Köpte presentboxen till en vän med två katter, kattboxen var bättre än jag trodde och väl uppskattad av både min vän och hennes katter, innehöll mer än förväntat med leksakerna som katterna tyckte om,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Det var ett jätte roligt paket att få öppna upp med min lilla kompisen! Visste inte hur man skrev i att jag har en kattunge, men trots det fick jag hem ett mat paket som funkade för alla åldrar. Det f... Ver mais
Mycket fint paketerade boxar och snabb leverans. Innehållet däremot svarar inte mot prislappen, många små bollar och möss som inte intresserade mina katter. Hade uppskattat fler leksaker som låter ell... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Box varje månad - fylld med leksaker och gott till din katt.
Informações de contato
Kattboxen var en superhit!
Vår katt fick precis sin första kattbox och absolut älskade den, massa leksaker med kattmynta och godis som blev superpopulärt! Fint att den hade personligt meddelande och att det finns möjlighet till att prenumerera på en box med 3 månaders mellanrum.
Glada katter men dyrt …
Katterna blev överlyckliga när boxen kom och den innehöll leksaker med kattmynta som de verkligen gillade, i långa loppet tycker jag att det är lite lite för pengarna dock. Kan ju köpa samma saker till i princip samma peng i affär.
Katterna blev galet glada över boxen
Katterna blev galet glada över boxen, men jag som ägare hadde önskat mer variation på sakerna.
Mycket bra box
Mycket bra box! Min katt älskade innehållet!
Rekommenderar varmt
Min prinsessa Euforia Kupido är väldigt…
Min prinsessa Euforia Kupido är väldigt nöjd varje gång när kommer ny Kattbox 😻
Bra variation i lådan
Bra variation i lådan. Yngsta katten kastar sig över lådan när man lägger den på golvet. 😊 Vet precis nu blir det roligheter.
En rolig upplevelse att dela med din pälskling
Kattbox är en prisvärd och rolig box som uppskattas av såväl hemmets katt som matte själv. Det är en trevlig upplevelse att dela tillsammans med katten. Roliga leksaker, uppskattade gottebitar, goda smakprov, och mycket mer. Det är överraskningen som sätter pricken över i:et när man öppnar ytterdörren och ser boxen utanför. Kattboxen är helt klart den roligaste stunden på månaden 🐱
Så mycket roliga leksaker och en påse…
Så mycket roliga leksaker och en påse mat i våran första kartbok. Våra båda raggdoll Sol och Ros 18 månader var med och öppnade boxen. De älskade alla leksakerna som var med. Mycket poppis överradkning, så vi testar absolut minst 1 till.
Fick min första box
Fick min första box, och mina katter älskade verkligen den! Absolut värt!
Bra box!
Mina katter tycker alltid om det mesta av leksakerna som kommer i boxen, de uppskattar även kattgodiset! Kul med smakprov på kattmat som man inte testat innan. Roligt att öppna boxen för både katter och ägare ☺
Katterna älskade innehållet
Katterna älskade innehållet, de vill fortfarande rulla sig i lådan. Kändes personligt eftersom de skrivit katternas namn i lådlocket.
Alltid lika kul att få hem kattboxen
Alltid lika kul att få hem kattboxen. Mina killar hittar alltid nån favorit
Kattbox kul idé
Kul saker, katten är alltid lika glad och uppskattar sakerna. Till och med lådan. Snyggt packat. Bra pris
Mina missar tyckte det var så spännande…
Mina missar tyckte det var så spännande att få nya saker och gotta! Kommer fortsätta min prenumeration. 😻
Bara positiva och bra upplevelser
Bara positiva och bra upplevelser. Superbra kundservice med snabba svar
Älskar boxen
Boxarna är ju så roliga och det finns så annorlunda och skojiga grejer i och katten älskar dom😍
Fantastiskt!
Mycket trovärdiga och pålitliga! Bra och varierat innehåll av både godis, mat och leksaker! Bra kundsupport, ger snabb service och med kund i fokus! 10 poäng! 🌸
Vilken högtidsstund!
Vilken högtidsstund det blev för hela familjen - både katter, matte & barn när vi fick hem vår Kattbox för första gången! Mycket nytt & spännande. Roligt att få utvalda kvalitetsprodukter som man kanske själv inte hade köpt med sig från butiken. Vi fick alla många glada överraskningar & katterna flera nya favoriter!
Vi är jättenöjda med Kattbox
Vi är jättenöjda med Kattbox, så fort vi får hem en låda så skakar jag på den och katterna kommer springandes. De är så nyfikna på att få riva runt i lådan och brukar snabbt hitta sina favoriter! Kul leksaker och mycket uppskattat att få prova nytt godis och mat!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.