Joylife - EnköpingAvaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Kungsgatan 19, 749 49 Enköping, Sankt Ilian, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vänligt bemötande, trevliga lokaler , ordning & reda. Josefine som jag har haft kontakt med har ett härligt tänk runt min rygg problematik efter en ridolycka som har stärkt mig oerhört då de inte b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Noggrann genomgång vid första besöket av mitt smärtande knä. Förklarar jättebra. Behandling fungerade.Resultat genast. Smärtfri. Återbesök med behandling och mera träningsråd för att förstärka muskl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har gått hos dem sedan 2021 och fått ordning på ryggen idag. Idag är jag kvar för att få lite egen tid och kolla över kroppen med jämna mellanrum då jag jobbar både fysiskt och stillasittande. der... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har fått hjälp av Josefin i några veckor nu för smärtor i nacke/skuldra. Väldigt professionellt bemötande och det känns väldigt tryggt. Rätt oväntat så verkar också mina röstproblem vara på väg... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Serviço de saúde ocupacional
  6. Clínica de Fisioterapia

Sobre Joylife - Enköping

Välkommen till Joylife.

Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:

Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna

Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.

Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.

Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!

Vi får dig att må bättre!

Vi ser till att du kan göra det du vill!
Vi vill ta hand om dig och rusta dig så du kan göra precis det du vill.

Nöjd-kund-garnti!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!
Är du inte nöjd med ditt besök så får du pengarna tillbaka.

Informações de contato

• Kungsgatan 19, 749 49, Enköping, Sankt Ilian, Suécia

• 0706000600

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

132 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

104 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Själva kiropraktorn var duktig och bra

Själva kiropraktorn var duktig och bra. Priset är väldigt högt. Naprapaten gjorde ingen skillnad utan talade mest om att få till mer besök fast jag förklarade att ekonomin inte tillät det.

13 de agosto de 2025

Resposta da Joylife - Enköping

Hej och tack för ditt omdöme.

Har du pratat med din terapeut om olika betalningslösningar? Om du går fler gånger finns möjlighet att få rabatt, alternativt om du ha en sjukvårdsförsäkring eller annan förmån via jobbet?

Tyvärr har Enköping inte regionsavtal för kiropraktik eller naprapati längre, det är en politisk fråga.

Gott att höra att du ändå är nöjd med kiropraktorn. Välkommen att höra av dig om du behöver hjälp att titta på olika betalsätt eller rabatter så hoppas vi att vi kan fortsätta att hjälpa dig med ditt besvär.

/Team Joylife

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack Peter och Pernille för att ni…

Tack Peter och Pernille för att ni plågar mig så jag blir bra:) Ni är suveräna!

29 de setembro de 2025

Resposta da Joylife - Enköping

Stort tack för din recension, det glädjer mig att du hittat två duktiga terapeuter som tar hand om dig.

/Team Joylife

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mitt besök på Joylife

Mitt besök på Joylife - Enköping varade bara i 15 minuter och kostade 696 kronor. Det gick verkligen mycket snabbt och när jag frågade varför, då fick jag svar- Det är så här hos oss.

15 de maio de 2025

Hej Alimma,

Jag har pratat med din terapeut och hon nämnde att du var 10 minuter sen till din behandling, vilket var olyckligt i sig. Hon gav dig även 20 % rabatt på besöket då hon förstod att ni inte skulle hinna med allt du ville på den tiden som var kvar för besöket.

Vi hoppas ändå att du vill komma tillbaka till oss så vi får chansen att hjälpa dig mer vid nästa besök.

Vill du diskutera det vidare med mig är du välkommen att kontakta mig på karin.sunnanbo@joylife.se

mvh
Karin Sunnanbo
Kvalitetschef

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ingen helhetssyn och det utlovade mejlet med styrkeövningar uteblev helt.

Jag nämnde flera problem jag har och att jag tror att de hänger ihop. På det fick jag inget svar alls. Den akuta smärtan fick jag hjälp med genom massage, men på längre sikt rekommenderades jag att träna - på det sätt jag redan gör - och sedan skulle jag få några kompletterande styrkeövningar per mejl. Det har gått en vecka och jag har inte fått något. Har avbokat nästa tid. Min sambo har goda erfarenheter av Joylife så det är möjligt att jag kommer tillbaka någon gång, men hittills är jag inte imponerad.

27 de agosto de 2024

Resposta da Joylife - Enköping

Vi ber om ursäkt för missen med träningsprogrammet, det ska ha kommit fram till dig nu. Vi hoppas att vi har ditt fortsatta förtroende och att vi kan hjälpa dig vidare.

/Karin Sunnanbo
Kvalitetschef Joylife

Kompetent

Jag upplever min behandling som mycket kompetent och gjorde mig bättre direkt. Att jag blir bemöt av en glad och trevlig tjej gjorde allt även bättre ;-)

26 de agosto de 2024

Resposta da Joylife - Enköping

Tack för din recension. Hos Josefine är du alltid i goda händer.

/Teamet på Joylife

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag tycker att min Fysioterapeut är så…

Jag tycker att min Fysioterapeut är så kunnig och trevlig! Leo. Första gången jag var hos er kände jag mig inte så välkommen då det inte fanns ngn i receptionen och när det kom ut en fysioterapeut från ett rum inte ens hälsade på mig. Det kändes inte bra!

30 de maio de 2024

Resposta da Joylife - Enköping

Tack för din recension Kristina!
/ Team Joylife

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er naprapat/massös Emma Franz'en har…

Er naprapat/massös Emma Franz'en har gjort min vardag så mycket lättare då jag blivit av med mycket av de problem jag haft tidigare i form av värk och nedsatt rörlighet. Jag fortsätter därför regelbundet att återkomma för att bibehålla detta.
Hälsning Lars Berglund

5 de junho de 2024

Resposta da Joylife - Enköping

Tack för ditt omdöme. Det glädjer oss Emma får dig att må bättre.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.