkel att montera, robust och tålig konstruktion. Det blir kolsvart i rummet, även dagtid! Vi är jättenöjda. Det end... Ver mais
A empresa respondeu
Fik et "Mørklægningsgardin Instant Night Medium" i fødselsdags-gave og det er det første gardin der rent faktisk virker og lukker selv direkte dags-lys ude. Jeg bruger det om dagen når dags-lys... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos HowToSleepBetter tager vi søvn alvorligt. Vores produkter hjælper dig, så du kan få mere og bedre søvn. Vores mest populære produkt er det mobile og effektive mørklægningsgardin Instant Night. Det adskiller sig fra andre mørklægningsgardiner ved, at du kan sættes det op, uden at bruge værktøj. Det tilpasses nemt til bredden på dit vindue og så kan du endda tage det med i sommerhuset, så du også kan sove godt på ferien.
Informações de contato
Hirsemarken 1B, 3520, Farum, Dinamarca
- info@howtosleepbetter.dk
- howtosleepbetter.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Funktionelt
Mørkelægningsgardinet var ikke langt nok men det vidste jeg i forvejen, så satte et par tilklippede sorte kartonark øverst, det fungerede fint

En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse! Super god kundeservice. 6 ud af 5 hvis jeg måtte :)

Mørklægning uden boremaskine
Mørklægning uden boremaskine. Nemt og enkelt. En rigtig god idé for os som bor i gamle huse, hvor væggene ikke altid er lige, og nemme at bore i.
Savner at kunne købe meget smalle mørklægningsgardiner til vinduer på ca 40-50 cm i bredden.
God kvalitet.

Super hurtig levering
Super hurtig levering, mega godt resultat. Sover på min fridage nu til kl 06:30 og det er så lækkert. Kun rosende ord herfra

Resposta da HowToSleepBetter
Det var nemt at bestilt varen og…
Det var nemt at bestilt varen og Servive med at afhente var nem og pakken kom en dag før.
Alt i alt god Servive

Resposta da HowToSleepBetter
Jeg er super tilfreds med jeres…
Jeg er super tilfreds med jeres mørklægningsgardiner. Har nu købt 2 stk. Til begge børneværelser og der er helt mørkt efter de har fået dem op at hænge. Og syntes det skide smart man kan tage dem med hvis man skal på ferie..

Super fin service
Super fin service. Hurtig levering til trods for at de ærligt sige (op til) 8 dages leveringstid

Resposta da HowToSleepBetter
Fantastisk service og godt produkt
Fantastisk service og godt produkt! Har kun roser.

Fantastisk produkt!
Fantastisk produkt der har virket fra første dag. Vi prøvede Instant Night gardinet til vores 2 årlige datters værelse efter sommertiden startede og hun ikke ville sove om aftenen og samtidig stod op 5.45 lidt for morgenfrisk :)
Fra første nat med gardinet har hun sovet til kl. 7 og været nemmere at få i seng om aftenen.
Gardinet er ikke så praktisk at rulle op, men vi tager det op og ned hver dag uden problemer. Og så kan det tages med til overnatning andre steder. Virkelig dejligt produkt der får vores varmeste anbefalinger.

Sikken dejlig overraskelse
Dejlig overraskelse! Lækkert stof og nice detalje med læder også. Det ser godt ud :) Eneste minus er at det er knap så praktisk at folde op igen, men det må være prisen for ikke at skulle til at installere plisségardin. Så man kan ikke rigtig sige det trækker rating ned. Thumbs up

Service i top
Oplevede hurtig svar, god service og et skønt produkt. Kun rosende ord herfra

Fungerer super fint
Fungerer super fint. Vi er rigtig glade for mørklægningsgardinet 👍

Super godt produkt
Super godt produkt.
Har købt mørklægningsgardiner her af flere omgange.
Det er er super produkt, som har givet os en bedre søvn, da det virkelig mørklægger rummet. Der ud over er det bare et lækkert højkvalitets produkt.
Så vi er super tilfredse.

Lækre gardiner
Lækre gardiner, som lever fuldt ud op til forventningerne.
Hurtig levering.

God kundeservice
Godt produkt og meget venlig kundeservice. Fik hjælp til valg af korrekt størrelse gardin, da jeg første gang havde købt en forkert størrelse.

Resposta da HowToSleepBetter
Super lækkert materiale og nemt at…
Super lækkert materiale og nemt at sætte op. Tog mig bogstavelig talt 2 min. Jeg er tilfreds med mit køb.

Resposta da HowToSleepBetter
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.