Snelle levering. Top service!! Top kwaliteit. Niet denken maar doen gassss
Snelle levering. Top service!! Top kwaliteit. Niet denken maar doen gassss
Altijd bereikbaar op elke tijdstip Had een vraagje over mijn bestelling binnen een kwartiertje kreeg ik een berichtje terug dus denk snel voordat het telaat is!
Refus de retour sans raison
mooie ervaring en de productkwaliteit is top, ze hebben zelfs een extra artikel omdat mijn bestelling vertraagd was. Ze waren aardig voor mij en de instructies waren erg duidelijk
Jewellery4all brings together modern, high-quality jewelry for every style. From everyday essentials to bold statement and iced out pieces, designed to be worn your way. Style without limits.
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Snelle levering.
Top service!!
Top kwaliteit.
Niet denken maar doen gassss

Resposta da Jewellery4all
Beautiful necklace, just like in the pictures. Good quality for a great price. Very satisfied!

Resposta da Jewellery4all
It was good fast recieved🫡 and also the product is perfect thnx too #jewellery4all#💪🏽

Resposta da Jewellery4all
Kwam heel snel binnen. Had er 2 besteld, wel jammer dat ze allebij in 1 doosje kwamen. Het was als cadeau voor me zoons. Maar veder heel tevreden!

Resposta da Jewellery4all
De medewerkers helpen uw graag als er iets mogelijk met je bestellen is gebeurd, en dat nemen zij het serieus op.

Resposta da Jewellery4all
Ik heb mailtje gestuurd en binnen paar dagen heb ik mijn bestelling gekregen

Resposta da Jewellery4all
Echt een goeie kwaliteit.
Had niet vewacht

Resposta da Jewellery4all
Ik heb een dreamchaser ketting gekocht. Hoewel ik het 1 dag voor kerst heb besteld hebben ze toch hun best gedaan om het super snel te kunnen leveren, en dat is ze zeker gelukt. Ik ben super tevreden met het product!

Resposta da Jewellery4all
Helaas was mijn pakketje kwijt. De verkoper twijfelde geen moment om in goed vertrouwen een nieuwe op te sturen ! Krijgt mijn zoon toch nog een cadeau met kerst. Super service echt een dikke 10!

Resposta da Jewellery4all
Super mooie ketting, en een super snelle levering! Ik ga zeker weer bestellen 👌🏼

Resposta da Jewellery4all
Alles klopte wat er in het filmpje stond goede kwaliteit en shiny. Bezorging was snel. gewoon 10/10!

Resposta da Jewellery4all
The product is good quality and have a Nice look

Resposta da Jewellery4all
Goede service en men juweel is heel en correct aangekomen goeie aanrader

Resposta da Jewellery4all
Daarna netjes gevraagd of alles goed was overgekomen.
Communicatie is duidelijk.

Resposta da Jewellery4all
De bestelling kwam echt snel binnen en de kwaliteit van de sieraden is top. Alles ziet er netjes, stevig en precies uit zoals op de foto’s. Zeker een aanrader!”

Resposta da Jewellery4all
Goede kwaliteit komt snel binnen ben er blij mee

Resposta da Jewellery4all
fantastic ik ben er blij mee past goed en heb al veel complimenten ontvangen!!

Resposta da Jewellery4all
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.