JIO Avaliações 2

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

2 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bra utfört arbete, men katastrofal och arrogant administration

Jag anlitade detta företag för ett elarbete. Jag vill börja med att ge beröm till själva elektrikern på plats. Arbetet utfördes väl och elektrikern var trevlig och professionell. Tyvärr dras helhetsintrycket ned totalt av företagets bristande administration och dåliga kundhantering.

Efter att arbetet slutförts skickades fakturan via e-post, vilket tyvärr missades då den hamnade i mitt spam-filter. Istället för att agera professionellt när betalningen uteblev, exempelvis genom att skicka en påminnelse via vanlig post eller skicka ett SMS, lät företaget det gå hela 6 månader i total tystnad. Ekonomichefen hävdade i vårt samtal att det faktiskt hade gjorts försök att ringa mig under denna period. När jag då ställde den självklara frågan varför man i så fall inte valt att tala in ett röstmeddelande, skicka ett kort SMS eller använda andra kontaktvägar under ett halvt års tid, fick jag inget svar alls.

När jag väl fick kännedom om fakturan ringde jag upp i syfte att få klarhet i tidsdebiteringen. Jag var själv på plats och vet att arbetet tog ca 1 timme. Med en separat debitering för bilkostnad och en restid på max 20 minuter tur och retur kändes en debitering på 2 fulla timmar märklig.

Istället för en professionell dialog blev jag bemött med en djupt nedlåtande "kära nån, vad är det jag hör"-attityd, där man suckande fick det att låta som att det var jag som gjorde fel som ens ställde frågor. Det menades mer eller mindre att jag skulle vara tacksam över att fakturan inte skickats till inkasso eller utökats med dröjsmålsränta. Istället för att faktiskt svara på min fråga om tidsavdraget avfärdade ekonomichefen det kort med att de "inte saltar några fakturor", och lade till att dröjsmålsränta faktiskt skulle läggas på om jag fortsatte att driva frågan. När jag då nämnde att jag övervägde att lämna en recension om detta bemötande, vände ekonomichefen på det och hävdade att det var jag som kom med ogrundade anklagelser.

Jag har nu valt att betala fakturan för att få detta ur världen, men jag vill varna andra. Det här företaget har duktiga hantverkare ute i fält som bygger upp varumärket, men en ledning på kontoret som använder ren skrämseltaktik och ett djupt förminskande kundbemötande när man ställer helt vanliga frågor. Jag kommer aldrig att anlita dem igen.

19 de maio de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Be om en offert i förväg

Jag hade några smågrejer som skulle fixas hemma. Jag beskrev dessa. En tekniker/projektledare kom hem till mig och titta på jobbet som behövde göras. Ett eluttag som inte funkade, sammankoppla taklampan i hallen med två strömbrytare och lite annat. Projektledare var hemma hos oss i 30–40 min varav han talade i telefon gällande något annat i ca 10 min. Jag frågade hur lång tid kommer arbetet ta, han svarade 3-4h. Veckan efter kom en elektriker och gjorde jobbet på ca 4h 30min, inga problem. För detta jobb så fakturerades jag 9h och 2 bilavgifter. Projektledare tog betalt för ca 3h jobb för att projektleda byta av några eluttag. Elektriker tog 6h med motiveringen att han skall ha betalt för packa bil, köra bilen, göra jobbet och fylla på bilen. På båda dessa besök tillkom bilavgifter. Om man tycker detta är rimligt så är detta ett bra företag. Tycker man att 2.500 SEK för att projektledare detta jobb inte är rimligt så blir det 2 stjärnor. Läxan för mig är ta alltid en offert i förväg så blir alla nöjda. Läxan för företaget, upplys kostnaderna i förväg så att det inte uppkommer konstigheter.

13 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.