Köpte presentboxen till en vän med två katter, kattboxen var bättre än jag trodde och väl uppskattad av både min vän och hennes katter, innehöll mer än förväntat med leksakerna som katterna tyckte om,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Det var ett jätte roligt paket att få öppna upp med min lilla kompisen! Visste inte hur man skrev i att jag har en kattunge, men trots det fick jag hem ett mat paket som funkade för alla åldrar. Det f... Ver mais
Mycket fint paketerade boxar och snabb leverans. Innehållet däremot svarar inte mot prislappen, många små bollar och möss som inte intresserade mina katter. Hade uppskattat fler leksaker som låter ell... Ver mais
Vilken högtidsstund det blev för hela familjen - både katter, matte & barn när vi fick hem vår Kattbox för första gången! Mycket nytt & spännande. Roligt att få utvalda kvalitetsprodukter som man kans... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Box varje månad - fylld med leksaker och gott till din katt.
Informações de contato
Väldigt bra saker
Väldigt bra saker men hade önskat mer katt godis
Bus!
Våran 13åriga hankatt och vår 5månaders lilla kattunge blev helt förälskade i denna box, både leksaker och godis! 13åringen har en tendens att vara som en liten grinig farbror när minimissen vill busa men med dessa leksaker hängde han med i buset direkt!
Bästa boxen någonsin
Bästa boxen någonsin. Mina katter älskar den och jag hinner inte mer än öppna locket så dyker dom i den. 😻
Mumsigt och mysigt!
Boxen har en fin design. Mina tjejer tycker det är spännande när det prasslar när jag öppnar den.
Den lilla tjejen dök ner i boxen direkt för allt luktade så gott och nytt. Stora tjejen spanade in boxen från ett litet avstånd. Allt som är rosa tar Bella hand om och Nova tar boxen 😂
Så glad att få kunna beställa en box varje månad!
Med vänlig hälsning,
Bellas och Novas matte
Great quality and variety of cat stuff
Great quality and variety of cat stuff! And perfect that it fits in the postbox!
Jag och min älskling är super nöjda som…
Jag och min älskling är super nöjda som vanligt!! Älskar och köpa dessa lådor till henne!❤️
Roliga boxar med blandat innehåll
Roliga boxar med blandat innehåll. Scott får några saker åt gången att leka med. Han älskar själva boxen och ligger gärna i den fast den är för liten. Har flera stycken han sover i
Katten diva
Helt underbart att katten älskar denna låda. Alltid bra saker till katten 😊😊 bästa lådan som finns
Mer mat & godis
Mer mat & godis, mindre leksaker
Katterna har inte rört nån av leksakerna

Ingen variation
Om du väljer bort en smak av foder så kommer man inte få alternativ. De skickar bara massa leksaker istället för foder.

Okej
Tror att prylarna är uppskattade, men mina missar är så kräsna så det enda som gick hem var kattfodret🤪

Kattbox Juni 2021
Så roligt att få hem en kattbox för första gången. Katterna blev överförtjusta med Matatabi leksakerna och matte lärde sig också något nytt för jag visste inte ens att det fanns en växt som katter gillade mer än kattmynta! Jätte nöjd bara +++

Spännande saker till kissen.🐆
Min Violetta tyckte det var spännande saker i paketet.
Milo och Mila
Milo och Mila ÄLSKAR att få post från Kattbox! Roligt innehåll och superfint packat.
Alltid kul innehåll efter tema
Alltid kul innehåll efter tema! Katterna älskar sakerna dom får!
Toppen bra
Toppen! Min ena katt blev stormförtjust i den stora leksaksfisken! Mycket lyckat! Stort tack!
Sigge älskar sin Kattbox
Sigge älskar sin Kattbox. Är alltid med när vi öppnar den. Kattmyntan är en succé. Varierande artiklar.
Lådan var gulligt packat med Aslans…
Lådan var gulligt packat med Aslans namn på locket...kändes väldigt personligt.. vi har en blyg kisse som har lekt med sakerna på,natten när vi andra sover. Leksakerna verkar vara bra även till en blyg kille.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.